Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "hokedli" ajándék. 😆
Megvette a szkandergépet. 😆
nagyságrenddel olcsóbb az 😆
Mi történt Inivel? 😲
JégHoki extrém módban! 😋
Az ilyen aberrált bolondot sajna nem tudom sajnálni. 😇
Az még hagyján, hogy vadul rángatta, de mindezt egy távolkeleti hotelben az ajtó kilincsére akasztva magát. Ilyen hülye halált. 🙃 Na meg aki megtalálta, gyászolt vagy röhögött?
Olvastam a feleségének a könyvét. Ő azt írta, hogy eredetileg Lee ötlete volt, hogy csinálna egy sorozatot "A harcos" címmel, ami egy kínairól szól a vadnyugaton és ezt a Warner Bros. szerintük lenyúlta. Felmerült a neve, mint potenciális főhős, de nem volt elég magas és amerikai a közízlésnek - a producerek szerint. Felajánlottak neki (mint fájdalomdíjat) némi lóvét és egy saját tévéműsort, de Lee beintett és elment inkább filmezni Hong-Kongba. Akkor már nyilvánvaló volt, hogy az első filmje "A nagyfőnök" kurvára betalált és a Golden Harvest már egy új forgatókönyvvel várta, a Tomboló ököllel.

A sorozat írója meg mást mond. Szóval fenetudja...
Halálra hokizta magát vagy mi vót... 😂
Ebből anno láttam pár részt és háááát, először állítólag Bruce Lee-t akarták felkérni, de nem vállalta így lett Carradine, a kritikák szerint azért kellett az akciókat "lassítva" mutatni és sűrűn vágni mert Carradine olyan lassú volt, hogy másképp nem lehetett volna elsütni igaziként, de engem a halála fogott meg, nem tudom, hogy irigyeljem-e érte vagy se ellenben elég morbid volt.
ezt a 70es évekbeli kung-fu sorozatot honnan lehetne leszedni? enkóron nincs meg
http://youtu.be/Aq-Hq62B8os
szeretne ő szegény annyit keresni mint amit kipenget bérleti díjra(gondolkodós)
szerinted 8 és félezer légköbmétert mennyiből lehetnek kifűteni? céges gáz 160 ft környékén van. lenne 10 milla 1 szezonba(gondolkodós)
akkor az 8400 m3 (fejét fogó)
akkor minimun 4000m3 de inkább több
mert, hogy minimum 3000 m3 (kezeit széttáró)
ezt mindenki tuggya(kezeit széttáró) kalocsa Narancs u 6.
Azok olyan 5-6000 m2.
Es nem az enyem.Berlem.
pont azért
hogy fogyjon a zseton, ha nem herdálna sunyiban rárohadna az összes
Az nem jó neki, mert az Annácska állítólag 1milláért engedi megdugatni magát. Volt egyszer egy interjúban.
közben meg a paplanszájú kelemen annácskát dugja heti 2x 😂
Számolj utána - szerintem annál jóval több....
Előadod itt a szegény kisvállalkozót, aki magának reszeli a furgonját is - közben nagyobb bútorboltod van, mint az xxxxlucc 🤔 😁
Tisztára mint Pipi, aki az eccerű joggingos-munkásszállós imázst tolja, oszt' 200 milliónyi panellakása van csak kiadva... 😁
Elég nagy áruház, nagyon nem egy sima bolt, annak idején a környék nagyáruháza lehetett.
35ért vettem használtan, azért nem költünk túl sokat mások kényelméért
A birka urizal. 😂