A csemege uborka az csemege uborka az ecetes uborka az ecetes uborka a kovászos uborka meg kovászos uborka ami érlelve van kenyérrel kovászlében szerintem ez mindenkinek azt jelenti (kezeit széttáró)
Itt falunként is néha olyan eltérően csinálják a kajákat hogy ha nem mondják mi az, én nem tudnám hogy azt ugyanúgy nevezik mint nálunk.
Töltöttkáposzta pl, tojás meg kockázott paprika benne… felénk ilyenek nincsenek.
Koviubi ugyanez, lemarja a torkomat az ecet. Felénk meg rendesen befőttes üvegben érlelt a koviubi 🤷🏼♂️ Kaporral fokhagymával meg persze kenyérrel beindítva
Nem kuzdok,siman megy,az idomokat rakom ra,kell egy szett olcso gumi,negy index,bar van triumprol levett,egyszer hasraestem veluk 8 eve.Meg a futomu csavarokat lehuzni nyomatekra.
Kb egyoras melo csak van mas is,igy nem tudok mindenre idot adni.
én meg megvettem a 60wattos lidl fúrót
nem rossz, de sajnos 13as tokmány van rajta és emiatt az 1mm fúró alapból bukó, a másfelest sem hinném hogy sokáig megtartja 3x megcsúszik benne a fúrószár máris alkalmatlan lesz arra amire elsősorban kell
kellene egy 10es csere tokmány ami megfogja az egyes fúrót is
Az fasza.......hogy a faszba lehet összekeverni? Más technologia más iz más forma......ezek a városiak......kacsát a libától se, de ugylátszik uborkát az uborkától.se 😂
próbáld ki a tyúkhúrt, olyan lé kell rá mit a salátára, 99,99% ugyanaz az íz és nem drága
ha szeretném akkor enném, de a salátát még a hamburgerből is sokszor kiszedem/nem kérem
én még egy házi uborkát nem ettem ami ízlett volna, vagy túl savanyú vagy van valami fura íze, vagy csípősre csinálják, vagy puha, szóval 100-ból 100 szar nekem
régen anyám csinált vegyes savanyúságot, az nagyon finom volt, csak már megvénült és nincs kedve szarozni vele, azóta vegyeset sem eszek
meg amúgy is befőtt párti vagyok, esténként sokszor elrágcsálok egy üveg barackot
Igy ketfelet hasznalok.
kicsi akkus géphez meg nincs ütvecsavarozó
Töltöttkáposzta pl, tojás meg kockázott paprika benne… felénk ilyenek nincsenek.
Koviubi ugyanez, lemarja a torkomat az ecet. Felénk meg rendesen befőttes üvegben érlelt a koviubi 🤷🏼♂️ Kaporral fokhagymával meg persze kenyérrel beindítva
Kb egyoras melo csak van mas is,igy nem tudok mindenre idot adni.
nem rossz, de sajnos 13as tokmány van rajta és emiatt az 1mm fúró alapból bukó, a másfelest sem hinném hogy sokáig megtartja 3x megcsúszik benne a fúrószár máris alkalmatlan lesz arra amire elsősorban kell
kellene egy 10es csere tokmány ami megfogja az egyes fúrót is
Viszont az egyik idomot elejtettem es megrepedt,fasz kivan a tejfelesdobozzal. 😡
amikor felragadt a szekrény oldalára akkor már minden tekintetben elérte a maximumot
a koviubi szaga kb mint a 3 hetes gumicsizmában hordott műszálas zoknié
ha szeretném akkor enném, de a salátát még a hamburgerből is sokszor kiszedem/nem kérem
régen anyám csinált vegyes savanyúságot, az nagyon finom volt, csak már megvénült és nincs kedve szarozni vele, azóta vegyeset sem eszek
meg amúgy is befőtt párti vagyok, esténként sokszor elrágcsálok egy üveg barackot