Van ám igénytelenség... tanktáskába powerbank meg hasonlók. Aztán vérig vannak sértve ha megszólja valaki őket. Kibaszott ebayen 1500ft egy kormányra rögzíthető csipeszes telefontartó amibe bármilyen gps-t vagy telefont be tudsz fogatni, mellé van vízálló usb vagy szivargyújtó aljzat 1000forintért. De tényleg kell a powerbank meg a hasonló mókolások gányolások a gondolkodás helyett...
Most majd bajban leszek.A következő motornak az ülés alatt van egy USB portja.
Hogy vezetem én esztétikusan a kormányhoz.
És ha nem kel a gps a kilógó kanócot hogy tudom vízálló sapkával ellátni?
A cotton gumi nemér.
Igen én is így csináltam a rozzant autós GPS-ből motorosat. 30 percet bírt kb a saját akkuja. Valami noname tört kínai Ali expresszes cucc. Ősöreg szoftverrel de legalább az irányt mutatja nekem az meg elég. Tanktáskába bevágtam 16.000 -es Powerbankkal összeraktam. Aztán elcsúszkált nekem ott a tanktáskában. Ha kellett lenyomtam a tanktáska hasam felőli végét a helyére csúszott a GPS és már láttam is merre kell kb mennem. Aztán hajrá. Mondjuk most nem igazán működik. Mivel a tanktáskát powerbankkal együtt röptettem meg Borsodban de mire visszaértem már sehol sem volt. Szóval se táska se powerbank. Azóta is kibaszottul idegesít a dolog. (A többi cucc ami meg benne volt azt meg sem említem mert még mindig kibaszottul zavar) Mert menni kell mint az állat. A hülye fejemmel, csak azzal van a baj
ez is nagyon profi lett, de szerintem vagy te olyan ügyes hogy több szellemképet is bele tudsz zsúfolni, de legalább az egyik ujjad lógjon még beke a képbe
xRidert nem vehettél "eredeti" iGO-val, soha nem forgalmazták azzal. Ahol azzal adták, ott tört, kalóz verzió volt rá barkácsolva.
Volt a szoftver nélküli, meg a Sygic-os. Amúgy nekem is iGo van rajta, szintén soha nem fagyott ki, viszont van 2 hibám:
- ha a BT-s sisakkihangosítóval használtam, akkor hajlamos volt nem találni a műholdakat. Ki is vettem azt az izét a bukóból, a probléma megszűnt.
- a motorra fixen beépíthető tápegysége a rázkódástól többször megdöglött, kétszer megjavítottam, azóta egy másik külső tápról megy, egyelőre gond nélkül.
Hogy vezetem én esztétikusan a kormányhoz.
És ha nem kel a gps a kilógó kanócot hogy tudom vízálló sapkával ellátni?
A cotton gumi nemér.
http://index.hu/tech/2017/08/1...
Volt a szoftver nélküli, meg a Sygic-os. Amúgy nekem is iGo van rajta, szintén soha nem fagyott ki, viszont van 2 hibám:
- ha a BT-s sisakkihangosítóval használtam, akkor hajlamos volt nem találni a műholdakat. Ki is vettem azt az izét a bukóból, a probléma megszűnt.
- a motorra fixen beépíthető tápegysége a rázkódástól többször megdöglött, kétszer megjavítottam, azóta egy másik külső tápról megy, egyelőre gond nélkül.
Na meg éjszakára basztatom a fotonacikat.