Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andimnak is mutattam a képeket, teccet neki a lomod! 😆
Nagyon köszönöm egy barátomnak !
Szép lett a kulcstartód. 😇
Baszki 270 kilós poliészter lom.. bekaksi! 😅
Ahogy viszont is igaz ! 😉
Pedig tessék csak, az én pofám is berakhatod a profilképek közé, szívesen vagyok a barátod. 😆
Még nem mertem a profil képet sem megváltoztatni , hátha nem is igaz hogy itt áll az ágyamtól 3m-re 🙃
Soha többet ne legyén még csak egy parkolós eldőlésed sem! De nem vagyok benne biztos hogy tanultál az esetből.
Köszönd az asszonykádnak, meg a barátaidnak is. 😉
Sejtem
Kész , totálisan ,még nem fogtam fel hogy az enyém lehetett .
De TE már nem fogsz motort gyilkolni ugye tudod. 😇
A lomokat takarítsd ki az udvarról meg a zizi helyét azt kész is vagy. Szólj azt megyek segítek!
Az 1100 se gyenge , de ez beszarás mit tud , pedig nem vagyok beszari ,a performance-t is gyilkoltam, nem gyengén a Bakonyba !
nem éri meg sokat dolgozni, mert a munka igencsak fárasztó, meg azontúl még adóztatják is
Amikor próbáltam nem a felirat miatt aggódtam , ezt biztosan tudom ! 😅
Ne akarjál már mindig spúrkodni, mint Ini! 😆
Többet kell dolgozni, többet kell keresni, és akkor tellik motorra is nem csak bötűre. 😂
Ennyi kérlek! 😉
Megfogom kérdezni mennyi az eredeti ára , de nem bököm tökön magam ettől nagyobb baja soha ne legyen ,én mártudom hogy mi az a GOND ! 😰
Na hát ezaz… ezért kéne ennyi pénzért egy egész motort adjanak mellé, ha már kawasakirol beszélünk 🤷🏼‍♂️😂
anno a huskyra 9 ezer volt a tankidom, és 11 ezer volt a matrica, oldalanként......
és ez több mint 5 éve volt
aztán csináltattam a nyomdában 2 ezerért 2 oldalra, meg angliában lett rendelve 2 gyári tankidom 12ért ingyen postával(anglián belül) aztán ismerős hazahozta
A gép jó, ez a lényeg. ✌️
Azt is...... 😆
Legalább betűt tudjanak gyártani..... 😆
A mimőség sose volt olcsó 😂