Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én úgy vagyok evvel hogy ha valamiért túl sokat kell izzadni érte akkor nekem nem is kell az a valami
A valodi idealistak az altaluk elkepzelt vilagot irjak le, napi politikaba jellemzoen nem mennek le.
Ha az idealistakmeghatarozasat megkeresed, akkor ott mast (is) olvashatsz, ds jellemzoen igy lehet felismerni. Amit a faszi itt muvel, az egy sima elegedetlenkedo provokatorseg.
Ismerem Mackót, szép szál.ember 😄
Quattro 😉 💪
csá gec
akkor ne legyél(szemeit körbeforgató)
én úgy vagyok az autóvásárlással ha 6 hónap alatt nem tudom félrerakni azt a pénzt amit rászánok akkor az nem az én autóm(kezeit széttáró) A bentlinek nem láttam ugyan az árcéduláját(szemeit körbeforgató) de látatlanba mondom ez nem az én autóm(gondolkodós)
nekem volt hátsó kerékhajtású autóm három is(kezeit széttáró) Nagy köbcentisek(meghajlós)
a három autót 16 évig hajtottam(kezeit széttáró) Úgy hogy kérdezzetek bátran mindent tudok a hátsókerekes vezetésről(meghajlós)
A faszi nagy, ismerem.
Mackó nem kicsi gyerek 😂
A sajat ideaik menten.Orban lop,fujj,ellenzek jogallami,hurra.
Te ugy gondolod, hogy ezek az idealisták????
Tobb manover kellhet meg kompromisszum.Kevesebb vernyakolas a jogallam miatt,talan.
51% vagy 76% nem mindegy? amihez kellett a 3/4 azt már mindent megjátszottak
Ez most tenyleg ilyen kicsi vagy az ipse ennyire cula? 🤔

http://youtu.be/99eq0TvVO_4
De tenyleg felmondok,nem viccelek. 😂
Nem veletlen harcolok en a raks fele idealista hulyekkel...... 😂
Probalok realista eszt csopogtetni.De remenytelen. 😅
Talan a gattyan befut,valamennyire,es elviszi a ketharmadot,de marad a foni,es kormanyozhat kevesebb urizalassal.......talan.
Minden mas ellenzeki total csod es szopas forgatokonyv.
Jó… ha felmondasz, akkor lesz 😂
Esélytelenek… minden ki van szervezve, a Főni nem hulye, nem bízta a véletlenre… ha nyernek, akkor beszopjuk…
😡Felmondok😆
A vegen nyeritettem annyit rohogtem,de kibaszott jo szinesz,rezzenestelen arccal nyomta vegig.........csak felfelé..........a pofam leszakad.
3 honap mulva ossze kene dobniuk egy komplett allamhaztartast,ugy hogy a gazdasagi szektor a sajat bankos emberuk szerint is a csunya fideszoligarhak kezeben van.
Ez igy baszottul lehetetlen ha meg ezt is elbasszak.
Akkora káosz lesz hogy meggebedünk...... 😂
Nem ők........mi.Nepek. 😂
Nem baj… akkor sem 😆
3x néztem meg, mert nem hittem el, hogy van ilyen 😂
Azt láttam 😂
Hmmmmm,kemenyvagyok mint a vidia,ebbol nem engedek....... 😂