Ha értelmeznéd is amit olvasol, leírtam hogy hasznalom a gps-t. Egyébként megsúgom hogy nincs gps-em mert az igo felfoghatatlan balfaszul tervezett, próbáltam sokféle beállítást, sehogy sem volt jó de az megnyugtatott hogy a 600euros garmin sem jobb. Tehát én a telefonomon megnézem akár menetközben is hogy hol vagyok, merre megyek, mi a következő nagyváros vagy hogy hányas úton kell menjek és figyelem a táblákat.
De ha bemész egy idegen nagyvárosba ott baszhatod a térképedet ebben a rohanó világban, kell oda a gps.
Van egy enyhe megérzésem, hogy sokszorosát motoroztam túra jelleggel mint Te, akár belföldön akár külföldön.
De legalább most már kiderült hogy nem csatlakozik a burkolathoz semmi sem. Így az általad ajánlott bizgentyűt fel lehetne applikálni rá. De valahogy nem vonz. Szerintem a komplett műszerfalat kitakarja. De ez pl egy életképes öltet lenne. Én azért maradok a jól bevált térképnél. Még ha maradinak is vagyok tartva meg hülyének miatta. Zoli ez nem neked szólt persze.
Soha a büdös életben nem foglak tudni meggyőzni bár nem is akarlak. Mert amúgy láthatóan te egy hetet az első perctől az utolsóig megtervezel. Sőt előre betáplálsz mindent a GPS-be és mész mint a homály arra amerre mondja. NEM
Kimenetel egy hatékony úton. Aztán irány kirándulni. amit akár aznap reggel meg tudok nézni a neten, vagy bárhol vagy esetleg előző este. Majd a végén haza.
Miért fáj az neked hogy van aki máshogy gondolja? Igen elismerem egy jó GPS egy jó helyre szerelve fergeteges tud lenni.Nagy segítség. De miért baj az hogy én nem így csinálom. Én nem akarlak téged megtéríteni te miért akarsz engem? Mi vagy te valami pap hogy állandóan prédikálj? Bár ők kuturáltan csinálják.
Azt csinálom én is. Megnézem a cégnél mielőtt indulok. Térképrészletet kinyomtatom. Szélére meg ráírom a tájékozódási pontokat mikor kell elfordulnom. Simán bárhova oda találtam így eddig.
Én még az almás csodafonra nem találtam ilyet. Mondjuk nem is kerestem igazán. Valójában nem szeretek GPS-el menni. Élvezem ha eltévedem. Simán megállok útbaigazítást kérni. Így emberekkel beszélek. Én jól megvagyok enélkül.
Megnézem de valamiért úgy emlékszem hogy nekem az burkolat tart valamit. De most ebben nem vagyok biztos. Mintha a műszeregység felső burkolatát abba kéne bepattintani. De most erre nem emlékszem.
Vedd le azt az istenátka villahíd burkolatot és alatta ott a villahídösszekötő cső.Abba tehetsz egy ilyet: https://bykebitz.co.uk/weltpix...
Vagy hasonlót,esetleg esztergáltatsz egyet.És rá tudsz fogatni fém mountal bármit.
Az igényesség csimborasszója az 1500-as csiptetős szar meg az 1000 forintos töltőszar.
Az ilyenből van egy határral.Mind hulladék és kocsiban nem gáz ha egyhétmulva lefittyd de motoron eléggé.
Miért lennék vérig sértve? Ezt kikérem magamnak. Néztem én is kormányra rögzíthető bigyókát. De nekem csutkakormányos Nakedem van. Sem plexi nincs ami szélárnyékot adna sem hely nincs a csutkakormányon ahova fel tudnám csipeszelni. Sem idom nincs ahova be tudnám tenni a vízálló USB-t. Szóval akkor mi az igénytelenség? Hogy nem hagyom hogy a váz meg a tank között a semmiben cafogjon egy madzag amikor nem használom a GPS tartót. Én azzal a rendszerrel teljesen meg voltam elégedve nem volt vele semmi bajom. Az meg hogy a te ízlésednek ez nem felelt meg az egyáltalán nem érdekel. De majd legközelebb kikérem a szakmai véleményed hogy a saját motoromon hogy érezzem jól magam.
De majd legközelebb felcsíptetem valahova a telefon tartót bepakolom a telefont aztán majd mikor 160-200 körül a menetszél hatására földkörüli pályára áll a telefonom. Amin képzeld el nincs mobilnet így nincs rajta rendesen működő navi sem akkor azt majd te állod hogy vegyek egy másik mobilt?
Mi az istenért kell leszólni mindent és mindenkit aki nem te vagy vagy nem te csináltad?
De ha bemész egy idegen nagyvárosba ott baszhatod a térképedet ebben a rohanó világban, kell oda a gps.
Van egy enyhe megérzésem, hogy sokszorosát motoroztam túra jelleggel mint Te, akár belföldön akár külföldön.