Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a ronda relatív
pl nekem a képen lévő konyhabútor csúnya, de ismerek olyat aki vett ilyet. hetekig javítgatta-csiszolgatta meg festegette és boldog hogy milyen fasza bútora van
Azon kívül hogy ronda kell más baja legyen ?
Meglátja egy blum sarokpánt árát, elsírja magát. Az egész konyha nem került annyiba mint egy db blum pánt 😂
Amúgy mi a gond ezzel a konyhával? Oké tudom hogy mostanában más kinézet a divat sok millióért, de azokat vegye az aki lopta a pénzt.
Nekem is hasonló rendes fa front van, bár nekem csak 20 éves nem 40 mint Pipinek 😂
Illetve nekem beépített cuccok vannak.
A munkalapot fogom most cserélni, mert az már valóban kopott. Meg asszony a tűzhelyet is akarja csak nem tudom minek, mert semmi baja.
Vasalatot ne az obiban vegyél. Ott a legsilányabbak vannak a legjobb minőség áráért. Elmész egy rendes bútoralkatrész boltba, és veszel BLUM-ot, az örök élet.
https://www.blum.com/hu/hu/pro...
Na koppant egyet, már értem. 😊 Nem fér el a sok medence a placcon. Ilyen nyári kesztyűt vettem bagóért.
Megzabálta a Milkámat!!!!! 😢
Ha annyi pénzem lenne mint neked, a környezetemre legalább igényes lennék 🤷🏼‍♂️ Itt a 3+3, illene gy szebb konyha oda
örökölni te szoktál az a te műfajod. Nálunk megdolgozunk a pénzért keményen mint ahogy bogyesz írta. Bár pont Ő az aki nem sok mindent csinál az érdekében(kuncogós)
2005-ben vettük amikor ideköltöztünk. 17 év alatt annyi a baja, hogy a sarokelem kivetőpántja eltört a múlt héten. Néztem az obiba de olyan fura alakút nem találtam. Itthonra meg minek vegyek új konyhát vagy bármit is a működő helyett? Elromlott a mosógép ma lesz új. A konyha nem romlott el (kezeit széttáró)
82-ben megörökölték, aztán ha akkor jó volt most miért lenne rossz?
Ilyen kulák családnak illene egy szebb, új modern konyhabútor 🤔
Figyu(puszit küldő)
Inkább csak a képet küldöm oké? (kérdőjeles)
Bár most nézem ez az a kekszes (gondolkodós)
ilyesmi kekszet önmagába is majszolgatok(gondolkodós)
Bogyókám már megint kaptam egy óriás milkát mikor vigyem? (kérdőjeles)
Nem olyan finom, mint számítottam rá, de azért ehető.
Az én ízlésemhez túl sok benne a kapor és a só. Nej szerintem jobbat szokott csinálni, és a pecsenyések is finomabbat adnak a hurka mellé.
A pumpát most javítják eltörött az ormánya , így mixerre száműztek !
Mixerrel jöttem , mentem, és figyeltem malackát !
Igen
Ezt most nekem írtad?
A tiédet láttam ! Oda hordtam a betont az aquacometba !
Nincs malacod nekem van. 😉
Szia barátom ! Ma többször láttam malackát ahogy leselkedik az ólból kifelé ! 😀
Jól tetted, hogy vetted. Én ma nyári kesztyűt vettem kettőt, mert jó a minősége és határtalanul jó áron van Ákoséknál az Aunerban.
A hűtőben keresd!