Kitakaritotta,de a kupossagnak reszeltek,az utolso 3-4 menet tartja,kap egy rezalatetet meg blokktomitot parasztosan.Ha nem lesz jo megy bele egy persely es a kisebb szenzor.
Orbitális hercsegeles,hasznaltmotorvasarlok remalma,pasztakiraly. 😆
12 Nm lekattant,szoval fogja,a tobbit meg a lochtite megóggya. 😆
nem túl jó fotó, legközelebb ne a kenyérpirítóval fotózz 😁
de ahogy nézem itt azért egy elnagyolt munka látható
addig kell kimarni amíg csak a menet marad
amúgy ha alu akkor ki kell fúrni az egészet a picsába hts-el feltölteni aztán olyan menetet teszel bele amit csak akarsz
400 fok körül olvad a hts, ekkor nem vetemedik még a szerkezdet, de érdemes feltenni előtte a villany rezsóra pár órát
Asszem - de ha hülyeség, majd a Bogyó kijavít - a PT menete 55 fokos, az NPT-é meg hatvan. Mindkettő enyhén kúpos asszem.
Fene tudja, tömítene-e rendesen, ha hézag van a menetben az eltérő profilszög miatt.
Fejlemeny.
Talaltam egy 1/8 NPT 27 menetfurot.
Namost,az unixnal van olyan szenzor ami 1/8 PT.
Ha ezzel az NPT vel megkuldom bele lehet tekerni egy PT szenzort?
A csiszolas nem mukodik,szerintem elottem beleragadsztoztak.Vagy tomitettrk,de menet aljaig kell csiszolni.
kb 230km felesben aszfalt-földút
Orbitális hercsegeles,hasznaltmotorvasarlok remalma,pasztakiraly. 😆
12 Nm lekattant,szoval fogja,a tobbit meg a lochtite megóggya. 😆
de ahogy nézem itt azért egy elnagyolt munka látható
addig kell kimarni amíg csak a menet marad
amúgy ha alu akkor ki kell fúrni az egészet a picsába hts-el feltölteni aztán olyan menetet teszel bele amit csak akarsz
400 fok körül olvad a hts, ekkor nem vetemedik még a szerkezdet, de érdemes feltenni előtte a villany rezsóra pár órát
Fene tudja, tömítene-e rendesen, ha hézag van a menetben az eltérő profilszög miatt.
Talaltam egy 1/8 NPT 27 menetfurot.
Namost,az unixnal van olyan szenzor ami 1/8 PT.
Ha ezzel az NPT vel megkuldom bele lehet tekerni egy PT szenzort?
A csiszolas nem mukodik,szerintem elottem beleragadsztoztak.Vagy tomitettrk,de menet aljaig kell csiszolni.
jobbosnak, balosnak, buzinak és nem buzinak 😉