Ne szopassad má 😁 Mi 25 éve céges autóval járunk, sose kértek ilyesmit. A papírjai legyenek meg és rendben... Egyedül Romániát nem tudom, oda sajáttal mentem, de az is EU.
Van a neten kétnyelvű, két tanú kell rá. Nyugaton elfogadják, keletre ne menjen vele 😂
Amúgy pedig természetes, hogy családtagnak is kell, hiszen nem az ő tulajdona, és igazolni kell tudni, hogy jogosan használhatja…
na akkor abba gondolj bele ha véletlenül eléred a nyugdíjat de annyi gombot sem kapsz mint aki minimálra be van jelentve.(kezeit széttáró)
Kezdj nagyon jóba lenni a fiaddal. Szükséged lesz a pénzére öreg korodban(gondolkodós)
Ja a tetőre nem másztam fel ilyen szélben,van annyi gógyim. Az egyik padlásszobából van egy feljáró belül a gerinchez hozzá lehet férni. Úgy igazítottam meg a kúpcserepet.
engem nem bír ki se a létra se a cserépléc, szóval esélytelen a javítás
de ami tetőnk mindent is bír, kúpok leszögezve, szegőcserép leszögezve, nem sok esély van hogy meg tudja bontani
a keleti szél lehet a necces mert ha valami szálló tárgy bebaszná a padlástér ablakokat akkor már lenne baj, na de akkor nem egy-két kúp miatt kellene aggódni
mi vettünk már olyan szart hogy alig tudtam hazajönni vele
kis szerelés és jó lett
ha a szar szar áron van akkor az sem rossz vétel, de ha aranyáron adják a szart akkor ott kell hagyni
Amúgy pedig természetes, hogy családtagnak is kell, hiszen nem az ő tulajdona, és igazolni kell tudni, hogy jogosan használhatja…
Kezdj nagyon jóba lenni a fiaddal. Szükséged lesz a pénzére öreg korodban(gondolkodós)
pl a gyermekem a motorommal akarna menni
de ami tetőnk mindent is bír, kúpok leszögezve, szegőcserép leszögezve, nem sok esély van hogy meg tudja bontani
a keleti szél lehet a necces mert ha valami szálló tárgy bebaszná a padlástér ablakokat akkor már lenne baj, na de akkor nem egy-két kúp miatt kellene aggódni
kis szerelés és jó lett
ha a szar szar áron van akkor az sem rossz vétel, de ha aranyáron adják a szart akkor ott kell hagyni