A franc enné meg ! Ma mentem volna eredetiség vizsgára a nagyvassal, de inkább kihagytam ebbe az időbe ! Viszont volt időm ,és megtudtam venni a sisakot. Az is valami legalább . 😏
a netrisken szoktam, csak későn értünk haza aztán lusta voltam aznap megcsinálni
mert 1 napra 100 pénz nem sok de kicsit elhúzza az ember hiszen 2 hete van rá de 2 hétre már az éves biztosítás negyede a plusz
Én legutóbb is megkötettem telón 5perc (család barát segítségével) és hoztam haza lábon névre szóló biztivel a kis lomom. Asszonykám meg baszatta az öreg bárkával hazafelé...
kötelezőről minél előbb, naponta pörgeti a százasokat a genyó, kocsinál 300 pénz volt nem túl régen, motoromra 100ft számolt pluszba mert másnap lett megkötve
Reggel 8után hívd Petit. Régi forgalmi, adásvételi egy példánya, törzskönyv meg pénz legyen azt 1-2 nap és lesz fresh forgalmi a neveden. Malackát is ők intézték, vasárnap vettem, hétfőn fotózták, kedden lett papírja nevemen.
mert 1 napra 100 pénz nem sok de kicsit elhúzza az ember hiszen 2 hete van rá de 2 hétre már az éves biztosítás negyede a plusz