A valodi idealistak az altaluk elkepzelt vilagot irjak le, napi politikaba jellemzoen nem mennek le.
Ha az idealistakmeghatarozasat megkeresed, akkor ott mast (is) olvashatsz, ds jellemzoen igy lehet felismerni. Amit a faszi itt muvel, az egy sima elegedetlenkedo provokatorseg.
én úgy vagyok az autóvásárlással ha 6 hónap alatt nem tudom félrerakni azt a pénzt amit rászánok akkor az nem az én autóm(kezeit széttáró) A bentlinek nem láttam ugyan az árcéduláját(szemeit körbeforgató) de látatlanba mondom ez nem az én autóm(gondolkodós)
nekem volt hátsó kerékhajtású autóm három is(kezeit széttáró) Nagy köbcentisek(meghajlós)
a három autót 16 évig hajtottam(kezeit széttáró) Úgy hogy kérdezzetek bátran mindent tudok a hátsókerekes vezetésről(meghajlós)
Nem veletlen harcolok en a raks fele idealista hulyekkel...... 😂
Probalok realista eszt csopogtetni.De remenytelen. 😅
Talan a gattyan befut,valamennyire,es elviszi a ketharmadot,de marad a foni,es kormanyozhat kevesebb urizalassal.......talan.
Minden mas ellenzeki total csod es szopas forgatokonyv.
A vegen nyeritettem annyit rohogtem,de kibaszott jo szinesz,rezzenestelen arccal nyomta vegig.........csak felfelé..........a pofam leszakad.
3 honap mulva ossze kene dobniuk egy komplett allamhaztartast,ugy hogy a gazdasagi szektor a sajat bankos emberuk szerint is a csunya fideszoligarhak kezeben van.
Ez igy baszottul lehetetlen ha meg ezt is elbasszak.
Akkora káosz lesz hogy meggebedünk...... 😂
Nem ők........mi.Nepek. 😂
Ha az idealistakmeghatarozasat megkeresed, akkor ott mast (is) olvashatsz, ds jellemzoen igy lehet felismerni. Amit a faszi itt muvel, az egy sima elegedetlenkedo provokatorseg.
a három autót 16 évig hajtottam(kezeit széttáró) Úgy hogy kérdezzetek bátran mindent tudok a hátsókerekes vezetésről(meghajlós)
http://youtu.be/99eq0TvVO_4
Probalok realista eszt csopogtetni.De remenytelen. 😅
Talan a gattyan befut,valamennyire,es elviszi a ketharmadot,de marad a foni,es kormanyozhat kevesebb urizalassal.......talan.
Minden mas ellenzeki total csod es szopas forgatokonyv.
3 honap mulva ossze kene dobniuk egy komplett allamhaztartast,ugy hogy a gazdasagi szektor a sajat bankos emberuk szerint is a csunya fideszoligarhak kezeben van.
Ez igy baszottul lehetetlen ha meg ezt is elbasszak.
Akkora káosz lesz hogy meggebedünk...... 😂
Nem ők........mi.Nepek. 😂