Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az izületeknek igen.
Mi is csak abból csináljuk úgy, hogy minden tányérban van egy egész, legutóbb mondjuk került egy kis láb is, de az véletlen volt. 😁 .....viszont a cukornak nagyon nem tesz jót a kocsonya.
szigorúan seggből-szájba 😁
Ki fordítjuk lapos tányérra a kész kocsonyát, úgy sokkal gusztább mint "kutyatálból" enni.
Én csak megdugnám amikor meglátom.
Csak hogy érezze a törődést.
én csak malacfüllel eszem meg
A répát kiszedtem szűréskor. De a tojás jó ötlet, köszönöm.
én ma megettem kb 15 db tenyérnyi melegszendvicset, gazdagon sajttal mert lefolyik mindig a tányérba egy része
egészséges pulyka sonka volt rajta, a kolbászost nem szeretem mert nagyom áztatja a kenyeret
Ez tavalyi beszerzés még. Amúgy még egy ilyen adagra elég kb.
De a gréta bekaphatja, ha nem eldobhatósat használnék, akkor a tányérok mosogatása, illetve a kóstolóba adottak visszaszerzésekor elégetett benzinnel pont ugyanoda jutok kb.
Mikor meglátom gretát kedvem támad azonnal nyersen felzabálni egy bébifókát a vadul füstölő diesel generátor mellett amiből áramot vezetek a vízbe, hogy a többi se ússza meg. 🤓
Nagyon jó! Mi szoktunk díszítésnek répát meg főttojást is rakni bele.
Hát köszönöm.
Műzlit nem fogyasztok. Egy télen, pontosabban azért egy évben mondjuk egy olyan 4-6 alkalommal keresztet vetek és egy etióp falu kalóriáját beviszek, most is maradt csülök, ami ki lett olvasztva, úgyhogy kénytelenségből holnap este megcsinálok, de ezzel a kettővel most így elleszek február végéig. Meg ha hazajön a kamionos haver, azzal azért elmegyek vagy pizzázni vagy valami hasonló, de utána 1-2 napig tényleg csak messziről nézem a kajákat, legalábbis ami a délutánit illeti.
Ma pl. csak egy félzsíros túrót ettem egy kis pohár tejföllel. A 100% narancslét most nem számolom.
gyerekem 22 éves, aztán amikor született vettünk egy dobozzal fültisztítót
legalább fele még megvan, igazándiból semmire sem jó
a mosható festéket javítottam egyszer vele amit kicsi korában valami játékkal itt-ott levert a gyerek
Ráadásul nem kell rajta váltogatni, mégsem béget mint egy buzi robogó.... 😆
Amíg lehet kapni ezeket, addig semmi gond.
Nekem fültisztító pálcikából van itthon bekészletezve bő 10 évnyi mennyiség. 😆 Szereléskor, stb. sok mindenre a legalkalmasabb eszköz.
Bassza meg a Gréta! 😍
Salakmotor? az 80 kg és 80 LE... jobbkanyart nehéz vele bevenni, de azon kívül szűk kanyarokban verhetetlen... 😁
mindjárt kopogtat a gréta és herén harap mert eldobhatós tányérokat használsz
Egészségedre!

A müzlinél meg a joghurtnál tuti finomabb lesz! 😆
Férfi játszósom főzésre elkülönített részében elkészült az idei év első kocsonyája. Valami lesz, mert a porciózás után 10-15 perccel már nem úgy lötyög, mint amikor kimertem a fazékból.
Kis pirospaprika, szeletelt erőspaprika, hagymakarika, zeller (ha kapok frisset holnap), nyami. Nesze neked megfontolt étkezés.
Armchair ríder 😅
Go go Power Rangers :D
Na és? Vót ez kérdés? Én nem vagyok motoros, de amit művelek a szarhatárral, na azt viszont IMÁDOM! 😇
30 lóerős salakmotor meg leelőz mindenkit a gecibe úgy hogy az egyik kezével a seggét vakarássza 😂
http://youtu.be/PmvdyXXisPA na én így nem fogok motorozni a mítosszal. 😃