Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elbasztam a listát mert 20 literes az olajos kanna nem 30 🙄
nekem van itthon
3db fém 20 literes kanna
4 db 10 literes és 1db 5literes benzines kanna
2db 30 literes vegyszeres és 2 db 30 literes motorolajos kanna
2 db 80 literes olajos hordó
namármost az egyik 30 literes alján van kb 3 liter 2t bekevert
az egyik 10 literesben kb 2 liter 100-as a fűnyíróba
és az egyik fém kannába kehet 4-5 liter amit még erdélyből visszahoztam ősszel( ez megy az opelba mert nullán áll a mutató)
és kurvára nyugodt vagyok, nem érdekel a benzin téma
Azok szarakodnak akik mennek évente 2-3ezer km-ert... bármivelami ott rohad a garázsukban. De ugye ezek vernyákolnak a legjobban...
Amúgy csak szólok,a lom duc kb 20 literenként benyeli a tavaly tavaszi nagyonolcsót,szoval rohadtul nem romlik meg olyan gyorsban.
De kurvaannyát aki most szarakodik ezzel.
Nemrég beszéltem egy haverommal…. OBI-ban volt kannáért…. Mondom oszt’ mi a faszert? Veszel 10l benzint? 😂 hova akarsz még menni, ha nem lesz üzemanyag? (De lesz) max 70 km-re, mert vissza is kell jönni 😂
Úristen 😂
A road5 egy kurvajó cucc.
Ez kopik tuti sokkal jobban,de ez volt a legolcsobb.
Minek vettem volna. Akkor elmaradt a pizza sütés legközelebb meg már roskadt a polc az élesztőtől. Ment minden tovább, probléma mindig csak addig van míg a birkák elkezdik felvásárolni miközben a logisztika nem erre van felkészülve.
Hoddára jó lesz. 🙃
Végre lesz egy rendes gumi is a motorodon
Gumit vettél? Most üzemanyag a menő! 😆
😁
Hatalmas… locsolókannával… mi a faszra számítanak ezek ?
A másik meg a pálinkát kiöntötte…
...aztán mikor végre lett, gyorsan vettél 10-et, mi? 😅
Most csiripeltek a madarak, állítólag éjfélkor eltörlik az árstoppot, lehet csak a nagykert....
Az a román útdíjas rendszer egyébként nem rossz. Ha cserébe nincs gépjármű adó, és használható minden autópálya, akkor én támogatnám, mert így arányaiban a helyiek akik többet közlekednek, olcsóbban megússzak, és így mindenkit az autópályákra terel.
Amióta 95-ös hatósági áras én is csak 100-ast tankolok.
Prius atkinson motornak hót mindegy mi van benne, szerintem pálinkával is elmenne ha van 40%-os, de ha én lennék kutas, akkor kispórolnám a hatósági árasból a drágább adalékokat. 😆
Mostani akciós 95 áron? Vagy 2,9l-t 😂 április 3 után, úgy 1,5l 😂
Hány litert tankoltál bele? 😆
Mélyhűtőben évekig bírják a vöröshúsok. Jó azért Michelin csillagos étterem már nem foglalkozna vele, de tarhonyás húshoz tökéletes.
Ez te voltál? 😂
Fogadjunk lusta voltál elmenni a raktárig a megfelelő méretű T elosztóért 😆
Itt a 18. kerületben szokásosnál picit nagyobb a kutak forgalma, de várni azért nem kellett.
Nem tudom mi ez a pánik.
Hatósági ár pontosan Április 3-ig tart. Utána lesz bőven benzin, csak győzzétek kifizetni 😂