Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alig várom ma a fizut, végre tudunk enni nem csak a képeket nézegetjük a neten... 😂
Ténylek, a r karfiolt szeretem én is, de ha nálunk az van, van mindig mellé r gomba meg r sajt is. Ha má' paníroz a Zasszony 😁
A libamáj ránvta nekem az a best off!
Rántotthúsok királya sztem bécsi szelet borjúból, citromos krumpli salátával. A gyesznyó csak ezután jön 😁
Disznó pöri volt tarhonyával. (Holnap is az lesz). 😍
De most éppen móvári szeletet ettem rízzsel a köret fele zöldség mindenféle.. én imádom a brokkolit, rántott karfiolt, az olyan ragus vagy tejszínes leveseket amibe rogyásig van akadéknak hús és zöldség. (heteróka vagyok) 😇
Nem, a napi zőccség bevitelemhez elegek a szokott linkjeid 😁 bár csökkenteni kéne, károsabb, mint a zsírozott szénhidrát 😂
Nyami-nyami.
Mindent IS megeszek. Most nemsokara kesz a babgulyasom, ami itthon talaltam, mindent belefoztem. Mondjuk a csilis babot a kukorica miatt mar nem mertem.
Nem teljesen, a zoldbabot meg nem szeretem azota sem.
"És ma már eszel zőccséget? (vigyázz, beugratós kérdés! 😁"

Kormánypárti sajtón élsz te is, nem? 😂
Rántotthúst bolonyai tésztával szeretem iagzán, igaz egyik sem magyar étel, ettől független finomak.
És ma már eszel zőccséget? (vigyázz, beugratós kérdés! 😁)
Én csak akkor, ha muszáj, nem mintha nem enném meg, de nem is kívánom. Köretnek görög salit, azt bármikor... meg a hagyma is zőccség? akkor azt is.
A somogy kocka nem egy sütemény?
szóval buzi lettél....
Gyerekkorban valogatos voltam, es ahogy egy rendes fiugyerek, minden zoldseget elutasitottam, hogy az a buzik etele.

Aztan... Valtozott a vilag. Mindent megeszek, egy-ket dolgot nem, ha van valasztasi lehetosegem. Persze a rantotthus somogy kockaval az mindig dobogos.
nekem kb 15 éves a matrac, lassan szivacsot kellene cserélni rajta mert elég puha
a kókusz része még hibátlan
az a baj hogy kb 2-3 hét amire megcsinálják aztán nincs min aludni mert ami volt habszivacs szét lett vágva
2 hét miatt meg nem akarnék új habszivacsot venni
na ne buziskodjál 😆
az ágyrács elég tuti... a matrac is jó volt, csak a 11 év megviselte
köszi
Jó pacalt nehéz kifogni... eléggé bizalmi kaja, úgy értve, hogy pl. én nem eszem meg akárhonnan. Van hely, ahova sok éve járunk csak ezt enni 😁
A tökfőzeléket sajna meg se tudom enni, meg a kelkáposztát se. 😕
Ponty :-)
Feküdj le kényelmesen, és fújd körbe magadat purhabbal. Az tuti lesz! 😂
plusz egy fasza ágyrács is tud sokat dobni a kényelemre
vagy egy szar elbaszni mindent
Próbálj ki valami hideghab memóriása cuccot,meg mondjuk latex kókusz combót.
Mostanában már coolvisco is elérhető az a hőháttartásra is jót tesz.
Mindenképp fekvéssel próbálj sokat.
oldalt is fekszek sokat....