Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szopassad má 😁 Mi 25 éve céges autóval járunk, sose kértek ilyesmit. A papírjai legyenek meg és rendben... Egyedül Romániát nem tudom, oda sajáttal mentem, de az is EU.
Van a neten kétnyelvű, két tanú kell rá. Nyugaton elfogadják, keletre ne menjen vele 😂
Amúgy pedig természetes, hogy családtagnak is kell, hiszen nem az ő tulajdona, és igazolni kell tudni, hogy jogosan használhatja…
😆
basszus ti mind alkoholisták vagytok (fetrengős)
akkor most nagyot kaszálsz a 2 kezeddel 😅
na akkor abba gondolj bele ha véletlenül eléred a nyugdíjat de annyi gombot sem kapsz mint aki minimálra be van jelentve.(kezeit széttáró)
Kezdj nagyon jóba lenni a fiaddal. Szükséged lesz a pénzére öreg korodban(gondolkodós)
Családom belül is ekkora a szigoúság? Kölcsön szerződés megoldható, de azért közjegyzőt túlzásnak tartom
Igen. Minimum a kétnyelvű kölcsön szerződés tanukkal, de vannak olyan országok, ahova hiteles közjegyzői kell.
külföldre(európa) történő utazáskor számít valamit hogy a motor nem a saját?
pl a gyermekem a motorommal akarna menni
Ja a tetőre nem másztam fel ilyen szélben,van annyi gógyim. Az egyik padlásszobából van egy feljáró belül a gerinchez hozzá lehet férni. Úgy igazítottam meg a kúpcserepet.
engem nem bír ki se a létra se a cserépléc, szóval esélytelen a javítás
de ami tetőnk mindent is bír, kúpok leszögezve, szegőcserép leszögezve, nem sok esély van hogy meg tudja bontani
a keleti szél lehet a necces mert ha valami szálló tárgy bebaszná a padlástér ablakokat akkor már lenne baj, na de akkor nem egy-két kúp miatt kellene aggódni
👍️
Én az ilyesmivel megvárom a szél végét vagy ha nagyon nagy a baj akkor az asszony megy ki megoldani ( Ini rulez).
Az még bakfitty, a baj az, hogy elmozdította a kúpcserepet,mehettem föl meg igazítani. 😬
"Hideg szél fúj Édesanyám, b@szhatja a kendőjét!" 😍
Ezt cimboram írta ma Bgyarmatrol 😂
A kis toscana is kívánt törődést, de már rendben van. Majd örülhet neki a következő gazdija.
mi vettünk már olyan szart hogy alig tudtam hazajönni vele
kis szerelés és jó lett
ha a szar szar áron van akkor az sem rossz vétel, de ha aranyáron adják a szart akkor ott kell hagyni
Én is eddig mindet jó állapotban adtam el. Bár a szart meg sem veszem. 😉
Legnagyobb részt a gazda teheti a lomjáért, mindegy mi van az ódalára karcolva. Még eddig egyszer sem rúgtak valagba ha meg vették egy lomom. 😇
Csakis akkor jó. Másképpen szarrakás az összes.
Akkor az jó ha jó.
Na meg mégiscsak Hooondaaa 😆
Formás az a kis hodda.
Akkorra kisirod magad? 😂