Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ilyet akarok a retyóra:
https://www.deviltuning.hu/?ol...
legalább egy-egy helló kitty legyen rajta.....a monster ide már nem kell mert van elég ló
Oké majd a gazdija.
az lófasz
Ott a tankon wazz.
valami matricát csináltassatok rá mert így elég ergya
Tudni fogok, mert picsán rúgom. Én leszek a nevelőtisztje! Vigyázok rá megígértem asszonykájának. De Ő is megígérte! 😇
Ha kettesnél nem kapcsol feljebb, akkor tudod vele tartani a tempót? 😆
Zoli barátom kiváló motort vettél, igaz gechi sok rajta a műanyag, (poliészter lom) 😆 de végre együtt baszassuk idéntől már újra rendes motorokkal... 👍️ egészségedre!
ezért nem adtam neki a diavetítőt sem, inkább kidobom a kukába 😂
Oda ne add ingyé 😂 ez ebből gazdagodik 😆
Van egy felesleges teló ha kell pipi! 😊
Van ket nokia 6230-asom,ha jossz erte viheted.
Micsoda egy egyedi faj. 😂
anyám 72 éves aztán a második tapogatóst hasznája
az első nem jött be neki mert szar fényképeket csinált, beleesett abba a hibába hogy "jó lesz neki az olcsó is" aztán nem lett jó...
alig van nyugger ismerős aki nem tapogatóssal jár, van olyan pecás nyugger aki tök sok pecás képeket kirak a faszbukra is
pipire meg nincs szó, valami skót-sváb-zsidó keverék lehet, némi cigó felhanggal mert azért az igénytelenség erősen jelen van a sóherság mellett
Hát szerintem is......ingyen kéne adni az ilyen szarokat a hozzád hasonló ostobáknak 😄 száz alatt már szinte telefon sincs boltba 😅
1 éve nekem is kiment a mikrofonja amit használok. Kivettem abból a c2-ből aminek összetörtem a kijelzőjét és átraktam(kezeit széttáró) Aztán az a donor már nem sok mindenre jó(vigyorgós) kijelzője tropa mikrofon meg nincs benne (kiezeit széttáró) tegnap megnyekkent most meg ez. Gyári csomagolásból elővettem a zsír új c2-őm most az teljesít szolgálatot 7 körül vehettem kéz alól 2 éve. Még a fólia rajta volt.(meghajlós) Aztán kellene egy új tartalék c2. De 11 kérnek érte. 11 ezret nem szívesen fizetnék ki egy telefonért azért mindennek van határa(szemeit körbeforgató)
ennek a háromnak szinte ugyanaz a menü
amúgy mit kell lapozgatni a menüt?
a 6150est én anno nagyon szerettem, látszik is rajta hogy szarrá van koptatva a gomb, előlap meg volt cserélve mert nagyon csúnya volt már
Mondj le a mobilról. Nemnekedvaló........
vannak ilyesmik, de én már nem akarok új menüt megtanulni(kezeit széttáró) Van vagy 14 nokiám java üzemképes.(kezeit széttáró) Az a baj, hogy mindnek eltér a menürendszere. (kezeit széttáró) a c2-őt több mint 10 éve használom 2 nyekkent meg eddig, mind ilyen mechanikai behatás miatt. (kezeit széttáró)
én a te helyedben visszatérnék ezekhez
bírnak mindent is
baszki
én 2 ezres órabérben dolgozok aztán ilyen lófasz munkákat csinálok amihez se ész nem kell se gyakorlat
mondjuk erő néha kell, de az sem mindig
1500ért egy telefon szerelő a csavarhúzó készletet nem szedi elő, szedtem szét sok hasonló telefont, pl havernak volt amit kb 2 havonta szedtük szét mert a vaspor ráragadt a hangszóróra és annyira halk lett hogy szinte semmit nem hallott
egy órát lazán el lehet vele baszni ha a kijelzőt is cseréled 1500ért meg senki nem dolgozik egy órát.......
kac kac (szemeit körbeforgató)
mintha valaki mondta volna régebben,hogy 1500 egy kijelzőcsere(gondolkodós) na azt az embert keresem aki ezt mondta és hol csinálják?
javítás biztos nem 4 ezer lesz