Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én EVO Plus-al járok, mindenhol van 😆
Ehhez kepest tegnap semmi gond nem volt a madarasban. 🤔
Mara lehet hogy lesz.
Gazolaj fel tank van. 🤔
A kocsimban kb. még 8 napi bejárásra elég a gázolaj a kamionban 5 napra.
most hívott haver nincs munka mert nincs gázolaj sehol sem
benzin itt-ott még van de csak a 98 meg a 100 as de az se tart ki sokáig
nyitáskor kb 60 kocsi várt a kúton
kiskőrösön
este szinte a központig állt a sor

az emberek tényleg idióták 😂
Tegnap este hoztak és ma hajnalban már nem tudtam tankolni, a küldöldi kamionok elhordták.
Azon a shellen ahová nekünk kwll járni naponta 2x fogy el a gázolaj órákra.
Pont azért eu az eu, hogy ez ne legyen
De ezzel nincs is baj, a baj akkor van, ha valakik visszaélnek vele.
http://youtu.be/dMPCrL95N3c

aki utálja ezt a stílust az intro-t nézze meg, durva fények vannak már itt is...... ennyiből régen egy évig lehetett üzemeltetni a falusi művház diszkót 😂
akkor teli árban kell kiírni és akinek magyar adószáma van kap kedvezményt, így már nincs felület, kicsit macerásabb de működőképes
gondolom ez a kis komisz vityusz nem számított arra hogy a ruszkiknál elszakad a cérna és ekkora lesz a gebasz, választás előtt egy kis plusz morzsának jó lett volna ez a hangzatos befagyasztás azt a 10-20 forintot meg majd visszanyerték volna a kutak még ebben az évben
Nálunk olyan üres volt a kút azt hittem zárva van.
Pontosan. Postabank-csod v2.0 :D

Pecsett ez van momentan.
Csak teszteli a regnáló kormányt. 😆
Tipikus birka efektus. Pont mint a lisztnél az budipapírnál és az adblue-nál. Persze hogy elfogy ha mindenki pánikol és rohan venni ha kell ha nem.
84-ben álltam így sorba utoljára 😁 akkoriban beenzinár emelés előtt mindig ez volt 😁
Nem lehet különbséget tenni, ránk mászna az eju, atombomba, 7-es cikkely meg ami szokott. Választás előtt 3 héttel nem adnak ekkora támadási felületet... ezért most a németben dolgozó hazafiaink is itthon tankolnak, meg a határainktól 50 km-en belül minden külföldi.
Angoloknal a kamionsofor-hiany miatt volt ilyen nemreg, eszembe is jutott a klasszikus. :D
http://youtu.be/7yAcoQxAdW0
ilyen volt nálunk, de kecskeméten sokkal durvább a helyzet
Érdekes, nálunk is most lett fontos hirtelen átépíteni a Shell kutat 😆
Az államnak köll a jövedékiadó és ÁFA-bevétel - nem ő "adja" olcsóbban, hanem a kutakat kényszerítik erre.
nem is értem hogy gondolta a vityusz hogy a külföldieknek is jóárasítva adják a cuccot
ez azért akkora hiba hogy épeszű ember nem követ el
én már régen útdíjat is kiszabtam volna a külföldieknek mint romániában
Nálunk szűk 30 ezres falu, 5 benzinkút, és mind elég nagy is. Bár a kasszánál épp beszélték, hogy a MOL kúton állítólag nincs gázolaj, a Shell meg 2 napja zárva, mert nincs áram (átépítik a betápot)
😂
M´4eg mindig szájba és seggbe baszod anyádat naponta kétszer?
Csak egy sima madár az igaz, hogy jó nagy madár, de csak madár viszont megszívta a hegyekkel mert mind minden rendes strucc ha valami nem tetszik neki homokba dugja a fejét, na ezzel gondban lehet, hogy állandóan a sebészetre kell járni összevarrni a homlokák mert a sziklába próbálja betolni. Rossz melóhelyet választott valami szahara melléki vonalon kellett volna masinériázni.