Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem tetszik , köszi hogy kerestél !
A franc enné meg ! Ma mentem volna eredetiség vizsgára a nagyvassal, de inkább kihagytam ebbe az időbe ! Viszont volt időm ,és megtudtam venni a sisakot. Az is valami legalább . 😏
Menjetek motorozni, a nyakunkon március - mondjuk épp esik a hó... 😁 Én még várok márc. végéig, hátha jobb idő lesz, valami ilyen:
Ez ronda?
Azt mondta: szépet 😂
Nekem csak kétfèle létezik : shoei ,marushin
Sisakot is holnap megyünk megnézni .
Remélem a következő dainese-t nem a mentősök szabdalják szét rajtam megint ! 😅
Lesz mellé buksi, meg bőrgúnya azt baszassuk neki... 😇
Ha találok valami szépet , lesz rajta zx14 vagy zzr1400 😏
Szerintem volt fényezve mert nincs olyan gazdi aki enélkül használná. Persze ez sem baj.
Jah, az kell rá......zippzár karcolgatja ha nincs.
Tankpad sincs rajta és nem kopott a fényezés. Vegyél rá mert kihasalod. 😊
A bizti már megvan ! 12ezer
a netrisken szoktam, csak későn értünk haza aztán lusta voltam aznap megcsinálni
mert 1 napra 100 pénz nem sok de kicsit elhúzza az ember hiszen 2 hete van rá de 2 hétre már az éves biztosítás negyede a plusz
Én legutóbb is megkötettem telón 5perc (család barát segítségével) és hoztam haza lábon névre szóló biztivel a kis lomom. Asszonykám meg baszatta az öreg bárkával hazafelé...
kötelezőről minél előbb, naponta pörgeti a százasokat a genyó, kocsinál 300 pénz volt nem túl régen, motoromra 100ft számolt pluszba mert másnap lett megkötve
Ja meg a közelezőbiztiről igazolás, hogy kötöttél.
Reggel 8után hívd Petit. Régi forgalmi, adásvételi egy példánya, törzskönyv meg pénz legyen azt 1-2 nap és lesz fresh forgalmi a neveden. Malackát is ők intézték, vasárnap vettem, hétfőn fotózták, kedden lett papírja nevemen.
Holnap remélem eltudom rendezni az eredetiség vizsgát.
Kedvenc bicajom, és egyre csak jobban... 😊
Neki csak a fehérneműje triumph azért tudja a Kawa a király!
Ő tudja mi az igazi ! 🙃
Asszonykámat imádom , nem gondoltam volna , hogy megenged még egy vasat !