Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ilyen van évek óta és hibátlan: https://www.szerszamok-webaruh...
csak nem mintás hanem sima fekete
Ez a belépő kategória.Nekem elhiheted.A 10-20 ezres pajzsok egy szarok.
teszt üzemmód
igazándiból ez a kézi pajzs nem volt használva évek óta
de így automata módon lehet hogy jó lesz
ha tutiba buli veszek egy üres kézi pajzsot meg egy 5 ezres automata képernyőt aztán sűrűbben használom
a fejpajzs nyáron dög meleg
nem zavar egy kábelsaláta? 😂
na
csak megcsináltam
napelem kiiktatva, az is elemről megy
már csak egy aa elemtartó kell és a mikrokapcsolót felfúrni a nyélre
ezen is gondolkoztam, lehet van oda belülről valami feljáró(kezeit széttáró) Vagy kívülről mászott oda. Minden esetre ha ezt a telepítést nekem kellett volna vállalnom ez az 1 munka hozta volna kawa éves bevételét 😅
Oda születni kell.... 😂
És hogy került oda a manus? 😆
A tul geci főbérlőket csapjak ki oda bilincsben. 😂
én megnéztem még1x a vidit igazából azt sem tudom mi az a galambdúc az erkély felett ahová rakják a klímát. Vagy létezik, hogy szándékosan a klímának kialakított hely az ott?
Az ötlet annyira nem volt rossz. Ipari alpinon csináltunk ilyen mentési gyakorlatot, csak nem kötöző hevederrel, és nem izomból 😁 arra valók a csigák és ereszkedő gépek.
Meg nem tudom milyen a környezet, de ha nem egy 100emeletes 50. emelete akkor inkább fentről kellett volna belógatni, vagy lentről felhúzni.
kicsit a saroknál megütődött de egyébként semmi baja(kezeit széttáró)
Azt se értem honnan hová, mi a tervük hogy keresztbe huzzák a házon.
Ráadásul.mire végeznek szétverik az egészet
hát, hogy? tűzoltóautót rendelnek?
Valahogy a helyére kell tenni nem?
Eleg jol meg szoktam saccolni mi hova fer be,ha nem vagjak ki a korlatot az a kulteri nem megy be.Nem volt hegeszto naluk.Mer egy kardfuresz meg csakcsak. 😂
Hát nem tudom, de biztos nem igy kell 🙂
Szerintem nem fert ki a belso korlattol.
az a feltekerős háló faszább, sokkal stresszmentesebb
Tuskes szalag, a menekulo auto gumijait lyukasztja ki. Csak kurva gyorsan vissza is kell rantani, hogy az uldozo jarmu ne kapjon defektet. Ennek a sunnek ez eleg jol sikerult.
Ez mit is csinál pontosan?
Ezek.nagyon.balfaszok 😂
Kawaaaa.
Ti is igy nyomjatok? 😆

https://youtube.com/shorts/W7y...