Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új melóhelyen kiadták előző héten, hogy minden fuvar után kötelező teletankolni (váltómmal összesen napi 850km-t megyünk és neki meg nekem is tankolni kell) me reggel állnék be a kútra amit szerb kamionok foglaltak el akik közé sikerült bekeverednem (vergődtek is, de ők is állhattak volna két sorban) ők 8-an voltak (autónkén 1200l így csak ők egy fél tartálykocsit elvittek) na nálam pont mikor tele lett (mi napi alig 200l-t tankolunk) efogyott a kútról a gázolaj és ottmaradtak mögöttem a magyar fuvarozók akiknek már nem jutott, a kutas picsa csak röhögött mondván holnaptól már semmi nem lesz. Ez az egész fix ár tényleg jó volt nekünk, de akit elszúrtak az az, hogy ezt csak a magyaroknak lett volna szabad engedni, külföldi rendszámmal emelt ár és akkor nem rabolják le az országot, helyi kutas haver először azt mondta, hogy holnaptól bezárnak, de most este már azt, hogy áremelés lesz. Majd holnapra kiderül.
akkor csak felénk van ennyi idióta 😁
Áh, el van már inflálva ez is, mint a "komcsi".
Baszki bogyó amilyen geci egy rasszista állat vagy jobban kimeríted ezt a jelszót mint LePen. 😂
Aha...........
Vót... annyi rengeteg sok, hogy még el is adtak belőle 😅
Nyíltan pénzeljük a faszistákat?! 😡

https://telex.hu/velemeny/2022...
Ha nincs benya, tök mindegy hányan állnak előtted a sorban, nem? 😆
Beparáztattál, elmentem tankolni 😁 meg már mondjuk kellett is, mert 50 liter felett ment bele. Egy autó állt előttem, de az is úgy, hogy kb. 10 mp-el előttem fordult be a kútra, és pont oda állt, ahol nekem is a legjobb (OMV mósün 95) szóval vártam pár percet, úgy, hogy vagy 4 95-ös kútfej szabad volt 😁
még mindig hülye a magát osztráknak képzelő somogyi buzi cigánygyerek?
😂
90%-ban szembe megy itt, ahol egy kisebbség képviseli magát nagyrészt , máshol meg egy egyszerű, átlagos, müvelt, normális faszi...
nekünk az kb csak azért van hogy a nyuggereket visszük ide odaz összes szülő 70+ éves aztán az audiból alig tudtak kiszállni, a verso meg kényelmes
de a verso eszik kb 4 ezernyi benzint 100 km akatt az opel meg gázzal 2200-2300 ft/100 km ami most 2500 lesz mert emelik az árát
meg ha messzire kell menni nyáron akkor verso mert abban van működőképes légkondi
szóval a verso kb semmire sem kellene nekünk
Én az idén már vagy 4x tankoltam tele 55 liter körül, megint alig van benne... az érdekes, hogy nem igazán voltam sehol... Pár Pest, pár Pécs, pár Szeged, és huss benzin 😡 van hogy egy hétig ki se jön a garázsból. Pedig nem is esz sokat 😁
átlagban kb 3 havonta tankoljuk a toyotát, ha fél tank alá megy akkor irány a kút
nyáron van hogy havonta összejön ha sokfelé kell menni
De legalább a két éves lisztből kidöglik a zsizsik. 😂
Pedig most a legelterjedtebb szóösszetétel a "szuka bljaty". 😆
ja, nem fürödtök két hete, mert a lavórban is benzin van 😁 Vigyázz, párolog! 😅 meg a liszt átveszi a benzniszagot 😅
Mindig sejtettem, hogy a kalocsai emberek okosabbak a kiskőrösieknél: itt a keveset autózók már 12 napja csurig tankoltak minden járművet. 😁
nem mondták miért nincs engem meg nem érdekelt
toyotába kellet benzin aztán addig halgattam mint mond a nép
azért vannak hülyék, veszik ismét a lisztet-cukort-konzervet
aztán ha nem leszvse kaja se villlany se gáz mivel sütnek? 😂
mé nincs? Kell a tankokba?
90% ban megy szembe azt írtam(kezeit széttáró) Te belesorolhatod magad a maradék 10% kretén közé 😂
kiskőrös omv kút
nincs gázolaj, benzinért áll sorban kb 30 autó
Szembe megy mindenkivel....aha....Csak mert te egy olyan körben mozogsz ahol mindenki egyforma képességü veled, így egy elveket vallatok, még nem feltétlen biztos, hogy mindenki olyan.
Hali mindenkinek is ! 🤗