lehet a fókusz sem tökéletes már. Ezért vettem helyette a csúcskategóriás víz és ütésálló 5 mpx-es lumixot de az most nincs itthon(kezeit széttáró) Asszem én lennék a legutolsó aki működő használati tárgyat cserélne ok nélkül. Amíg működik használjuk(meghajlós) A mosógép viszont megellett reggelre 😂 7 évet bírt szóval 2 évet ingyen kaptunk tőle(kezeit széttáró) RIP
nem zsugori haszonleső kretén vagyok csak észerűen használom a pénzt. Ha annyi pénzem lenne, hogy kenyérből nem ennék eleget biztos nem vennék egy retyót hitelre. Próbálom a meglévőt inkább úgy befektetni, hogy megtartsa az értékét, meg hozzon annyit, hogy már lehetőség szerint kényszerből ne kelljen dolgozni (kezeit széttáró) Pajti téged valamiért egyszer lapátra tesznek 2 hét alatt éhen veszel a felhalmozott sok tartalékodból. (gondolkodós) Azért az új retyó na az kell(meghajlós) naponta 2x lemosni meg 2 hetente beindítani meg évente elkújtorogni vele vagy 3000 km-ert 😂 Hát nincs is ennél fontosabb(kezeit széttáró) Persze neked ez jár hiszen "keményen" megdolgoztál érte. 😂
Na szerencséd van (meghajlós) még ma este legeltetheted a szemed a kovászos uborkámon 😁
Hát nem kis munka volt de előkerestem a leselejtezett régi fényképezőgépem amit vagy 4 éve a gyereknek adtam. Működik a gép azért került selejtezésre mert egy horgászat során megázott a csónakban és azóta a képvisszanéző funkciója nem működik. Na kb. az óvódányi játék között mire megtaláltam az volt 10 perc(fülét bedugó) aztán nem volt benne kártya(fejét fogó) másik 10 percig azt a kamerát kerestem amit 2 hónapja adtam neki a kölöknek emlékeztem rá, hogy abba lett átéve a kártya(gondolkodós) Aztán megtaláltam. Nos abba sem volt kártya(fülét bedugó) Aztán eszembe jutott,hogy az autó gépéesébe van kártya. Na így sikerült képet küldenem. Elég sokat dolgoztam érted(gondolkodós) Na mind1 majd meghálálod. idén minimum 2 klímát telepítettnem kell majd megcsinálod nekem a képekért cserébe(meghajlós)
Szóval ez a kovi ubi ami ugye nem sokáig áll el(gondolkodós) A mama a legnagyobb rekkenő júliusi és augusztusi hőségben szokta megcsinálni. Most meg ugye már március van. (óranézegetős) Ez olyan friss mint 2 napos korában(meghalós) teljesen roppanós) A holnapi készlet ez az 1 db. úgy hogy megint kell menni lejmolni 😂
- édesanyám nem elég savanyú ez a töltött káposzta 🤔
- de hát kisfiam ez mákos tészta (kezeit széttáró)
- Ja annak viszont elég savanyú (szemeit körbeforgató)
nem gondolnám egyszerűen a kovászos uborka készítés nagymestere(kezeit széttáró) Ha lehetne belőle doktorálni Ő már rég az lenne. Amikor nyáron összegyűlik az osztrák meg az oroszlányi rokonság legalább 20 5 literes üveggel hordanak el tőle 😄 Egyébként anyósom csupa szív lélek. Ha mindenkinek ilyen anyósa lenne akkor nem lennének anyós viccek. Ugyanezt a feleségem is el tudja mondani az Ő anyósáról, vagy is édesanyámról. A kisfiamnak is nagyon jó szeret járni a mamákhoz(meghajlós)
1,6kiló a 2ah akkuval, nem könnyű de nem is vészes, súlypont egész jó, a markolat kiképzést szokni kell mert elég szar fogni, az ütvecsavarozó meg 1,5kiló
a makiták azért könnyebbek
az emagos fúró meg jóval könnyebb igaz az csak 1.3 ah akku és sokkal gyengébb
Költői. 😂
Hát nem kis munka volt de előkerestem a leselejtezett régi fényképezőgépem amit vagy 4 éve a gyereknek adtam. Működik a gép azért került selejtezésre mert egy horgászat során megázott a csónakban és azóta a képvisszanéző funkciója nem működik. Na kb. az óvódányi játék között mire megtaláltam az volt 10 perc(fülét bedugó) aztán nem volt benne kártya(fejét fogó) másik 10 percig azt a kamerát kerestem amit 2 hónapja adtam neki a kölöknek emlékeztem rá, hogy abba lett átéve a kártya(gondolkodós) Aztán megtaláltam. Nos abba sem volt kártya(fülét bedugó) Aztán eszembe jutott,hogy az autó gépéesébe van kártya. Na így sikerült képet küldenem. Elég sokat dolgoztam érted(gondolkodós) Na mind1 majd meghálálod. idén minimum 2 klímát telepítettnem kell majd megcsinálod nekem a képekért cserébe(meghajlós)
Szóval ez a kovi ubi ami ugye nem sokáig áll el(gondolkodós) A mama a legnagyobb rekkenő júliusi és augusztusi hőségben szokta megcsinálni. Most meg ugye már március van. (óranézegetős) Ez olyan friss mint 2 napos korában(meghalós) teljesen roppanós) A holnapi készlet ez az 1 db. úgy hogy megint kell menni lejmolni 😂
- de hát kisfiam ez mákos tészta (kezeit széttáró)
- Ja annak viszont elég savanyú (szemeit körbeforgató)
a makiták azért könnyebbek
az emagos fúró meg jóval könnyebb igaz az csak 1.3 ah akku és sokkal gyengébb
Csak most inflacio elszall.