A zoldet hasznalom,az vidaman beverte fenyo raklap lababa ezt a 300 ast.
De 4Ah akku kell mert a kettes nagyobb terhelesre gyorsan letilt majd ujraengedi.
Nekem még a zöld van ebből ami papíron gyengébb de a 6x250 építőscavarokat is simán bírja, kurva sokat használtam. 1 baja volt ahol a kihajtás van ott nem csapágy hanem persely van azt már kellett esztergáltatni bele.
25 ez a csavarozó, még akkut se kellene vennem hozzá mert kérnék kölcsön, ismerősnek van a csiszolóhoz kettő is aztán kb egyiket se használja, nekem is csak évente 5x kellene
de ha nem tudja a csavarokat betolni akkor értelmetlen venni, ilyen 5x100-5x150 es csavar amit max kapna de azt órákon kersztül
sokat agyaltam egy jobb szetten, de avval sokat kellene dolgozni hogy megérje, így inkább elteszem a pecakocsi projektbe az árát
ellenben néha kellene, aztán a 18 éves makita csavarozóm egészen el van gyengülve, már a lindab csavart se akarja betekerni egy vastagabb zártszelvénybe, max gipszkartonozni lenne jó
fúróval meg okádék csavarozni, szétbassza az ember csuklóját
ezt a lidl bazárt tesztelte már valaki ?
5x100 as csavarokat milyen harciasan tekeri a fenyőbe? https://www.lidl.hu/p/barkacs-...
nem tűnik nagyon izmosnak
co nincs itthon, alut forrasztani szoktam
nekem még sosem durrant be az automatával, előtte a sötétített üvegessel volt már égő érzés, főle ha valami baszakodós-illesztgetős munka volt és néha-néha befigyelt a fény
sok-sok-sok éve nagyon nagy különbségek voltak, a gagyik sokkal lassabban sötétedtek el, most szerintem nincs már ennyi különbség
amit nem szeretek a pajzsban hogy a napfényre is mindig besötétedik, még a legkisebb érzékenységnél is, aztán ha kint baszakodsz sűrűn elsötétül amikor nem szerenéd
lehet ezt egy márkásabb máshogy csinálja, bár most ezt az esab cucc se varázsolt el, semmivel sem különb mint az enyém, de legalább kisebb
Akkor jön elő a különbség,amikor co-val rovideket de sokszor kell hegeszteni.Ha nem durran be a szem ,akkor fasza.Vagy alumíniumnál ,mert az kurvára vakítós. 😐️
Mert, ez tuti nem bútorba való csavar8gondolkodós)
De 4Ah akku kell mert a kettes nagyobb terhelesre gyorsan letilt majd ujraengedi.
de ha nem tudja a csavarokat betolni akkor értelmetlen venni, ilyen 5x100-5x150 es csavar amit max kapna de azt órákon kersztül
sokat agyaltam egy jobb szetten, de avval sokat kellene dolgozni hogy megérje, így inkább elteszem a pecakocsi projektbe az árát
ellenben néha kellene, aztán a 18 éves makita csavarozóm egészen el van gyengülve, már a lindab csavart se akarja betekerni egy vastagabb zártszelvénybe, max gipszkartonozni lenne jó
fúróval meg okádék csavarozni, szétbassza az ember csuklóját
Masik volt.
5x100 as csavarokat milyen harciasan tekeri a fenyőbe?
https://www.lidl.hu/p/barkacs-...
nem tűnik nagyon izmosnak
Egyébként mi ez? (kérdőjeles)
nekem még sosem durrant be az automatával, előtte a sötétített üvegessel volt már égő érzés, főle ha valami baszakodós-illesztgetős munka volt és néha-néha befigyelt a fény
sok-sok-sok éve nagyon nagy különbségek voltak, a gagyik sokkal lassabban sötétedtek el, most szerintem nincs már ennyi különbség
amit nem szeretek a pajzsban hogy a napfényre is mindig besötétedik, még a legkisebb érzékenységnél is, aztán ha kint baszakodsz sűrűn elsötétül amikor nem szerenéd
lehet ezt egy márkásabb máshogy csinálja, bár most ezt az esab cucc se varázsolt el, semmivel sem különb mint az enyém, de legalább kisebb