Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha az onjelolt virologusok is elgondolkodnak esetleg a csenden.
Közöm nincs a motorozáshoz, de bármit is művelek vele, azt viszont nagyon szeressem... 🙃
Ahhoz lekéne kapcsolni a netet mára 😄
Bódogot mindenkinek........
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Ma bírjátok ki, hogy nem eszitek egymást büdösbogarak, bódog hanukát mindenkiNET! 😇
Az a te bajod. 😂
Telen en is.
Fagyit is ritkán eszem 😆
Mar mondtam,kutyaütő vagyok,csak a fagyi miatt csinalom. 😆
Szerencsére ez így van… 😀
Azért valljuk be, hogy nagyon sok jó motoros van. Mondjuk én sem tartozom közéjük, de nem érzem magam a legalján sem 😅
Olyan jó érzés, hogy a világ összes legjobb motorosa itt van a fórumon, csak Zoli és én vagyunk bevallottan hobbista amatőrök…. 😁
Mellesleg Férjemet a '88-as XBR500-assal nem bírták leelőzni a menő BMW-eseket (köztük olyat is, aki a Rhinosokkal jár túrázni, ami konkrétan néhányszor életveszély néhány ismerősöm szerint 🤣)
Szóval Leventének nincs szüksége erősebb motorra, a tudása kompenzálja 😁 (én meg irigykedem, de az más tészta, azért büszke is vagyok rá, hogy egy ilyen szintet elért)
Nem fogtok csalódni benne….
Annyi van belőle, hogy el is adnak 😂
Alapból nem közlekedünk őrült sebességgel, mert ugye amúgy is inkább kanyarvadászatra megyünk, mint nézelődni. Kanyargásznál is jó esetben, ha a 120-at megütjük.
Alapból én is kizárólag naked párti vagyok, de a CBF egy majdnem ingyenes lehetőség volt, így elvonatkoztattam a kinézetétől, pedig ritka undorító motor a szememben 😂 viszont akkor is kiváló motor, és ez a lényeg.

Amúgy kurva kíváncsi leszek a Triumphra, hogy mit tud, illetve mit tudok én kihozni belőle. De majd ha jobb idő lesz. Nem én szeretném az első karcot rátenni 😂
Nem mindenkinek való…. Aki nem tudja megülni a k1600-t, vegyen ktm-t 😂
Olyan nekem is volt de nem fiatal koromban hanem annyi idős koromban mint te most semmi élvezet nincs benne
Hát az értő olvasás neked se megy 😁
abba mi a motorozás? Akkor venni kell egy fiat multipát amibe baromi panorámás körkilátás van(meghajlós) Ez is randa a kategóriájába mint állat meg a naked bugyi is. Ebbe legalább bele lehet pakolni, meg az a 3-om aki nem vezet élvezheti a tájat is. 130-hoz motort nem vennék(gondolkodós)
azért mert kína most a dácsiákba gyártja a csippeket nem a lapostelóba 😀
30 percenként tankoltam
ha volna mivel gyorsan menned meg gyorsan is mennél hidd el nem az(kezeit széttáró) 150-el nekem is borzasztóan az lenne(kezeit széttáró)
"Alpok is 400+ km, ez a túrából min. 4-6 nap összesen, "
ezt írtad(kezeit széttáró) ebből, hogy értelmezzen a darutervező 1600 km-ert?
ez nem lehet nagy gond. Mivel magyar úgy sem tudja mit jelent mehet minden a régiben(kezeit széttáró)
Hát, szerintem ez nem is arra való, hogy két kilóval nyomd a szemét. 70-80 ló, 60 Nm, nem fogja maga alatt feltépni az aszfaltot. 100-130 között lődörögni elég az.