ha putyin bevadul és nekimegy az eu-nak biztos lehetsz abban hogy paks találatot kapna
nekem 30 km légvonalban szóval kezdem pakolni a peca cuccot a kocsiba és elköltözök valami távolabbi víz mellé
nekem nem kell aggódni hogy megromlik a pénzem
bár most beszoptam a csóróságot mert nem volt itthon 4500 ft a pakack gázra aztán jövő héten már 5000 ft lesz
lusta voltam elmenni a fizetésért aztán eléggé kimerült a kassza
ti minden megörökölt pénzeteket elbaxátok úri huncutságra(fetrengős) Nagy audi nagy tojota, asztalos által megcsinált új konyha.(fetrengős)
Asztalost csak a gazdagok tudják megfizetni vagy akik hirtelen örököltek egy halom suskát 😂 Bár arra jó, hogy így tudod fikázni a 17 éves hibátlan konyhámat (fetrengős)
mi inkább csináltattunk asztalosal
egész durván elszálltak az árak
15 éve még 20 ezer volt egy fenyő ágykeret(180x200-as) most meg 110 volt a 90x200 as
igaz a régi az sima fenyő volt ez meg ragasztott fenyő, állítólag ezer év múlva is hibátlan lesz
már csak valami fasza matracot kell nézni
ikeába én is csak zabálni járok 😆 3 év alatt szerintem egyetlen egyszer sem mentem rajta végig, csak az emeleti kajázóig. Meg néha veszek szörpöt(kezeit széttáró)
szerintem azidőtájt nem nagyon lehetett mást kapni(kezeit széttáró) De színt sem lehetett választani mert mindenhol ugyan ez a szín volt, ettől már a merkúr is jobb volt ott legalább némi csúszópénzért lehetett okkersárga a warthburg ja ha zöld nem tetszett 😂
Ez az összeállítás a hozzávaló asztallal és ezzel a moslékzöld színnel kb. minden nagyszülőm korú háztartásában volt(meghajlós)
Gyerek koromban sok ilyet láttam(meghajlós)
Nekem erről az jutott eszembe, milyen ronda nők lehetnek izlandon 😁
Amúgy azt olvastam valahol, hogy az amszterdami kurvák nagyrésze magyar, és nem az idén barnult le 😁
6-án lesz egy hónapja nélam. azért a kettő lomommal tervezek ez 10ezres futást idénre... azt majd jól kiderül. Annyinak fogok örülni amennyi össze jön.
svájci nép nem geci hozna kaját is
másik felére nem mennék, a francia niggerektől félek
nekem 30 km légvonalban szóval kezdem pakolni a peca cuccot a kocsiba és elköltözök valami távolabbi víz mellé
bár most beszoptam a csóróságot mert nem volt itthon 4500 ft a pakack gázra aztán jövő héten már 5000 ft lesz
lusta voltam elmenni a fizetésért aztán eléggé kimerült a kassza
Asztalost csak a gazdagok tudják megfizetni vagy akik hirtelen örököltek egy halom suskát 😂 Bár arra jó, hogy így tudod fikázni a 17 éves hibátlan konyhámat (fetrengős)
egész durván elszálltak az árak
15 éve még 20 ezer volt egy fenyő ágykeret(180x200-as) most meg 110 volt a 90x200 as
igaz a régi az sima fenyő volt ez meg ragasztott fenyő, állítólag ezer év múlva is hibátlan lesz
már csak valami fasza matracot kell nézni
Egy okádék ez a pipi egy igénytelen fasz (kezeit széttáró)
Gyerek koromban sok ilyet láttam(meghajlós)
Amúgy azt olvastam valahol, hogy az amszterdami kurvák nagyrésze magyar, és nem az idén barnult le 😁
csak lődörögsz avval a dobozzal mi meg vért izzadva próbáljuk az ukrán helyzetet megoldani