Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamelyik nap az asszony beígért tojásos nokedlit nyári salátával. egy nagy fej salátát meg tudok enni egy tányér nokedlihez 😆
anyósom érti minden csínyját bínyját(meghajlós) Elteszi télire. Légmentes 5 literes üvegebe de annyit ám, hogy a pince félig lesz vele 😆
Aztán megyünk a családdal lejmolni(kezeit széttáró) Amikor felbontod, olyan friss mint legyártáskor(meghajlós) Élénk roppanós ahogy szeretem(meghajlós) Én még boltiban nem találtam jót(gondolkodós) Mondjuk nálam magasan van a léc e tekintetben én el vagyok kényeztetve ilyen téren.(kezeit széttáró) Nem nagyon ettem még attól jobbat mint amit anyós megcsinál(meghajlós)
én meg lusta voltam elmenni pénzért, nincs számlám aztán kp kapom és a héten még nem dolgoztam így nem adták oda
aztán külön menjen a fene érte, majd idekerül egyszer
nekem se szokott enni semmit, igaz én ilyen 500-1500km távokon cserélem, mert ledobom minden évben aztán alig megyek
mondjuk idén már nem tervezek cserélni mert el kellene adni aztán cserélje az új gazdája
Nekem is csak a "bérpapír" jött meg ma mélben, pénz az sehol....
2 féle zöldet eszek meg
az egyik a káposztás tészta gazdagon borsozva és vastagon cukrozva
a másik meg a raguleves, de csak a friss tavaszi zsenge borsóval, és ne legyen sok benne, egy tányérban max 10 zöld golyó
de az édeskés íze pont jó a többi friss tavaszi zöldséggel együtt, és persze jó sok hússal és tésztával
ez ini mondása(gondolkodós)
majd csak 3-án(kezeit széttáró) nem kell elkényeztetni a melóst mer a fejedre nől(gondolkodós)
Lidlbe is kapni finom.
én a cukorral voltam így míg nem limitálták az árát 😅
Ilyenkor honnan szerzel rendes koviubit? Nekünk csak sima Globus csemege van, gyári...
Gülübe 3lityi kell ebből de nem evett belőle tavaly 5100km alatt semmit.
Az is tökéletes minimum 2 vastag koviubit tolok az ilyesmihez (meghajlós)
főzeléknek is levesnek is jó kis zsengének párja nincsen (meghajlós)
nem rossz ötlet, 3 hét nyugalom, ott kint olyan faszákat alszok hogy kb sehol sem
csak egy takaróval le kell takarni a kocsit mert túl hamar világos van
Én a gyümölccsel vagyok így. Minden félét meg tudok enni még ízlik is de valahogy sosem veszem rá magam. Szerintem egy kiló gyümölcsöt nem eszek meg egy évben(kezeit széttáró) Viszont zöldséget rengeteget eszek nálam nincs kajálás anélkül(kezeit széttáró)
ilyesmi nekem is van itthon 4+1 liter csak 10w60as
2,1 liter kell a dögbe, kiszámolták az osztrák buzik....
2 literrel a minimum felett van egy kicsivel
csak ha nem somogyba eszed (kezeit széttáró)
3 hétre kimégy a csatornapartra(kezeit széttáró)
gyerekkoromban pl. semmiféle főzeléket nem ettem meg, most meg kifejezetten szeretem őket néhány kivételt eltekintve (kezeit széttáró)
Vettem inkább fritőzbe olajat. 😂
Nem a világ változott hanem te.
Annyi pénzem sincs, hogy kinézzek az ablakon. 😶
Annyi jó kajafotód van, hogy egy digitális képkeretet igazán vehetnél hozzájuk. 😂
Én ma már utaltathattam volna a fizetéseket, de csak azért sem.... 😆