Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azért annyira nem vok fillérbaszó. 😊
itt most nem feltétlen a pénz számít
pl van valami poco telefon kurva jó cucc hasít ezerrel minden földi jó van benne brutál nagy akku 100 alatti árral de ha nincs elég fény túl kék képet csinál
Ha megkered pipit tuti jutanyosan elad egy nokia c2-t. 😆
Nekem amíg múkodik a p smart 2019 addig marad. Spúr vagyok ennyit kiadni egy műanyag szarért.
Sziamiau 11 5g ne olcsobb 120 kornyeken merik.
ájfón elbassza a fotókat az nem fasza
Na,akko megvan a megoldas.
Iphone van ennyiert?
ki van benne a mobiltelefon témában?
egy ismerős akar tapogatós telefont venni
120-150 a keret
a legfőbb szempontba fasza fényképező
pár app, youtube, net nem vészes dolgok
első körben ez a gondolat
https://www.arukereso.hu/mobil...

esetleg ettől jobb termék ? árkategórián belül
Zoliiii! 😆
Nem utálom a komcsikat sem jobban mint a nácikat csak a mismásolást nem kedvelem, ezek a rendszerek egyféleképp működtek és nem volt kivétel, ha bármi több kellett mint ami a kisembernek jutott akkor azért adni is kellett amit kértek és mindig kértek. Bármilyen keveest is, de adni kellett, lehet, hogy csak egy beszélgetést a haverokról általánosságban (ilyenért nem sokat adtak, de a gyereknek meg lehetett érte a jó pont a felvételiken), esetleg már személyekről érdeklődtek, hogy mi a vélemény róla (ezért már előre jutás a melóhelyen meg ilyenek is járhattak) vagy ha az ember magától kezdett jelentésekbe (persze megkeresésre) akkor biza lehetett érettségit, főiskolát és kisebb pozikat is szerezni az államapparátusban és persze ennél többet is lehetett nyújtani még több kedvezményért és sokan éltek is vele (a zsarolásos marhaságokat említeni sem érdemes mert mind kamu, zsarolni csak azt lehet aki elkövetett valami tehát alapból nem tisztességes és lebukáskor örömmel súgott be bárkit bármivel csak ő megússza sőt lehetőleg profitáljon is az aljasságából)
én csak azt tudom hogy rendszerváltás után is és még sok-sok évvel utána is ha összefutott egy-egy volt munkatársával mind haverkodott vele
ha utálták volna (márpedi a vérkomcsi mind geci volt) akkor le sem szarták volna
volt nálunk kőgeci munkásőr ember annak nem is köszönt szinte senki a faluban

nálad az a gond hogy általánosítasz, valami oknál fogva utálod aki komcsi volt, aztán a te szemedben az összes geci, és az ellenkezőjéről senki sem fog meggyőzni
kb olyan mint a bogyó és az o1g viszonya
Nem tudsz semmit csak hiszed mert kis beismerésekkel a lényeget takarják el........én sem tudok mindent csak sejtek. Amúgy kár erről vitázni mert ugye ez egy hit kérdés, mennyire hiszünk szüleinknek és mennyire akarjuk tagadni azt ami történhetett. A szülei a többségnek az etalon és a folyamatos hit bennüka saját identitásuk forrása, ez nem inoghat meg különben belül szétesik az ember......csak hát vannak akik semmiben sem hisznek és mindent megkérdőjeleznek mindenben a lehetséges történések megtörténtét keresik, ezek közé tartozok én.
én tudok mindent, faternak még valami vörös csillagos kitüntetése is volt
meg azt is hogy művezetőként 15-16 év alatt 2 nyaralást utaltak ki, a hithű párttagok meg mentek minden évben legalább 1x
Egy gyerek soha nem tudhatja mit művelt az apja bármikor is hisz ha elítélendőt tett azt soha nem mondja el a gyerekének kivéve ha látja, hogy a gyerek is elég aljas ahhoz, hogy szívesen vegye az oktatást. A szociban 800000 párttag volt még a 80-as években is és legalább 400000 besúgó, de inkább több..........nincs család aki nem érintett ebben a kérdés csak az, hogy erre büszke valaki, elítéli vagy homokba dugva a fejét tagadja, hogy ilyen lehetett.
Ezt kérdezd meg mlas-tól, hogy mi az összefüggés! 😄
Mért lenne kötelező?
Viszont ha valakinek akinek az apja nem ment a közelébe se az mszempnek de az mszmp bejön akkor mi van? 😂
Pl bogyó. 😂
Jó duma.
Ha valakinek az apja nem járt az MSZMP-nek a közelében sem, annak a fiának kötelező elhatárolódni bárkitől, bármitől?
Ugye nem?!
És nem mlas-ra kihegyezve, mielőtt begurulna!!!
Zoli bogyó megsértődött,mert erős volt a cigis kommentelés?
🤔
Mé ha hozzádvágnak egy ösztöndíjat oxfordban kötelező egész életedben szeretni? 😂
Az semmit nem.számít.
Ki emlékszik már arra.
Látod as főni is Soros ösztöndíjas volt Oxford-ban.
Már az is el van felejtve. 😂
Tuti, hogy jobb, apám életében nem járt az mszmp-nek a közelében sem 😅
vazze megnéztem és tényleg....... 😆
miva? 🙄