6x5 10db + hátul a konyháknál is van még vagy 90m2,Mondjuk saccra 400,Középen is van 250-300,Kb 8-900 az eladótér meg hátul a raktár.3-400,de sose mértem.Valahol megvan az alaprajz.
van itt egy rakás pro egyed
találkozott valaki vastag takaróval 240 hosszban? szélessége 180-220 ig kb mindegy
régen a törököktől hordták be az ilyeneket de már senki sem árulja
kb 2 centi vastag fasza puha takarók voltak
Nem jó,a fűtöttből kirohangálni nagyobb szívás mint simán lenni.Próbáltam.Mire hátraérek jobban vacogok ha 23-ból hirtelen esem az 5 fokba.És 8-10 mindig van.
Jobb így.
gyerekként a 20 fokos csatornában annxit ugráltunk hogy a szám széle nem piros volt hanem kék, meg a kezem is
de mi kemények voltunk mindig is
pl katonaságnál februárban minden nap zuhanyoztam hideg vízben a kitört ablakú vizes blokkban
a pöcsöm kb akkora volt mint kisgyerekként amikor a csatornában ugráltunk 😃
Kalocsán a 2 nagyobb bútorboltban csak az irodát fűtik - másutt semmi nincsen csak a mínuszok meg a fagyos pára.
A harmadikban (a legkisebben) van valamiféle fűtés. A Jysk meg valamikor tavasszal fog nyitni, ott fűtött lesz az egész eladótér.
pl a kamerumi kivitelt nem kell nyírni és faszán is néz ki
az csak akkor rág vastagabb kérget ha nincs más kaja
de az csak egy 20x16 méteres területen van működtetve
köcsög jószág lerágja az összes fáról a kérget, nem lehet kiengedni
asszony nem győzte nyírni, azért kapott egy önjárós fűnyírót
https://www.koze.hu/birka-gyap...
lehet akár győzike stílus is
csak nem találok sehol
találkozott valaki vastag takaróval 240 hosszban? szélessége 180-220 ig kb mindegy
régen a törököktől hordták be az ilyeneket de már senki sem árulja
kb 2 centi vastag fasza puha takarók voltak
Jobb így.
de mi kemények voltunk mindig is
pl katonaságnál februárban minden nap zuhanyoztam hideg vízben a kitört ablakú vizes blokkban
a pöcsöm kb akkora volt mint kisgyerekként amikor a csatornában ugráltunk 😃
A harmadikban (a legkisebben) van valamiféle fűtés. A Jysk meg valamikor tavasszal fog nyitni, ott fűtött lesz az egész eladótér.