Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is lábon szeretném hozni az enyémet, de csak úgy május tájékán. (Tudod: a választások után.) 😆
Lesz 10en fok+ februárban megyek azt veszek, lábon szeretném hozni.
Úgy legyen! Mármint hogy legyen görsámli mindkettőnknek.
Telónál messze jobb, simán jó lesz. Azt majd lődörgünk sámlikkal... 🙂
Bár az előbbi kép pont azzal készült. Sony NEX-3N + 16-50 kitobi.
Motorral menve nemigen tudok profi fotókat csinálni, mert oda csak a régi gépemet, egy igen vacak objektívvel cipelem magammal. A drága cuccost egyszerűen nem merem, hátha összetörném....
Faja kép druszám. Remélem csak gurulunk együtt idén, csináló majd profi fotókat? Csak a füstöt ne fújd majd a pofámba. 😆
Na ez ám a panorámás pottyantós! 😂 (Gyimesbükk amúgy...)
Le lettek csökkentve a képek méretei, tárhely miatt? Persze nem baj csak észre vettem.
Akartam menni sógimhoz egy kv-ra Koroncóra, de baccot nagy a szél meg már el is borult. Nem akarok gombócot a kis szarhatárból. 😆
Köszi, de csak kíváncsiskodtam - nem akarok esztergát venni. 😁
A pár évente előforduló kisebb dolgokat meg tudom oldatni esztergályos ismerősnél. Nem haveri alapon, hanem pénzért, de kb. mindent megcsinálnak (van marógépük, síkköszörűjük is). Két személyes műhely, ketten dolgoznak.
Ezeket nézd meg.
Ez is kínai szerintem, de ezek a jobbak, és már 10 éve is létezett ez a cég, csak akkor túl drága volt a zsebemhez. Kiegészítőket vettem az enyémhez náluk.
http://www.sieg.hu/c2_mini_esz...

Van kisebb nagyobb gépük, meg univerzális marófeltétes is. Hobbizásra még ezek is nagyon jó választás, és úgy látom most olcsóbbak az átlagnál.
Azért csodálkoztam, mert ilyen pici műszerész esztergákat 250 ezertől egy milláig találtam....
Ennyi pénzért inkább valami ilyesmiket néznék.
https://hasznaltcuccok.com/?q=...
Nincs szerencséd. Bár lehet kapni pontosan azt a típust ami nekem van, de nem leszel boldog....
https://www.uni-max.hu/termeke...
Amikor én vettem 80ezerreől volt valami 65ezerre leértékelve.
Egyébként nem is ér többet.
Szia.Készülődök az ebédhez,megágyazok. 😄 Közben olvasom az SM fórumot,jól szórakozom.
Típus, beszerzési lehetőség?
Na ez tényleg így van ahogy mondod.
Akartam én is egy rendes EAN valamit venni, de letettem róla.
60ezer forintos kínai esztergám van, amire kell az is megteszi.
Egy évig keresgéltem majdnem, mire meglett az enyém... öreg, kopott, de pont jó, amire kell.
Kicsi esztergát nehéz venni, elkelnek fél óra alatt, ezt tapasztaltam. Viszont pont a nagyobb gépek... az 5 kilás, amit mondtam, abból van kínálat. Pont azért, mert a hobbistának nagy, aki meg termelni és megélni akar, az korszerűbbet, leginkább CNC-t választ.
Láttam ilyen gépeket vasba kivinni, hibátlanok voltak, de pl. én is mihez kezdenék vele? Elfoglal 10 m2-t, a 8 kW-os 3F motort megtáplálni sem tudom... Ismerek, akik vettek ilyeneket a közelmúltban - a szállítás többe került, mint a gép.
Egészségedre Pali! Mert megérdemled... 😇
Nehogy azt hidd, már durva ára van a jó gépeknek. Amit 500ért adnak, az kb a vas ára a hulladék telepen. 10 éve még ki lehetett fogni, de most már csak ha kihal egy régi szaki és az örököst nem érdekli. Viszont erre meg a kupecek csapnak le és adják drágán. Ugyan az megy mint a Simsonoknál.
Hú de szar hét volt,elővettem a Pál napra kapott vérhigítót.Egy kicsit ellazít.Holnap jön egy három betűs,el leszek vele egész nap. 😧
Csalj te is ini. Van gógyid nem vagy egy lüttyő, csak nem nagyon akaródzik melózni de legalább kicsit sem.
Persze jó ami neked most van, csak akkor minek a sok bábszínház...... Nekem is éppen pont most jó. 😇