Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnapelőtt hozattam kettőt, 256gb, egy ismerős lányainak karácsonyra…
Főni,az a GS messze többet tud mint te,szóval ne fossál,űzzed.....
Ez az örök szerpentin tétel: felfelé mindenki úgy megy ahogy tud, lefelé, ahogy mer 😀
Eddig kétszer….
Lefelé a bénáknak mindig rosszabb mert félnek attól hogy túl gyorsan mennek és kisodródnak, emiatt túl lassan mennek és szar az egész
Felfelé nincs ilyen mert ha csak egy kicsit is visszacsukja a gázt már tud korrigálni
GS500-zal? Tempósan lefelé haladva mindig azt várod, hogy melyik kanyarban fog kicsúszni az ELEJE a bot futóműve jóvoltából.
Lefele mindig könnyebb mert a nagyobb íven mész a balosokban. 🤔
De lefele midig könnyebb.Bár én felfelé jobban szeretem Trafoitól. 😃
Mindenkinek is! 😉
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
A Leventék már csak ilyen profik 🤷🏼‍♂️ Kivéve a Pipi… ő is Levente de ő nem tud motorozni 😃
Lefele kicsit nehezebb a svajci oldalrol, de amugy szeretem mindegy mekkora a motor, inkabb a vezetotol fugg. Levente a 300 kg-s GTS-sel játszi könnyedséggel teljesítette. Én szenvedtem kicsit lefele, de ez az én bénaságom.
Akkor ezért jött olyan gyorsan vevő a 12es ájfónra
Gyerek megkérdezte a haveri kört és kb 3 perc alatt elkelt
Engedd el… hogy lehet ilyet írni? Normális ember nem hogy karácsonykor, soha sem ír ilyet.
Nincs! Pont beszoptam mert mikor találom ki hogy veszek, karácsonykor… remélem januárban lesz megint. Már úgy voltam ha olcsók nincsenek, veszek 512-es 13-at. Nincs. Sehonnan sem tudtam szerezni.
Voltál a Stelvion? Én azon csodálkoztam hogy csak 3motort láttunk az oldalán. Azok a kanyarok nem barátai a nagy nehéz motoroknak de még a kicsit is meg tudja viccelni a körülmények, rengeteg autós motoros, biciklis.
Van idod mindennek sajat magad utanajarni szemelyesen? 🤔
Jah......média......szerintem is biztos pont.
Szezonyban elég csak a főbb híreket elovasni... ☹️
annak mi értelme lenne ha nem(kérdőjeles)
Mert ti szállitották vagy számoltad?
Á, nem csak itt vannak - a temetők is tele vannak velük. ☹️
Gondolom ahol fizetnek a nők.
Gratula! Helyes kis fattyú! 🙂
Boldog Karácsonyt Nektek is!

Mi szülinapozunk 🥰
Mostanában ezt dobálja a youtube
Most őszintén: ki izzadna azért 3 órát hogy az asszonynak jó legyen?
Engem az ideg tép ha a fél perces gyors aktus nem jön össze aztán szenvedek hosszú percekig
Ennyire hülye lett az emberiség hogy azért dugunk hogy a nők örüljenek?