Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zajos munkakeresesi ideje vicces volt,legyen 90 nap,bocsi most annyi,jo legyen 180,nem 270...........5 perce dobtak ossze.........fingjuk nncs semmirol,meg a kampanyszinek se jottek ossze....... 😂
Ki kell ábrándítsalak… nem 😁
Sajnos a választások előtt is azt mondtam, hogy inkább Tarlos mint Karácsony 😉
De!
Igen
Te most komolyan az elmúlt 8 év szöveggel jössz? 😆
Tarlós megoldotta, Karácsony csak elkúrta. Még ha nem is látod hogy elsikkasztották a pénzt, azért nincs, akkor is ezt azért észre kéne venned. Ezek után is úgy gondolod hogy én szopok be mindent?
Nálunk sajnos nem lesz ilyen 😂
A yahtom ami szamit,szurke legyen😄
Mondhatnám, hogy így van… de nem igazán 😆 nem védem őket, karóba húznak mindet azét amit csináltak
Aha, hülye azért nem vagyok. Használja húgáét és az anyjáét. Amikor nem látom valamelyik autót napokig, akkor tudom, hogy szerelőnél van, és akkor jóleső elégedettséggel simogatom a bukszámat (egyrészt), meg örülök, hogy az autóm karcmentesen mindig a rendelkezésemre áll.
Fejlesztes,de leallitottak mindent,ujragomboltak a holdudvarra szabva,amit eltapsoltak mukodesi koltsegre ment.Meg yahtra jo seggű csajszira homeofficeban.
Az en yahtom,amit a partpénzunkbol veszel nekem. 😂
A vadászat meg azoké akik törődnek az állománnyal, vigyázzák a szantokat stb… a Semjén fele diszbuzikat a vadászok semmibe se nézik… 😂
Én nem akartam ennyire direkt lenni 😂
A horgászat az impotensek sportja 😂
Aham 😂 meg 300 Mrd kiadási kötelezettségben…. Ne szopj be mindent 😂
Vadászat nálunk is. A horgászat meg azoké akik nem szeretnek otthon lenni 😂
Az tényleg. Arra jobban hasonlít 😁
Lemegy a kerék az útról, azon az oldalon kisebb a tapadás ezért befordítja az autót.
Aki egy kicsit rutinos az ilyenkor elveszi a gázt és kompenzál amennyire kell, de itt inkább túlkompenzálnak.
Nem mondom hogy ez magától értetődő, de ez is tanulható ha kellő óvatossággal áll neki az ember.
Tee! hát ez emzépé 😵
Aztán vettél neki saját autót, vett magának egyet, vagy azóta nincs autója?
Az angolok????

https://mult-kor.hu/a-habsburg...

És ezek után javaslom megtekintésre Habsburg Györgyöt:
Feleségem is így járt az ÉN játszós autómmal.
És akkor ült utoljára annak az autónak a kormányánál, amit én tartottam fenn, miután én megfinanszíroztam az autóm helyreállítását és a kötelezőnek a hozadékát.
És mindezt azután, amikor a tuti Trabimmal úgy ment a szintén belső íven lévő árokba, hogy lecsúszott a tej, és amikor utána kapott a jobb kezével a másikkal és a testével vitte a kormányt is - bele az árokba.

Drága tanulópénz volt az a felismerés, hogy nincs az a rokoni kapcsolat, ami mindig és minden (mennyiség) kártalanítást vagy javítást megér. Amikor akkor letiltottam az autóimról, azóta szó szerint egy forintot sem fizettem ilyen jellegű kiadásokra.
Az angol egy idiota belterjes nepseg,foleg a nemesek.
Az angoloknál a nemesek sportja a horgászat vagy a vadászat..
Lotus
Amit nem értek, hogy hogy tudnak a belsö íven falnak (korlátnak menni)? mert ha elsokallod és kisodródsz, hát ez van, tolod neki, de ezek képesek az belsö íven felkenődni