De most éppen móvári szeletet ettem rízzsel a köret fele zöldség mindenféle.. én imádom a brokkolit, rántott karfiolt, az olyan ragus vagy tejszínes leveseket amibe rogyásig van akadéknak hús és zöldség. (heteróka vagyok) 😇
Mindent IS megeszek. Most nemsokara kesz a babgulyasom, ami itthon talaltam, mindent belefoztem. Mondjuk a csilis babot a kukorica miatt mar nem mertem.
És ma már eszel zőccséget? (vigyázz, beugratós kérdés! 😁)
Én csak akkor, ha muszáj, nem mintha nem enném meg, de nem is kívánom. Köretnek görög salit, azt bármikor... meg a hagyma is zőccség? akkor azt is.
A somogy kocka nem egy sütemény?
Gyerekkorban valogatos voltam, es ahogy egy rendes fiugyerek, minden zoldseget elutasitottam, hogy az a buzik etele.
Aztan... Valtozott a vilag. Mindent megeszek, egy-ket dolgot nem, ha van valasztasi lehetosegem. Persze a rantotthus somogy kockaval az mindig dobogos.
nekem kb 15 éves a matrac, lassan szivacsot kellene cserélni rajta mert elég puha
a kókusz része még hibátlan
az a baj hogy kb 2-3 hét amire megcsinálják aztán nincs min aludni mert ami volt habszivacs szét lett vágva
2 hét miatt meg nem akarnék új habszivacsot venni
Jó pacalt nehéz kifogni... eléggé bizalmi kaja, úgy értve, hogy pl. én nem eszem meg akárhonnan. Van hely, ahova sok éve járunk csak ezt enni 😁
A tökfőzeléket sajna meg se tudom enni, meg a kelkáposztát se. 😕
Próbálj ki valami hideghab memóriása cuccot,meg mondjuk latex kókusz combót.
Mostanában már coolvisco is elérhető az a hőháttartásra is jót tesz.
Mindenképp fekvéssel próbálj sokat.
Kormánypárti sajtón élsz te is, nem? 😂
Én csak akkor, ha muszáj, nem mintha nem enném meg, de nem is kívánom. Köretnek görög salit, azt bármikor... meg a hagyma is zőccség? akkor azt is.
A somogy kocka nem egy sütemény?
Aztan... Valtozott a vilag. Mindent megeszek, egy-ket dolgot nem, ha van valasztasi lehetosegem. Persze a rantotthus somogy kockaval az mindig dobogos.
a kókusz része még hibátlan
az a baj hogy kb 2-3 hét amire megcsinálják aztán nincs min aludni mert ami volt habszivacs szét lett vágva
2 hét miatt meg nem akarnék új habszivacsot venni
A tökfőzeléket sajna meg se tudom enni, meg a kelkáposztát se. 😕
vagy egy szar elbaszni mindent
Mostanában már coolvisco is elérhető az a hőháttartásra is jót tesz.
Mindenképp fekvéssel próbálj sokat.