Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk nem vittem túlzásba ennek az irogatását egy 100 as tömb elég 2 évre, de akkor is útálok feleslegesen irogatni(kezeit széttáró)
Csak ha navossal van. Már közlekedés felügyelet sem.
Mi? Rendőr nem kérhet menetlevelet?
KPM kérhet?
Mert már a rendőr nem.kérheti csak a navnak kell. Én mondjuk öt éve egy lapot se irtam.
én is irkálom a menetlevelet 25 év alatt 1 szer kérték
Na, akkor én is írok 1et magamnak így 25 év után, hátha kell 1x 😂
Ez is igaz, én mindig hordom a meghatalmazásokkal együtt, eddig 2x kérték el nkh és nav.
Ezt írtam az előbb, a cégvezetőtől még ha Te is vagy az kell egy meghatalmazás.
Tőlünk rendőrök a lakókocsiét kérték mert cégnéven volt és nem volt ilyen okmányunk, tiszta mázli, hogy a lányomnál ott volt egy aláírásminta és ő volt a cégvezető így azt elfogadták, de tényleg kell mindenre meghatalmazás, nekem mint sofőrnek van egy, hogy vezethetem a cég autóját és még egy meghatalmazás, hogy jogom van kitölteni az útiokmányokat ( menetlevél, cmr, szállítólevelek stb.) mert pár éve azt is kérik.
a válasz: igen
Szabadformátumu. Megbizod xy-hogy z cég tulajdonában lévő rendszám alvázszám gjárművet milyen esetekben vagy folyamatosan használja.
Pecsét aláirás
Alkalmazott esetén a meghatalmazás mellé még a munkaszerződés is nála kell legyen.
Ennél kicsit konkrétabban 😁 pl. minta. Kölcsönadásra találtam, de az nem igazán az, hogy a droid megy a cégautóval...
Sőt, elvileg saját magamnak is kellene irnom de én se foglalkozok vele, sose kérték.
A cégvezetőtől kell.
Ha már erről van szó, szted milyen meghatalmazás kell ahhoz, hogy én, mint a cég alkalmazottja, vezessem a cég autóját?
tehát a válasz, egy egyszerú igen... a többi csak mellébeszélés
https://kozjegyzotkeresek.hu/b...
Két perc se volt kikeresni. Ukrajnát, Románt hagyjuk, ejrópáról volt szó 😁
Igazad van, szükséges lehet, ennek ellenére nem kérik soha. Most akkor mi van? nyilván az a biztos, ha van... A forgalmit legtöbbx elkérték, de soha megjegyzést se fűztek hozzá.
nem... a kérdés konkrét, nem vélemyénykérdés.
csak ilyemkor jönnek a szándékos hülyeségek.
szóval igen, számít. Kell a kétnyelvű kölcsönadási, tanúzva. Ha nem kérik akkor nincs gond, ha igen, akkor meg ott legyen és ne legyen baj.
Ugyanazt nyomod, mint a Covid alaltt sokan... nem voltam beteg, nincs is vírus.... ---> nem kérték még, nem is kell... 😆
A saját tapasztalatom alapján - nem. Véleményt kérdezett, nem? Ha arra kíváncsi, mi a tényleges előírás, azt nem kérdezni kell, hanem kiguglizni.
Nem igaz, mert kérik… tőled nem kérték még 😂
De próbálj meg az eredeti kérdésre válaszolni:
“ külföldre(európa) történő utazáskor számít valamit hogy a motor nem a saját?”
Igen vagy nem?
Szükséges -> sose kérik -> nem szükséges 😁
Aham… a kérték és szükséges között nem látok ilyen összefüggést.
A határon is volt, hogy kérték, meg kint igazoltatáskor is. Igaz itthon meg soha, pedig kellene…
...mint ahogy azt se kértek még soha, sehol - pedig pár helyen már jártam 😁 Az előző kocsiban még volt a kesztyűtattóban valami sablon duma, 90-es években még ment az ijesztgetés, de most már nem törődök vele. Személyautónál nem foglalkoznak ezzel, nyilván tehernél jobban.
Céges autóhoz is kell meghatalmazas a vezetéshez