Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de karbis nem kell.
Kerd meg levit nezze meg neked.

https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/x-max_250/yamaha_x-max_250_sg16-17830797
Olaszból, 250es yami blokkos mint az xmax-é.
De mi ez pontosan és mekkora köbcis? Gyanúsan kevés a km is benne ahhoz képest, hogy 14 éves. Ha olaszból hozták be, ott nem évi ezer km-t szoktak vele menni...
Igen az, felejtős...
Azt én is sejtettem hogy újra volt fényezve - amúgy külföldi papiros hogy ennyire sokba kerülne a névre vétele?
2008as 375ezer ből lett volna 506900- névre. De nem gyári a fényezés mondták, hogy az de mondom hol vannak a feliratok. Helybeni "bót" szőrvizelte, (babettát nem bíznék rájuk) bal első teló szivárog, hátsó féknyerget éppen nem hagytam el. Jól ment hamar 120on volt az óra, mikor esik vissza a fordulat bele durrrog, minimum szelephézag. Nekem olyan kell ami megy egyből mivel van, hogy 7ből 6napot gyí napi szinten.
De lesz vasaló! 😇
Mit lehet róla tudni, és mennyit kértek érte?
Na nem vettem meg, majd talán a következőt...
De milyen jól is jársz hogy halogatom,most minimum duplát ér. 😂
Én csak azt tudom, hogy tartozol 5l benzinnel 😂
Persze.
Halvány fingod sincs semmiről csak vagdalkozol hátha bejön.
De még mindig csak a hülyegyerek levi vagy. 😆
Aki csak néha néha beolvas ide, tudja az egész életedet 😂
De gondolom azt is most kimagyarázod hogy csak azt tudjuk amit tudatni akarsz, és az egèsz csak ámítás 🙄🙄
Néha meg kevesebb. 😂
A kevesebb néha több 😂
Az ipse szart se tud rólam,csak vagdalkozik.Amit mutatok az messze kevesebb. 😂
Akkor te azért vagy ilyen segghülye mert szar genetikát örököltél,vagy egyedi rád jellemző?
Lehet hogy neki is van kecskéje mint Ini-nek, csak nem dicsekszik vele. 😆
Akkor te ezért vagy ilyen amilyen, mert még soha sem dugtál 🤷🏼‍♂️
A 3,5-eseknél is nekiálltak a súlyméréseknek.Ha hozzácsapják ezt is mert a kpm-es nem dugott reggel és rosszkedvű szép pénz cserél gazdát.
De te teherautóval jársz. Ott nincs ilyen lazaság.
Ebben nem vagyok biztos, az útnyilvántartást lehet, hogy nem, a menetlevelet igen, még a katasztrófások is kérik ha megállítanak, volt már ilyenem.
Mondjuk én sopronba, zalaegerszegre, szombathelyre az ország másik feléről meg nyíregyházára meg fehérgyarmatra járnék minden héten, oszt hamar össze jönne a kilóméter(fetrengős)
akkor töltögethetnénk karácsonyig 😂
Mondjuk akkor lennék.bajban ha a nav bekérné valamelyik évet a többi irattal.
Könyvelő mondta hogy a nav is csak az üzemanyag elszámolás miatt ragaszkodik hozzá. Annyibol szerencsés hogy csak egy autóra számolok el.