Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem tudom, nemsokára megyek hozzá. 😁
Ezt most nem értem (kezeit széttáró) Putyi építi, vagy eltünteti paksot? 😅
Megtapasztalnád milyen az amikor elküldenek az anyádba mert nem jól veszed a levegőt… oda kéne egy atom… A svájcra.
az nem lehet rossz
svájci nép nem geci hozna kaját is
másik felére nem mennék, a francia niggerektől félek
a Genfi tó elég szép, azt javasolnám 😆
ha putyin bevadul és nekimegy az eu-nak biztos lehetsz abban hogy paks találatot kapna
nekem 30 km légvonalban szóval kezdem pakolni a peca cuccot a kocsiba és elköltözök valami távolabbi víz mellé
ilyen labilis paks(kérdőjeles)
nekem nem kell aggódni hogy megromlik a pénzem
bár most beszoptam a csóróságot mert nem volt itthon 4500 ft a pakack gázra aztán jövő héten már 5000 ft lesz
lusta voltam elmenni a fizetésért aztán eléggé kimerült a kassza
Te se fogod tudni magaddal vinni az ingatlanjaidat a túlvilágra - a jövő heti atomvillanás után.
ti minden megörökölt pénzeteket elbaxátok úri huncutságra(fetrengős) Nagy audi nagy tojota, asztalos által megcsinált új konyha.(fetrengős)
Asztalost csak a gazdagok tudják megfizetni vagy akik hirtelen örököltek egy halom suskát 😂 Bár arra jó, hogy így tudod fikázni a 17 éves hibátlan konyhámat (fetrengős)
mi inkább csináltattunk asztalosal
egész durván elszálltak az árak
15 éve még 20 ezer volt egy fenyő ágykeret(180x200-as) most meg 110 volt a 90x200 as
igaz a régi az sima fenyő volt ez meg ragasztott fenyő, állítólag ezer év múlva is hibátlan lesz
már csak valami fasza matracot kell nézni
Mennyit kapsz a reklámért(kérdőjeles)
Bútort csal Zolitól, nemsokára 2 űgyat cserélünk meg pár kisebb bútort ás tőle hozzuk, ami az ikeában van az nála is csak olcsóbban.
ikeába én is csak zabálni járok 😆 3 év alatt szerintem egyetlen egyszer sem mentem rajta végig, csak az emeleti kajázóig. Meg néha veszek szörpöt(kezeit széttáró)
Beszállok én is (meghajlós)
Egy okádék ez a pipi egy igénytelen fasz (kezeit széttáró)
szerintem azidőtájt nem nagyon lehetett mást kapni(kezeit széttáró) De színt sem lehetett választani mert mindenhol ugyan ez a szín volt, ettől már a merkúr is jobb volt ott legalább némi csúszópénzért lehetett okkersárga a warthburg ja ha zöld nem tetszett 😂
Ez az összeállítás a hozzávaló asztallal és ezzel a moslékzöld színnel kb. minden nagyszülőm korú háztartásában volt(meghajlós)
Gyerek koromban sok ilyet láttam(meghajlós)
semmi baj nincs az én konyhámmal csak mén a basztatás.(kezeit széttáró) Az én konyhám 3 évvel fiatalabb a tiédnél ha már szám háborúzni akarsz 😆
ja ne aggódj(ujjával nemet mutató) A lejárt szavatosságú az még meg van (meghajlós) Azt neked tartogatom(puszit küldő)
pajti azt már tavaly kivégeztem
Nekem erről az jutott eszembe, milyen ronda nők lehetnek izlandon 😁
Amúgy azt olvastam valahol, hogy az amszterdami kurvák nagyrésze magyar, és nem az idén barnult le 😁
6-án lesz egy hónapja nélam. azért a kettő lomommal tervezek ez 10ezres futást idénre... azt majd jól kiderül. Annyinak fogok örülni amennyi össze jön.
nekem az kb 2 év 😁
9ccáz km már beletekertem. 😊
nagy genyó vagy te.....
csak lődörögsz avval a dobozzal mi meg vért izzadva próbáljuk az ukrán helyzetet megoldani