Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez komplett idióta, mert az oké hogy a szénhidrátot lecsökkenti a minimumra, vagy akár ez alá is egy kis időre, gyenge lesz tőle de a szervezet kiheveri
de ha a fehérjét vonja meg akkor sír minden a szervezetben.... és ezt nem lehet büntetlenül sokáig csinálni
de ha neki jó nekem is jó, mindenki annyira hülye amennyire csak bír 😁
En viszont egy haverrol tudok, aki oltatlan es elkapta, annal pl. A pap is volt a korhazban. Van oltatlan ismeros meg par, de roluk nem tudja senki kijelenteni felelosseggel, hogy tunet nelkul atment rajtuk. De lehet ez is.
Ami számomra hiteles, a saját tapasztalat az az hogy most az omikron alatt jóformán mindegy volt van e oltásod. Ugyanúgy beszopta az oltott és az oltatlan is ezt a szart, nem érzem azt hogy az oltottak kevésbé betegedtek meg.
Szerintem pedig az oltatlan jóval nagyobb eséllyel súlyosabban vészeli át. Mind a két esetnél vannak szélsőségek, de szélsőségből nem érdemes konzekvenciát levonni.
Oltatlan kollégáid vannak? Miféle bagázs az?!
Nekem a kollegám ezt a gyenge omikront is 2 hétig szenvedte…. Nem kicsit volt szarul, másnak meg semmi….
Dehogyis.....az oltott azt hiszi oltás nélkül már meghalt volna de legalábbis lélegeztetőn lenne.
Na látod, nekem pont ennyi bajom van oltatlanként. Másodszor vagyok kovidos. Pénteken tüsszentettem egyet, egy lehetetlen helyzetben, majdnem kiszakadt a torkom, utána este kicsit kapart, gondoltam ennyi az ok. Szombat reggel érzem hogy lázas vagy, hőemelkedés 37,4… szombat éjjel egy fasza kis izzadós éjszaka és ennyi.
Annyira földhöz vert hogy ma sétáltam a kutyával az erdőben bő 10km-t.

Tehát az oltott és oltatlan is ugyanott tart.
Hát de. Még élek, amúgy kapar a torkom, ennyi az egész, de a munkahelyemen csináltam meg a tesztet, aztán úgy meg nem lehetett tagadni, amikor a többiek röhögtek, hogy kijött a könnyem is attól a feldugós lófasztól. Meg állítólag szerintük az igaz férfi tövig nyom mindent is.
Kefír tízórai. Mandarin ebéd. Az ubi meg meg volt bontva, aztán amikor ránéztem, úgy megkívántam. Ha nő lennék, most hozatnék egy terhességi tesztet.

Amúgy semmilyen ételpárosítástól nem lehet fosni. Tejtől igen, káposzta is tud érdekeset művelni önmagában is.
jó, hát én sem vagyok relatív sem szép.... 😆
Olyan vagy naaaaaa................. 😆
Nocsak, nem védett meg az oltas ?
Kefír savanyú uborkával? 😅 Mi vagy te, anorexiás plázacica, fosatod magad, hogy ne hízz el? 😂 Túltolod ezt sztem...
Oké.
relatív sem szép 😆
Tudod... relatív... 🙂
hát nem szép, az biztos 😁
Itthon vagyok karanténban, kicsi mozgás kicsi energiabevitel, hogy ne legyek zsírdisznó, ha már azokat is baszogatom.
A mai kaja, natúr kefír, mandarin és savanyú uborka csak úgy nasinak.
Csigalom nyugavér... már van mit takargatni ki-be. 😊
Motor kicsomagol , motor vissza takar ! Tudtam hogy a szilveszteri 18 foknak lesz böjtje ! 😧
Kértem , meg le is mondtam , legyen jó idő!
Hívd fel Petit azt kérj időpontot...
Tetszik nekem is , a Duksinál tudtam venni. 🙃
Szívesen! Faja a buksid gyerek!