Mondjuk én sem vén szar nem vagyok,sem válogatós
Válogatós f@sznak,kutyában a helye!
Régi ,alföldi közmondás.....................vagy dakota,a tököm sem tudja
A kettesnel nem volt véresebb.
Viszont a józan saját túlélő osztonuket ennyire a klozeton lehúzó elvileg vérprofi agyon képzett ürutazo felfedezőt ritkán látni.
Egy ismeretlen planetan egy szal fulvedos sapkában leulni bagozni egyedül.Egy csapat közmunkás néger profibban fogott volna pörkölt az alienbol.
Igazából hülyének nézik a mozilatogatot hogy ezt simán beveszik mint életképes karaktereket.
Nekem csak tul brutalis az elozoekhez kepest, igy en se figyeltem ra annyira oda, igy a tortenetet se tudtam vegul ... meg jo hogy nem moziban neztem meg vegul, pedig elakartam menni... De gyomorugyileg nem ment volna
Hála a jó istennek ,nem vagyunk egyformák!I
itt van pl. ez az f.levi
Egy tök értelmes gyerek lenne,ha levetkőzné ezt az arrogáns,pöcs,kioktató,tenyérbemászó stílust
Válogatós f@sznak,kutyában a helye!
Régi ,alföldi közmondás.....................vagy dakota,a tököm sem tudja
A két kifejezés nem fér meg egy mondatban
Viszont a józan saját túlélő osztonuket ennyire a klozeton lehúzó elvileg vérprofi agyon képzett ürutazo felfedezőt ritkán látni.
Egy ismeretlen planetan egy szal fulvedos sapkában leulni bagozni egyedül.Egy csapat közmunkás néger profibban fogott volna pörkölt az alienbol.
Igazából hülyének nézik a mozilatogatot hogy ezt simán beveszik mint életképes karaktereket.
ahogy öregszem úgy leszek egyre válogatósabb
itt van pl. ez az f.levi
Egy tök értelmes gyerek lenne,ha levetkőzné ezt az arrogáns,pöcs,kioktató,tenyérbemászó stílust