a ronda relatív
pl nekem a képen lévő konyhabútor csúnya, de ismerek olyat aki vett ilyet. hetekig javítgatta-csiszolgatta meg festegette és boldog hogy milyen fasza bútora van
Amúgy mi a gond ezzel a konyhával? Oké tudom hogy mostanában más kinézet a divat sok millióért, de azokat vegye az aki lopta a pénzt.
Nekem is hasonló rendes fa front van, bár nekem csak 20 éves nem 40 mint Pipinek 😂
Illetve nekem beépített cuccok vannak.
A munkalapot fogom most cserélni, mert az már valóban kopott. Meg asszony a tűzhelyet is akarja csak nem tudom minek, mert semmi baja.
Vasalatot ne az obiban vegyél. Ott a legsilányabbak vannak a legjobb minőség áráért. Elmész egy rendes bútoralkatrész boltba, és veszel BLUM-ot, az örök élet. https://www.blum.com/hu/hu/pro...
örökölni te szoktál az a te műfajod. Nálunk megdolgozunk a pénzért keményen mint ahogy bogyesz írta. Bár pont Ő az aki nem sok mindent csinál az érdekében(kuncogós)
2005-ben vettük amikor ideköltöztünk. 17 év alatt annyi a baja, hogy a sarokelem kivetőpántja eltört a múlt héten. Néztem az obiba de olyan fura alakút nem találtam. Itthonra meg minek vegyek új konyhát vagy bármit is a működő helyett? Elromlott a mosógép ma lesz új. A konyha nem romlott el (kezeit széttáró)
Nem olyan finom, mint számítottam rá, de azért ehető.
Az én ízlésemhez túl sok benne a kapor és a só. Nej szerintem jobbat szokott csinálni, és a pecsenyések is finomabbat adnak a hurka mellé.
pl nekem a képen lévő konyhabútor csúnya, de ismerek olyat aki vett ilyet. hetekig javítgatta-csiszolgatta meg festegette és boldog hogy milyen fasza bútora van