A jó akku nem
Van egy viszonylag jó minőségű de kínai lámpám egyik erdélyi út során elhagytam, azt hittem ott hagytam a szálláson
Aztán jó pár (legalább 3-4) év múlva meglett, a kocsi ülés alatt volt a szőnyeg alatt ha nem szedem ki az ülést még most is ott lenne
Szóval az akkuban még volt feszültség pedig nem szereti a fagyot a lítium akkumulátor
Azért, hogy starter is legyen és kompresszor is, kell egy minimális térfogat….
De létezik
US $128.92 53% Off | UTRAI Jump Starter 4 in 1 Air Compressor 1800A 24000mAh Power Bank Portable Battery For Car Emergency Booster Starting Device https://a.aliexpress.com/_mr7Jdpm
Ini. ennek pedig az alapjait megteremtették már vityáék(kezeit széttáró)
Több tucat szám vannak a stadionok ország szerte, mennyi fóliasátor elférne bennük?
Mondjuk nem a kiskőrösi zug termesztőket hoznák helyzetbe még ne heggeld a sátorcsöveket(ujjával nemet mutató)
Állami monopólium lenne és tendert írnának ki a működtetéséhez. Csak a mészáros nevűek indulhatnának rajta azok közül is csak azok akik óvadékként 100 mrd-ot letétbe helyeznének a nav jövedéki adó számláján(kezeit széttáró) Tehát nem sok cég tudna indulni mondjuk 1 biztosan(fetrengős)
ha ezt meglépték volna a magyarok is a turizmus kb 500% megnőt volna
annyi pénz lenne az országban hogy mindenféle stadionokra meg kilátókra tudnánk számolatlanul herdálni mégsem lenne üres a persely.......
már állnék is neki holnap fóliasátor vázat hegeszteni 😁
Van valami faszom appjuk,ahova be kell regelni a tesztet vagy a tobbit,na az antigenem olyan jol sikerult a labornak hogy az istennek se sikerult.Amugy horvatban is van hasonlo.
Szerencsere a movar melletti kishataron olyan fogyatekos volt szolgalaton hogyha egy kutyakonzerv QR kodos bizonyitvanyat vittem volna az is jo lett volna.
De nem tuti hogy mindig mindenhol kifogod a fogyit,lehet hogy pont egy szőröző baszatlan bálnanak beszol egy oltatlan magyar es rajtad veri el a port.
Haza értünk Debrecenből, hát mit mondjak: Kecskemétig csak latyak volt, de onnan hazáig elég érdekese volt az út, itthon meg mindenen 5 mm-es jégpáncél. "Kissé" visszább kellett venni a haladási tempóból (110-120 helyett 70-80-90), így az itthoni tankolásom fogyasztási átlaga 5,2 l/100 km lett, szemben a legutóbbi 6,1-gyel, amikor is kb. cihopata módon száguldoztam. 😂
Van egy viszonylag jó minőségű de kínai lámpám egyik erdélyi út során elhagytam, azt hittem ott hagytam a szálláson
Aztán jó pár (legalább 3-4) év múlva meglett, a kocsi ülés alatt volt a szőnyeg alatt ha nem szedem ki az ülést még most is ott lenne
Szóval az akkuban még volt feszültség pedig nem szereti a fagyot a lítium akkumulátor