Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintetek van esély ilyen napelemet beszerezni?
sajnos elroppant a beépített elem kiműtése közben aztán így nem működik
Jobb a szélvédelme lábon, ugye télen is használom -8-10 fokban vasárnap menek lesre, szerintem hozom haza, korrekt eladó, igazi kocka mint én. Ráadásul SM lakó. 😊
Ja ,nem "túlkormányzott" mint az xmax,azokat nem szeretem,ez valóban fotel kategória,nem lehet a lábat öregesen előre tenni.
Csak ajánlani tudom. Nekem is volt,2005. karbis 20-on ezer km-rel.Kényelmes,pillanatok alatt 120,3.5l fogyasztás,a 80-90 km volt a bejövős.Lámpánál mindenkit is legyorsult. 😁Egy baja van,az ülés alatti tároló kicsi a nagy kerék miatt,a zárt sisak nem fér bele.
Megint lemaradtál 😂
Nem nagyon vernyogtatom 10ezer fölé mert minek is.
De mindenki úgy használja a szemétdombját ahogyan csak akarja. 😊
automata váltóst(hüledező)
Felváltanak másodikba is 😂
Nem gondollak egy hülye gyereknek, szerintem tudod te tökéletesen mi az a jármű kategóriája. Nem értem sokszor a kérdéseid...
úgy, hogy feltételezem te mered neki húzni(kezeit széttáró)
ez mi? mert, hogy biciklinek kövér, rollernek nagy, motor formája meg nincs(kezeit széttáró)
ne most szed be 480-ért (ujjával nemet mutató) néhány hónap múlva 7-800 lesz várd ki és nagyot kaszálsz (meghajlós)
Szombaton jön haza az új szúrós tekintetű,ez már nem gülüke.Inkább egy darázs szemekkel ellátott méregzsák. 😄1800km -en papírkutyának kell lennem. 😳
Nekem a GS kb. 4,0-4,5 között, anno a kis csopperem el volt 2,8-ból.
Papírkutya vagyok. 😇
Hogy csináljátok,nekem 7-8 l között kajált a volt gülükém. 😆
Gülüke annyit kajál nekem is.
En bealltam 5,5 re.
3körül eszik az 50es alattam igaz kopp nyélen 60al. De kapja is a jó olajat.
https://totalbike.hu/tesztek/yamahaxmax25/
A totalbike szerint 4,1.
Vinkler elvtársnak van fent teszt igaz a 300as. De nyélegyetemmel olvastam 4-4.5 is de szerintem nem folyamatosan tépve 3-3.5el elvan.
Mennyit fogyaszthat egy ilyen?
UZI! 😆
Mehh.......valogatos.......

https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/x-max_250/yamaha_x-max_250_sg25-17907159