Tőlünk rendőrök a lakókocsiét kérték mert cégnéven volt és nem volt ilyen okmányunk, tiszta mázli, hogy a lányomnál ott volt egy aláírásminta és ő volt a cégvezető így azt elfogadták, de tényleg kell mindenre meghatalmazás, nekem mint sofőrnek van egy, hogy vezethetem a cég autóját és még egy meghatalmazás, hogy jogom van kitölteni az útiokmányokat ( menetlevél, cmr, szállítólevelek stb.) mert pár éve azt is kérik.
https://kozjegyzotkeresek.hu/b...
Két perc se volt kikeresni. Ukrajnát, Románt hagyjuk, ejrópáról volt szó 😁
Igazad van, szükséges lehet, ennek ellenére nem kérik soha. Most akkor mi van? nyilván az a biztos, ha van... A forgalmit legtöbbx elkérték, de soha megjegyzést se fűztek hozzá.
nem... a kérdés konkrét, nem vélemyénykérdés.
csak ilyemkor jönnek a szándékos hülyeségek.
szóval igen, számít. Kell a kétnyelvű kölcsönadási, tanúzva. Ha nem kérik akkor nincs gond, ha igen, akkor meg ott legyen és ne legyen baj.
Ugyanazt nyomod, mint a Covid alaltt sokan... nem voltam beteg, nincs is vírus.... ---> nem kérték még, nem is kell... 😆
Nem igaz, mert kérik… tőled nem kérték még 😂
De próbálj meg az eredeti kérdésre válaszolni:
“ külföldre(európa) történő utazáskor számít valamit hogy a motor nem a saját?”
Igen vagy nem?
Aham… a kérték és szükséges között nem látok ilyen összefüggést.
A határon is volt, hogy kérték, meg kint igazoltatáskor is. Igaz itthon meg soha, pedig kellene…
...mint ahogy azt se kértek még soha, sehol - pedig pár helyen már jártam 😁 Az előző kocsiban még volt a kesztyűtattóban valami sablon duma, 90-es években még ment az ijesztgetés, de most már nem törődök vele. Személyautónál nem foglalkoznak ezzel, nyilván tehernél jobban.
KPM kérhet?
Pecsét aláirás
Két perc se volt kikeresni. Ukrajnát, Románt hagyjuk, ejrópáról volt szó 😁
Igazad van, szükséges lehet, ennek ellenére nem kérik soha. Most akkor mi van? nyilván az a biztos, ha van... A forgalmit legtöbbx elkérték, de soha megjegyzést se fűztek hozzá.
csak ilyemkor jönnek a szándékos hülyeségek.
szóval igen, számít. Kell a kétnyelvű kölcsönadási, tanúzva. Ha nem kérik akkor nincs gond, ha igen, akkor meg ott legyen és ne legyen baj.
Ugyanazt nyomod, mint a Covid alaltt sokan... nem voltam beteg, nincs is vírus.... ---> nem kérték még, nem is kell... 😆
De próbálj meg az eredeti kérdésre válaszolni:
“ külföldre(európa) történő utazáskor számít valamit hogy a motor nem a saját?”
Igen vagy nem?
A határon is volt, hogy kérték, meg kint igazoltatáskor is. Igaz itthon meg soha, pedig kellene…