Mellesleg Férjemet a '88-as XBR500-assal nem bírták leelőzni a menő BMW-eseket (köztük olyat is, aki a Rhinosokkal jár túrázni, ami konkrétan néhányszor életveszély néhány ismerősöm szerint 🤣)
Szóval Leventének nincs szüksége erősebb motorra, a tudása kompenzálja 😁 (én meg irigykedem, de az más tészta, azért büszke is vagyok rá, hogy egy ilyen szintet elért)
Alapból nem közlekedünk őrült sebességgel, mert ugye amúgy is inkább kanyarvadászatra megyünk, mint nézelődni. Kanyargásznál is jó esetben, ha a 120-at megütjük.
Alapból én is kizárólag naked párti vagyok, de a CBF egy majdnem ingyenes lehetőség volt, így elvonatkoztattam a kinézetétől, pedig ritka undorító motor a szememben 😂 viszont akkor is kiváló motor, és ez a lényeg.
Amúgy kurva kíváncsi leszek a Triumphra, hogy mit tud, illetve mit tudok én kihozni belőle. De majd ha jobb idő lesz. Nem én szeretném az első karcot rátenni 😂
abba mi a motorozás? Akkor venni kell egy fiat multipát amibe baromi panorámás körkilátás van(meghajlós) Ez is randa a kategóriájába mint állat meg a naked bugyi is. Ebbe legalább bele lehet pakolni, meg az a 3-om aki nem vezet élvezheti a tájat is. 130-hoz motort nem vennék(gondolkodós)
Hát, szerintem ez nem is arra való, hogy két kilóval nyomd a szemét. 70-80 ló, 60 Nm, nem fogja maga alatt feltépni az aszfaltot. 100-130 között lődörögni elég az.
Bódogot mindenkinek........
Telen en is.
Szóval Leventének nincs szüksége erősebb motorra, a tudása kompenzálja 😁 (én meg irigykedem, de az más tészta, azért büszke is vagyok rá, hogy egy ilyen szintet elért)
Alapból én is kizárólag naked párti vagyok, de a CBF egy majdnem ingyenes lehetőség volt, így elvonatkoztattam a kinézetétől, pedig ritka undorító motor a szememben 😂 viszont akkor is kiváló motor, és ez a lényeg.
Amúgy kurva kíváncsi leszek a Triumphra, hogy mit tud, illetve mit tudok én kihozni belőle. De majd ha jobb idő lesz. Nem én szeretném az első karcot rátenni 😂
ezt írtad(kezeit széttáró) ebből, hogy értelmezzen a darutervező 1600 km-ert?