Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkepzeltem, ahogy csapat bantu neger kinn az amazonasban egy bogracsban alient foz... B*zdmeg, azota is szakadok...
Mondjuk én sem vén szar nem vagyok,sem válogatós
Válogatós f@sznak,kutyában a helye!
Régi ,alföldi közmondás.....................vagy dakota,a tököm sem tudja
Igen.
A két kifejezés nem fér meg egy mondatban
Kozmunkas neger.....
A kettesnel nem volt véresebb.
Viszont a józan saját túlélő osztonuket ennyire a klozeton lehúzó elvileg vérprofi agyon képzett ürutazo felfedezőt ritkán látni.
Egy ismeretlen planetan egy szal fulvedos sapkában leulni bagozni egyedül.Egy csapat közmunkás néger profibban fogott volna pörkölt az alienbol.
Igazából hülyének nézik a mozilatogatot hogy ezt simán beveszik mint életképes karaktereket.
nekem már az elsők se jöttek be, szóval akkor ezt se kell megnéznem......
én is már egy vén szar vagyok de bottal se piszkálnám meg....
ahogy öregszem úgy leszek egyre válogatósabb
Nekem csak tul brutalis az elozoekhez kepest, igy en se figyeltem ra annyira oda, igy a tortenetet se tudtam vegul ... meg jo hogy nem moziban neztem meg vegul, pedig elakartam menni... De gyomorugyileg nem ment volna
Az a film annyira logikátlan szar volt hogy nem tudtam végignézni.
Most neztem meg az uj Alient. Nekem egybol Anettka ugrott be errol a csajrol...
Jó akkor atfogalmazom.picit zombi fej ugyileg.De szerintem rájátszik kozmetikailag a botoxos felhulla kinézetre.
Na ez rajta marad.
Nem kell kepzes, nem kell vele foglalkozni. Anettkank is tudja ezt valoszinuleg, azert nem keresett meg engem soha.
Akkora egy seggfej vagy...
Majd még képzésen is résztveszek,hogy jó legyen a levikezelésem,nem?
De agy nem kell a dugashoz....... Szerinted honnan van annyi 'afro-magyar'?
Végülis minden végtagja megvan fogak rendben,szemek is hianytalanok,húsz ujj is pont megvan de több se kevesebb és nem zombi.........csak agyilag.
Deeeee!!
Lehet csak tudni kell kezelni. En is egy arrogans, kioktato, tenyerbemaszo vagyok sokszor csak punci kategoriaban... Megse utal mindenki
Há mér jól összehüvelyezné a kopasz fejét!
Szoval ha egyszer elvalnek, akkor majd az idosebbeket keresem meg eloszor, hogy legyen eselyem ...
Hála a jó istennek ,nem vagyunk egyformák!I
itt van pl. ez az f.levi
Egy tök értelmes gyerek lenne,ha levetkőzné ezt az arrogáns,pöcs,kioktató,tenyérbemászó stílust
Neeeeee
Sötétben minden tehén fekete nem?
Kollégám mondása: ebben a korban már nem nagyon válogat az embör.