Zoli barátom kiváló motort vettél, igaz gechi sok rajta a műanyag, (poliészter lom) 😆 de végre együtt baszassuk idéntől már újra rendes motorokkal... 👍️ egészségedre!
anyám 72 éves aztán a második tapogatóst hasznája
az első nem jött be neki mert szar fényképeket csinált, beleesett abba a hibába hogy "jó lesz neki az olcsó is" aztán nem lett jó...
alig van nyugger ismerős aki nem tapogatóssal jár, van olyan pecás nyugger aki tök sok pecás képeket kirak a faszbukra is
pipire meg nincs szó, valami skót-sváb-zsidó keverék lehet, némi cigó felhanggal mert azért az igénytelenség erősen jelen van a sóherság mellett
1 éve nekem is kiment a mikrofonja amit használok. Kivettem abból a c2-ből aminek összetörtem a kijelzőjét és átraktam(kezeit széttáró) Aztán az a donor már nem sok mindenre jó(vigyorgós) kijelzője tropa mikrofon meg nincs benne (kiezeit széttáró) tegnap megnyekkent most meg ez. Gyári csomagolásból elővettem a zsír új c2-őm most az teljesít szolgálatot 7 körül vehettem kéz alól 2 éve. Még a fólia rajta volt.(meghajlós) Aztán kellene egy új tartalék c2. De 11 kérnek érte. 11 ezret nem szívesen fizetnék ki egy telefonért azért mindennek van határa(szemeit körbeforgató)
ennek a háromnak szinte ugyanaz a menü
amúgy mit kell lapozgatni a menüt?
a 6150est én anno nagyon szerettem, látszik is rajta hogy szarrá van koptatva a gomb, előlap meg volt cserélve mert nagyon csúnya volt már
vannak ilyesmik, de én már nem akarok új menüt megtanulni(kezeit széttáró) Van vagy 14 nokiám java üzemképes.(kezeit széttáró) Az a baj, hogy mindnek eltér a menürendszere. (kezeit széttáró) a c2-őt több mint 10 éve használom 2 nyekkent meg eddig, mind ilyen mechanikai behatás miatt. (kezeit széttáró)
baszki
én 2 ezres órabérben dolgozok aztán ilyen lófasz munkákat csinálok amihez se ész nem kell se gyakorlat
mondjuk erő néha kell, de az sem mindig
1500ért egy telefon szerelő a csavarhúzó készletet nem szedi elő, szedtem szét sok hasonló telefont, pl havernak volt amit kb 2 havonta szedtük szét mert a vaspor ráragadt a hangszóróra és annyira halk lett hogy szinte semmit nem hallott
egy órát lazán el lehet vele baszni ha a kijelzőt is cseréled 1500ért meg senki nem dolgozik egy órát.......
https://www.deviltuning.hu/?ol...