Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugodtan
asszony 45 éves, 18 évesen kapott utoljára virágot, aztán semmi baja sincs evvel.....
Ez mondjuk tetszik nekem is.
Hivatkozhatok rád jövő ilyenkor?
a gyerekeknek van ajándék
családon belül minek? akinek kell valami az megveszi magának
asszonynak se vettem még semmit sem semmilyen nevezetes napra, ha kell megveszi, úgy is jobban tudja mi kell neki
nekem se kell ajándék, inkább megveszem magam
Én összehasonlítanám a vett egységet több másikkal, esetleg egy kalibrált egészségügyivel.
Ja, akkor nekem csak az kell, aminek van akármilyen csekély kereskedelmi értéke.
Én vagy 30 éve fulladok nyaranta nem kicsit (miközben költöztettem), de kb. 1.5 éve folyamatosan (szerintem akkor áteshettem) így én is agyalok egy oximérőn.
mondtam asszonynak hogy vegyen de nem volt a lidl-ben
bár a sógoréké olyan adatot mutatott hogy már régen nem kellene élnem, szerintem vastag a bőr az ujjaimon
Ini lófaxt (se) szokott kapni karira, biztos hogy az kell neked? 😂
Ó, a karácsonyi ajándékodat irányítsad át nekem, neked úgy sem kell.
Pulzoximétert azért nézegessed!
a doki annyit mondott ha lázas leszek hívjak mentőt
atom vagyok mint mindig csak macskaszőr gombolyag van a tüdőmben
egyedüli szokatkan ha hirtelen nagy levegőt veszek olyan mintha kézigránát robbant volna fel bennem, millió kis szúrás-harapás mindenhol
szerencsére nem kell sok levegő, pár hónapig dolgozni se kell, a laptop nyomkodás meg mem igényel sok levegőt
Na látod: a 3 oltásról szóló PAPÍR megvédett a súlyosabb következményektől. 👍️
Akkor lehetőleg egy ideig ne gyere közénk.
az index szerint vírusos voltam:
https://index.hu/techtud/2021/...
torok kaparás megvan-volt
orrdugulás megvan-volt
nyak+hát-derék fájdalom mindig is volt azt nem tudom hogy mi van vele
plusz 2 napig örökké a budira futkostam
ami miatt gyanús lett hogy 2 nap múlva a család is futkosott a budira meg ilyen torok kaparós történet is volt/van
ha nincs plusz hő bevitel előbb utóbb fázni fog az ember
sokat toltam télen, mindig fáztam
volt hogy meg kellett állni mert annyira átfagyott a kezem hogy nem tudtam annyira összecsukni hogy húzzam a gázt
ilyenkor jó lett volna a markolat fűtés
fe a lábam is örökké fázott bármit húztam rá, a csizmában kihűlt a láb hiszen ülve nincs izom mozgás ami termelne egy kis plusz hőt
Most már én is puhány vagyok, de megoldható ha muszáj.
Viszont városban tavaly 0 fokig még csak nagyon be sem kellett öltözni.
Ruhában benne volt a bélés, télikesztyű, melósbakancs, gyapjúzokni elég volt.
Egyszerusitek,nem motorozom igazi 15 fok alatti hidegben.
Max ha nincs jobb dolgom es ha hetvegen tenyleg melegszik vegre lemosom. 😆
Pofára neoprén maszk.
Kézre a kéz zsák, markolat fűtés.
Lábra meg a burkolat, vagy a motorblokk. Jól jött hogy a Jawa 2 hengeres. bedugtam mögé a lábam és jó meleg volt 😁
Ami probléma volt hogy a lehelet ráfagyott a plexire belülről, akkor még nem volt pinlock.
Tokmindegy mit huzol magadra,a pofa mindig lefagy,utana jon a kez es a lab.Dec 25.en keztem a bejaratast,de csak a szentendrei vegen a korforgoig jutottam.
Anno nekem sem esett jól -7 fokban hazajönni reggel 6-kor 100 km-t autópályán, de 4 réteg ruhában voltam, így csak a kezem meg a lábfejem fagyott le 😂
17 ben labon hoztam el,oktoberben,csak 20 km,de vacogtam.Brrrrrr. 😆
Levente fasza gyerek, megoldja 😆 de régen motoroztunk ilyen időben is, még gyerekek előtt, szóval nem gáz 😅
Hideg lesz.
Holnap megyünk érte :)
nem