Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olaj liszt cukor tej… kovid kezdetén ezekkel is jól beszopattak. Pedig nekem alapanyag, dolgozni kell, nem jókedvből venném mázsaszám.
Az is buzi. De itt nálunk nem nagyon van nemzetközi forgalom, a sok hülye helyi kisautós tankolt be mint a szar.
nem az a buzi aki most teli tankol hanem az ezernyi külföldi kamionnaki 10 hektókat tankol
majdnem fele itt a gázolaj mint a németeknél vagy az olaszoknál
Én így voltam az élesztővel, pizzát akartunk sütni egy nyamvadt kocka kellett volna és sehol nem volt mert a sok idióta halmozta otthon. Nem tudok mást mondani, ostobák az emberek.
A sok fillérbaszó remegős gechi! 😡
És aki 2x is kovidos volt ?
Lényeget azért megfogtuk a nagy gázolaj hiányban… amúgy a kurva anyját az összes olyan buzinak aki amúgy fél év alatt használ el egy teletank üzemanyagot most meg kannába rakja… tegnap teletankoltam a kocsit, világított már a csóróság jelzője. Komolyan mondom én szégyelltem magam hogy nincs nálam kanna. Olyan emberek akik csak a városban mászkálnak most kannáznak. Baszódjanak meg… én meg mennék dolgozni a kocsival és ma reggel a harmadik!! Kúton tudtam tankolni. Kemény 60litert a jumperba 😡
Attól még jobb helyen nem jön ki kettő 😂
Covidosak meg sztem csak azok lettek, akikben benne van a meleg gén 😂
Hétköznap jórészt meg i3, egyelőre a konnektorbol is jön áram 😂
Lattét a csajok isznak 🙄
Most tankoltam mindkét autót tele, mert a hosszú hétvégén el is járjuk…. Kis sor volt, de az is azért mert a platósok és a teherautók miatt nem lehet odaférni minden oszlophoz.
Meg kell állapítanom, hogy a múlt heti 540 Ft-s premium üzemanyagok most 700 Ft 😥
Pont beszélgettek bent a kutasok, hogy ugyanaz van mint a wc papírral meg a liszttel 😂 üzemanyag annyi van, hogy el is adnak, és jön folyamatosan…. 😉
Ez így van. Nekem sem kellett még volna de nejem is aggódott, ugye ő használja az autót, így csak 49lityi ment bele. A szegénységjelző még nem világított, akkor szoktam tankolni.
Miért ne lenne? Most miért nincs? Mert a birka pánikol és akkor is tankol ha amúgy nem tenné. Pont mint az adblue-nál.
Még malackát kell megitassam megy bele 6lityi kb... 😊
Minek mennének ha nincs üa.?
Ja, pár nap aztán egy lélek nem lesz a kutakon.
Hétvégén járni fog a v6 😂 azert ma megtankolok én is, hétköznap meg úgyis nagyrészt i3 😂
Ki kell autózni az “olcsó” benzint, hogy lehessen újra tankolni 😂
Győrbe is van tömeg a kutakon, de tankoltam a bárkába. Most Bogyó félék meg az 5ezeré fillérbaszók is tele rakják a lomjukat. Pár nap azt helyráll a rend.
Ez mondjuk igaz,M3-0-as vonalol nem dugo de rengeteg auto volt.
Bedilizett mindenki? 🤔
Jah és tegnap olyan forgalom volt, hogy ennyi autót reg nem láttam az utakon 😂
Úgy sejlik az Evo plus nem támogatott 😂
Evo plus dízellel jár a 16 éves Kia is, ma fellokom mind a két autót a hétvégére… megnézem az mennyi most, de csodálkoznék ha az meg 800 lenne 😂
Pedig a 95 os allitolag 700 korul lenne. 🤔
Pénteken úgy emlékszem 540 Ft volt, ebből jön le 20 Ft kedvezmény, tehát 40 Ft-al került többe, mint a 95-s… kb 50l-t nyomtam bele, az 2e Ft többlet 😂 jobb helyen nincs 2 latte 😂
De bogyo b+.
Folyamatosan tolja a bullshitet az afarol es a jovedekirol,amikor meg tankol gerincet nem noveszt.Csak nyereszkedik.
Pfffffff............ 😆
És akkor csodálkoznak hogy ma meg nincs. Igen, ez a birka efektus. Ezt a pipi műveli mesterfokon.