az ilyen naked bike-okról mindig valahogy az jut eszembe, hogy a gyárban elfogyott a forrás a tervezésre és az alapanyagra amikor lespórolnak róla néhány idomot, hogy szebbé tegyék. (szemeit körbeforgató) Majdnem minden megbocsájtható lenne, mert ha ronda valami mint ez a dög attól még lehetne akár jó is. (kezeit széttáró) De ezek nagy sebességgel motorozhatatlanok. Hogy a faszomba lehet fejidom plexi nélkül nagy sebességet menni? 1 szer mentem z 1000-el 200 körül letépte a fejem. egyszer átalakított szuzka 600-al az is igen szar volt bár azon minden más is. Egyszer a 9-ről levettem a plexit a kamera miatt mert annyira karcos volt mondom legyen jó a felvétel(kezeit széttáró) Húztam rajta egy 250-et azt hittem körbetekeredik a nyakamon a fejem. Egyszerűen nem értem meg azt hogy nincs elől légterelő(kezeit széttáró) Szimón és az etz-n nem volt, ott erre igény sem volt(nevetős) De ha ezekkel is csak 130-akat mentek ahhoz a tempóhoz meg a motor felesleges szerintem(kezeit széttáró)
én most adtam el a fostos tojotát. Büdös benzinzabáló elavult szarok ezek már. (gondolkodós) júniusban még 1,5-1,8 ért ment volna.(óranézegetős)
Alku nélkül 3-ért vitték most decemberben. Én a jövő technológiáját vettem meg az asszonynak, persze beletettem az adótokat is(vigyorgós)
128-as SE 1év alatt megtelt, lehetne selejtezni de lusta vagyok. Tárhelyből a sok nem baj a kevés viszont nagy baj. Pláne hogy van közte 20ezer ft különbség 🤷🏼♂️
Azért az érdekes, hogy szegénység van de egy kibaszott iphonet nem lehet venni sehol. Csak a 64gb-osokat meg az 512-eseket. A 128 vagy 256-osból nincs 11-12-13 egyik se… sőt minikből sincs. De a vicc hogy a pro-ból is csak 512. Mi a szar van a világban?! 500ezres telefon készlethiányos és mindenhol azt mondják az eladók hogy végtelent el tudnának adni.
ezért jó az ilyen idiótáknak mint én vagyok, csomó helyen voltam már és simán elfelejtem fél év alatt, olyanokat tudok csak megjegyezni ahol már tényleg kurva sokszor jártam
Alku nélkül 3-ért vitték most decemberben. Én a jövő technológiáját vettem meg az asszonynak, persze beletettem az adótokat is(vigyorgós)
Nekem 32es a hetes aztán félig ha van
Filmet nézni amúgy is szar másra még nem kell a sok tárhely
Bar voltak lukra futasaim boven.
Foleg szallasban. 😆