Na igen, ki is döglöttünk a végére 😂 2019-ben 4 napra tudtunk elmenni, akkor az osztrákoknál jártunk meg 3 nap alatt talán 9 hágót.
Amikor tudunk, akkor mi megyünk. Sajnos már ritkán tudunk :)
Nem kell hozzá sportmotor. Én a GS-sel is értem már haza kevesebb, mint 1 óra alatt Balatonakarattyáról Aszódra, persze autópályán. Na meg 8 litert az is bezabált 😅
Mondjuk a Hondával észre se veszem, ha már 200 felett van. Túl jó a szélvédelmbe bassza meg... 😄
Én 2 éve 14 napon tudtam motorozni, akkor is összejött 7000 km. Idén se sikerült több napon motorra ülnöm, kb szintén 7000-t mentem.
Aztán ha Európa körútra mentünk, akkor 13 nap alatt (folyamatosan, hágókon és minden át) is meglett az 5000 km.
Szóval el nem tudnám képzelni, hogy utánfutózzak 😅 🙈
Nekem volt 1000-es sportmotorom. Sose mentem vele egy órán át 200-at... lehet, velem van a baj... 😕 mondjuk, nem biztos, hogy 200 felett elment volna egy órán át egy tankkal 😂
Én ritkán motorozom itthon… Mo-t autópályán elhagyom és nyertem vagy 4 órát. Utána már közút…
Mondjuk, néha amikor tele van a bakancs már, Ausztriában is felmegyek hazafele….
Nem biztos hogy unalmas, csak nem egy 3 mázsás SUV-motor nyergében. Ezres gixeren egyszer kipróbálnék egy órát autópályázni, valami trafimentes övezetben.... 😂
Megtanulhatnál már értelmezni öreg korodra... ha valami 800 km-re van, az oda-vissza 1600 😁 az meg min. 4 nap. Persze ha pályán mész oda 150-el, lekockázva a gumidat, akkor kevesebb, akkor csak 3.
Ahhoz hogy ilyeneket találjon az ember, lassan Albániába vagy Bulgáriába kell menni. Én élem az ilyeneket, ezerszer nagyobb buli mint egy olyan szerpentinen felmenni a hegyre meg lejönni amit naponta megtesz másik 1000ember is.
Amikor tudunk, akkor mi megyünk. Sajnos már ritkán tudunk :)
Mondjuk a Hondával észre se veszem, ha már 200 felett van. Túl jó a szélvédelmbe bassza meg... 😄
Aztán ha Európa körútra mentünk, akkor 13 nap alatt (folyamatosan, hágókon és minden át) is meglett az 5000 km.
Szóval el nem tudnám képzelni, hogy utánfutózzak 😅 🙈
Mondjuk, néha amikor tele van a bakancs már, Ausztriában is felmegyek hazafele….
pl pádisra is murva ment pietroasa-után már nem volt aszfalt
hihetetlen mennyiségű aszfalt lett a hegyekben 10 év alatt
egyre több az ilyen tábla