Az még hagyján, hogy vadul rángatta, de mindezt egy távolkeleti hotelben az ajtó kilincsére akasztva magát. Ilyen hülye halált. 🙃 Na meg aki megtalálta, gyászolt vagy röhögött?
Olvastam a feleségének a könyvét. Ő azt írta, hogy eredetileg Lee ötlete volt, hogy csinálna egy sorozatot "A harcos" címmel, ami egy kínairól szól a vadnyugaton és ezt a Warner Bros. szerintük lenyúlta. Felmerült a neve, mint potenciális főhős, de nem volt elég magas és amerikai a közízlésnek - a producerek szerint. Felajánlottak neki (mint fájdalomdíjat) némi lóvét és egy saját tévéműsort, de Lee beintett és elment inkább filmezni Hong-Kongba. Akkor már nyilvánvaló volt, hogy az első filmje "A nagyfőnök" kurvára betalált és a Golden Harvest már egy új forgatókönyvvel várta, a Tomboló ököllel.
A sorozat írója meg mást mond. Szóval fenetudja...
Ebből anno láttam pár részt és háááát, először állítólag Bruce Lee-t akarták felkérni, de nem vállalta így lett Carradine, a kritikák szerint azért kellett az akciókat "lassítva" mutatni és sűrűn vágni mert Carradine olyan lassú volt, hogy másképp nem lehetett volna elsütni igaziként, de engem a halála fogott meg, nem tudom, hogy irigyeljem-e érte vagy se ellenben elég morbid volt.
Előadod itt a szegény kisvállalkozót, aki magának reszeli a furgonját is - közben nagyobb bútorboltod van, mint az xxxxlucc 🤔 😁
Tisztára mint Pipi, aki az eccerű joggingos-munkásszállós imázst tolja, oszt' 200 milliónyi panellakása van csak kiadva... 😁
Az ilyen aberrált bolondot sajna nem tudom sajnálni. 😇
A sorozat írója meg mást mond. Szóval fenetudja...
http://youtu.be/Aq-Hq62B8os
Es nem az enyem.Berlem.
hogy fogyjon a zseton, ha nem herdálna sunyiban rárohadna az összes
Tisztára mint Pipi, aki az eccerű joggingos-munkásszállós imázst tolja, oszt' 200 milliónyi panellakása van csak kiadva... 😁