nem az a buzi aki most teli tankol hanem az ezernyi külföldi kamionnaki 10 hektókat tankol
majdnem fele itt a gázolaj mint a németeknél vagy az olaszoknál
Én így voltam az élesztővel, pizzát akartunk sütni egy nyamvadt kocka kellett volna és sehol nem volt mert a sok idióta halmozta otthon. Nem tudok mást mondani, ostobák az emberek.
És aki 2x is kovidos volt ?
Lényeget azért megfogtuk a nagy gázolaj hiányban… amúgy a kurva anyját az összes olyan buzinak aki amúgy fél év alatt használ el egy teletank üzemanyagot most meg kannába rakja… tegnap teletankoltam a kocsit, világított már a csóróság jelzője. Komolyan mondom én szégyelltem magam hogy nincs nálam kanna. Olyan emberek akik csak a városban mászkálnak most kannáznak. Baszódjanak meg… én meg mennék dolgozni a kocsival és ma reggel a harmadik!! Kúton tudtam tankolni. Kemény 60litert a jumperba 😡
Most tankoltam mindkét autót tele, mert a hosszú hétvégén el is járjuk…. Kis sor volt, de az is azért mert a platósok és a teherautók miatt nem lehet odaférni minden oszlophoz.
Meg kell állapítanom, hogy a múlt heti 540 Ft-s premium üzemanyagok most 700 Ft 😥
Pont beszélgettek bent a kutasok, hogy ugyanaz van mint a wc papírral meg a liszttel 😂 üzemanyag annyi van, hogy el is adnak, és jön folyamatosan…. 😉
Ez így van. Nekem sem kellett még volna de nejem is aggódott, ugye ő használja az autót, így csak 49lityi ment bele. A szegénységjelző még nem világított, akkor szoktam tankolni.
Győrbe is van tömeg a kutakon, de tankoltam a bárkába. Most Bogyó félék meg az 5ezeré fillérbaszók is tele rakják a lomjukat. Pár nap azt helyráll a rend.
Úgy sejlik az Evo plus nem támogatott 😂
Evo plus dízellel jár a 16 éves Kia is, ma fellokom mind a két autót a hétvégére… megnézem az mennyi most, de csodálkoznék ha az meg 800 lenne 😂
Pénteken úgy emlékszem 540 Ft volt, ebből jön le 20 Ft kedvezmény, tehát 40 Ft-al került többe, mint a 95-s… kb 50l-t nyomtam bele, az 2e Ft többlet 😂 jobb helyen nincs 2 latte 😂
De bogyo b+.
Folyamatosan tolja a bullshitet az afarol es a jovedekirol,amikor meg tankol gerincet nem noveszt.Csak nyereszkedik.
Pfffffff............ 😆
majdnem fele itt a gázolaj mint a németeknél vagy az olaszoknál
Lényeget azért megfogtuk a nagy gázolaj hiányban… amúgy a kurva anyját az összes olyan buzinak aki amúgy fél év alatt használ el egy teletank üzemanyagot most meg kannába rakja… tegnap teletankoltam a kocsit, világított már a csóróság jelzője. Komolyan mondom én szégyelltem magam hogy nincs nálam kanna. Olyan emberek akik csak a városban mászkálnak most kannáznak. Baszódjanak meg… én meg mennék dolgozni a kocsival és ma reggel a harmadik!! Kúton tudtam tankolni. Kemény 60litert a jumperba 😡
Covidosak meg sztem csak azok lettek, akikben benne van a meleg gén 😂
Meg kell állapítanom, hogy a múlt heti 540 Ft-s premium üzemanyagok most 700 Ft 😥
Pont beszélgettek bent a kutasok, hogy ugyanaz van mint a wc papírral meg a liszttel 😂 üzemanyag annyi van, hogy el is adnak, és jön folyamatosan…. 😉
Bedilizett mindenki? 🤔
Evo plus dízellel jár a 16 éves Kia is, ma fellokom mind a két autót a hétvégére… megnézem az mennyi most, de csodálkoznék ha az meg 800 lenne 😂
Folyamatosan tolja a bullshitet az afarol es a jovedekirol,amikor meg tankol gerincet nem noveszt.Csak nyereszkedik.
Pfffffff............ 😆