Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

paks geci messze van
soltvadkertin még esetleg elgondolkodnéj
Ini! Álláslehetőség!

https://www.unixauto.hu/karrie...
Hát azt nem hiszem hogy pont tőled fogadna étkezési tanácsokat 😂
Igen-igen, a havernak a XD van, kényelem az állati jó, az Integra robogósabb, teljesen más világ. Én, ha eljutok a nagyrobogóig, az lesz az első helyen.
Nekem két ismerősnek is van NC-je (nem X, hanem a "sima", egyik a régi 700-as DCT automata, a másik 750-es, váltós). Valóban kényelmesebb rajtuk ülni mint a GS-en, de nehéz felszállnom (magas) és nehéz mint a sár (230 kiló).
Vejemnek az NC750X van, igazából jóval kényelmesebb mint az SV, az Integrát még nem próbáltam.
Nem baj, az olyat szeretjük! 😍

Még én sem hoztam meg a végső döntést robesz ügyben - egyelőre marad a GS. Legfeljebb nem ülök rá! 😆
😆
Mit?
Az kényelmesebb lesz mint a csutkás szuszka jóval...
En az NC750 Integran gondolkodtam el egyszer.
Hááát vazz ha bejön aminek jönnie kell akkor én is elindítok egy auót-motor sagát mint itt páran mielőtt vettek valamit. 😁
Igaz, hogy az utóbbi években nem voltam nagyobb túrán, de azért végleg nem szeretnék lemondani róla így azért egy kissé nagyobb kéne, a DL650-et nézegettem újonnan, de semmi sem biztos.
250-300 as xmax,olyasféle mint laller 500-asa volt.
Bár ő is mindig aszondta menjunk már lassabban,kkor epp 80-körül csorogtam. 😂
Vicces ugyan, de agyaltam rajta mert melóba járásra fogyasztás ügyileg a legjobb lenne, de arra ott van a lányom Z300-a ami ugyan kényelmetlen, de azért valamennyire megy és 4l alatt megáll.
A 250es 170kg menetkész, könnyű mint egy bicaj. Pont jó nem kicsi nem nagy bálna.
Motoros fűrészem van....új....macska tényleg nincs még a szomszédban sem, a legutóbbi sziámi egész jó volt pörinek. 👌
Vegyél 125-öst, az pehelykönnyű! Akkor nem csak rajtam fognak röhögni a topiktársak, hanem rajtad is. Már megéri, nem? 😂
Hááát van kettő a családban amit naponta használhatok, de azért jó lenne egy saját, majd meglátjuk.
Fogalmam sincs, a kényelemre kell rámennem csípő okán, egy nagyobb robogón agyalok vagy valami fotelszerűségen, de azok meg nehezek mint az üszök. 😁
Még egy Babettád sincs?! (Azt tudom, hogy macskád az nincs....) 😆
Nekem most ért véget , tudom milyen érzés lesz neked ! 😂
Es mi lesz helyette?
Egy nap baszod, egy nap.
Holnapra a babgulyas alkatreszek mar itt sorakoznak.
Úgy tűnik motortalan lettem, lefoglalózták. 😱