Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvanna! 😆
De azért poénból én is a szokott 4-es főútvonal helyett lementem kompozni a fos (de aszfalt) utakra.
hasonló mert a vizen megy......
itt konkrétan egy rőzse halmon kellett felmenni a muki meg húzta a kompot egy kötéllel a parton 😂
itt jobban látszik a rőzse
Nem leszel Két hét, ne feledd! 😆
Ha pont olyan nem is, de hasonlót azért csak-csak (Pádisról hazafelé itthon, a Körös partján):
A cigánygyerek tornázik, a motoros küzd a telefonjával, de a görcsösségéböl itélve kevesebb sikerre, van még egy sáros víz...
Nagyon szép fotó...
Hja,lassan 60 leszek. 😟
Előfordul... 😋
félrenyomtam, a séta lemaradt
Szép helyen motorozva akár 5-10 km-enként megállok egy gyors fotózásra, de a cigi (meg a derekam) miatt három negyed óránként amúgy is.
aki aszfalton megy ilyeneket nem lát.....
emberünk a drótkötélen sétált és úgy tolta át a kompot vagy 10 motorral, 5lei/fő áron
Neked elgémberedik én meg fitt fiatal vagyok 🤷🏼‍♂️
Nekünk is sanszos lesz a furgonozás mert a lányok még Karlobagig sem bírnák ki, nekem meg nincs kedvem 8óran keresztül hallgatni hogy fáj a seggem, pisilnem kell, szét ráz ez a szar, nem fért be a hajvasaló
Legelső napon Vajdahunyadig én is a pályán toltam itthon is, Romániában is, a határtól egy magyar Multistradás házaspár után kapaszkodva (nekem) nyélgázon végig. Addig soha nem hittem volna, hogy 5,5 liter / 100 km fogyasztást is lehet a kis GS-sel csinálni (jellemzően 4,0-4,5 körül kér), valamint hogy 300 km autópálya alatt elfogyott 3 deci motorolajam is. 😯 Ez a mennyiség (mármint az olaj) 1500 km alatt szokott belőle elfogyni. 😂
Na ez a 200km enkent tankolok elgemberedett tagokkal nem hianyzik.
Ha adodik alkalom tuti bebaszom a furgonba es usgyi.
Lehetne,talan,de hogy ertrlme nincs az is tuti.
Mondjuk a forgalom se engedi meg.
Es semmit nem latsz.
Csak az a kérdés hogy mi a cél, ha menni kell akkor menni kell. Én inkább felugratok a pályára ahol ez nem nagy kerülő. Ha pirítok a pályán 150-nel 3-4órát az annyi mintha főutaznék 6-8órát. Nekem megéri. Mocskos unalmas, de elindítom a zenét és 200km-enként tankolok🤷🏼‍♂️
Csak gondoltam, hogy nálam sokkal egészségesebb emberek, sokkal jobb motorral nálam sokkal többet szoktak menni egy nap.
Ja, a hegyek között 250 km az nekem nagyjából valós.
Én egy nap alatt Vajdahunyadig mentem el (450km), másnap Transzalpina, ott alvás Argyasudvarhely mellett egy erdei kempingben (280km), harmadnap kora reggel már a Transtfogarast nyomtam, estére Kovásznán volt a szállásom (kb. 270 km).
Az alpok magashegyi szerpentinezés vagy hágó vadászat napi 3-400 km már csapatósd,a te tempóddal inkább max 250km.
fogarasig nekünk 3 nap volt az út
a világosi vártól szinte végig földesutakon mentünk, még kézzel tolós komp is volt......
világosig csak aszfalt volt
Szerintem ez klasszabb túra önmagaban mint amit te valaha összsen lenyomtál kalocsa-kalocsa viszonylatban. 😆

http://youtu.be/mBFABaG0Q7U;t=110s
800 km az neked 4-6 nap plusz?! Kemény vagy, Csoki! 😆
Willachnal,vagy Graz nal meg eleg nagy dugo van.
A sok hulye nyaralo miatt. 😆
Na jó, akkor nem Alpok - hanem valamelyik pesti motorosklub megy Alsóőrsre pávázni. 😆
Ezek túl egyformák, hogy igaz legeyen a felvetés... viszont elég sokat jártam már arra, és bizony soxor láttam utánfutón motort - ami nem is akkora baromság. Tőlem a legelső kanyargósabb Alpok is 400+ km, az igazi magas-hágós rész meg a duplája. Ha lábon megyek, akkor ez a túrából min. 4-6 nap összesen, és akkor csak odaértem.
Persze az oda út is élvezetes, de azért többx gondolkoztam már azon, milyen jó lenne pl. Villach-ban vagy Bolzano-ban teremni, és onnan motorozgatni a környéken...