Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kölcsönkérsz, veszel, gyártasz.
Azzal simán megreccsentheti a váltót ha nincs szerencséje....
Lefogod a kihajtó tengelyt.
Kevésbé invazív,a rábeszélést mellőzve?
Lehegeszted a tengelyt.
Felöttlött bennem hogy hogyafaszba húzom le 110 Nm-el a kuplung anyát ha nincs ilyen csinos center holderem?
Nekem 7.7 volt falun kívül, egyszer mentem párat egy 4WD turbóssal, 12 alatt volt egy nagyon kicsivel, de nem üresen.
volt belőle 4wd is az a rally kivitel
egyet megnéztem mert közel árulták azt mondja az ember eszik 15-16 litert óvatos tempóban hajtva
pedig a hátsó kerekes új korában 8 alatt evett egy méhész havernak volt ilyen, de alkalmatlan volt a földesutas menetekre
csak 22 évig volt 😂
Minden télen kb 100 kg-os laposvas tábla volt hátul, hogy el tudjon indulni és vmennyire stabil legyen… félelmetes 75 le 😆
Jó, csak a tisztázás végett.
Jó,hát nem írtam hogy pipi szerint.
""Hiace,egy borzasztóan erős és gyors sportautó.Ehhez méltó kanyarodási képességekkel.""

Hát ezt írtad egy kisTEHERAUTÓRÓL. Ezt nem nagyon tudom másképpen értelmezni.
Tehát igaz,ergo nem basztatás.
De. De ez egy sajátosság, nem basztatásra okot adó.
Mé,nem hátsókerekes merev tengely vót rajta?
Ami csuszkál hóban?
Amúgy meg kéretik nem bántani a Hiace-t.
Mert olyan, mint Bogyó, valamilyen személyes (-és irracionális) sérelmét vetíti ki a kormányra.
Ez a fajta általában örül, ha róla vagy az általa megemlített problémáról beszélnek. De nem troll, a trollnak csak a kialakult társalgás (legyen az akár személyeskedő és csúnya is) megbontása a cél, mint egy tégla a Balaton vízébe, de ennek a fajtának a célja a mentális sérülésének (a bibijének) a kenegetése.
Az új,a régi az merev tengelyes hátsós.
Pont mint a H100 vót.Ment az mindenfele télen csak előre nem.
Nem volt racse......... 😂
Sztem a Hájsz fronthajtású - de fasztuggya 😁 Transitban is van ilyen is, olyan is.
Hiace,egy borzasztóan erős és gyors sportautó.Ehhez méltó kanyarodási képességekkel. 😂
Robur? IFA? Zuk? 😂 Melyik?
ez sem újdonság,
amikor az 50 literes tanknál 50 felett jársz, és még mozgott a mutató tankoláskor...
de én a 34 literes gáztartályba többször is tankoltam 36 litert és gázüzemben mentem a kúthoz
Beszéltünk mikor a benya árát maximalizálták, hogy szerintem elég sok kúton a mennyiséggel ia gond lehet, rögtön utána voltak cikkek ilyen irányú nav ellenőrzésekről, de eredményt nem írtak, most is volt ellenőrzés, de egészében jól zárult bár én továbbra is fenntartom, hogy sok helyen csalhatnak: https://index.hu/belfold/2021/...
én csak azt nem értem meg miért kell ezen ennyit rugózni
mivel nem tesz az ember úgysem semmit akkor ezt figyelmen kívül kell hagyni
De akkor a balfasz miert tartja meg itt ezt a tehetsegtelen,korrupt,agyhalott ellenzeket a szavazataval 12 eve.
Volt ideje kitalalni egy jobbat,es le lehetne valtani orbant.
De ezekre kizart,mert rosszabbak.