Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak lesz róla egy-két rosszul megkomponált kép majd?
Igen.
Az új Triumph lesz?
Van ám igénytelenség... tanktáskába powerbank meg hasonlók. Aztán vérig vannak sértve ha megszólja valaki őket. Kibaszott ebayen 1500ft egy kormányra rögzíthető csipeszes telefontartó amibe bármilyen gps-t vagy telefont be tudsz fogatni, mellé van vízálló usb vagy szivargyújtó aljzat 1000forintért. De tényleg kell a powerbank meg a hasonló mókolások gányolások a gondolkodás helyett...
Még egyedül pihen a csirkeszárnyas.A hivatalokra várok.Nem motor ügyben.Reményeim szerint szeptember.
Van már utód, vagy még egyedül pihen a csirkeszárnyas a garázsban?
Most majd bajban leszek.A következő motornak az ülés alatt van egy USB portja.
Hogy vezetem én esztétikusan a kormányhoz.
És ha nem kel a gps a kilógó kanócot hogy tudom vízálló sapkával ellátni?
A cotton gumi nemér.
Nagy f@szok az iPhone-osok!
http://index.hu/tech/2017/08/1...
Igen én is így csináltam a rozzant autós GPS-ből motorosat. 30 percet bírt kb a saját akkuja. Valami noname tört kínai Ali expresszes cucc. Ősöreg szoftverrel de legalább az irányt mutatja nekem az meg elég. Tanktáskába bevágtam 16.000 -es Powerbankkal összeraktam. Aztán elcsúszkált nekem ott a tanktáskában. Ha kellett lenyomtam a tanktáska hasam felőli végét a helyére csúszott a GPS és már láttam is merre kell kb mennem. Aztán hajrá. Mondjuk most nem igazán működik. Mivel a tanktáskát powerbankkal együtt röptettem meg Borsodban de mire visszaértem már sehol sem volt. Szóval se táska se powerbank. Azóta is kibaszottul idegesít a dolog. (A többi cucc ami meg benne volt azt meg sem említem mert még mindig kibaszottul zavar) Mert menni kell mint az állat. A hülye fejemmel, csak azzal van a baj
Egy 10000-es TP link powerbankról a teljes napot el lehet vele működni.És nincs semmi ami lemerítené az akkut,nem kell bekötögetni semmit sehova.
Köszönöm az infókat, lehet megmentettél egy út széli kábel bogarászástól...
Megy valaki random szlovéniába,esetleg ausztria?Lehet betársulnék,hacsak nem nitros hayabusa!
ez is nagyon profi lett, de szerintem vagy te olyan ügyes hogy több szellemképet is bele tudsz zsúfolni, de legalább az egyik ujjad lógjon még beke a képbe
Amúgy az mit jelent
xRidert nem vehettél "eredeti" iGO-val, soha nem forgalmazták azzal. Ahol azzal adták, ott tört, kalóz verzió volt rá barkácsolva.
Volt a szoftver nélküli, meg a Sygic-os. Amúgy nekem is iGo van rajta, szintén soha nem fagyott ki, viszont van 2 hibám:
- ha a BT-s sisakkihangosítóval használtam, akkor hajlamos volt nem találni a műholdakat. Ki is vettem azt az izét a bukóból, a probléma megszűnt.
- a motorra fixen beépíthető tápegysége a rázkódástól többször megdöglött, kétszer megjavítottam, azóta egy másik külső tápról megy, egyelőre gond nélkül.
Linglong
Ki állította, hogy annyi?
Meg sose fagyott le,évek óta használom.
Az enyém bírja az igo-t,egyszer sem döbbent le,lehet eredetit vettem?
Wayteq tényleg befagy igo-val, lehet megpróbálom én is Sygic-el. Pedig már majdnem megvettem MAJDNEM!! :)
Vissza kína felé és újraöntik kilincsként :)
Ja,ha jól tudom a sygic szlovák,a navi meg kínai,innentől gyanús az "eredeti" szó használata
Jó is a maps,de sokfele vannak táblák is
Fotobolt.
Na meg éjszakára basztatom a fotonacikat.
Már az Omszki tavon is van hajó?