Lefelé a bénáknak mindig rosszabb mert félnek attól hogy túl gyorsan mennek és kisodródnak, emiatt túl lassan mennek és szar az egész
Felfelé nincs ilyen mert ha csak egy kicsit is visszacsukja a gázt már tud korrigálni
Lefele kicsit nehezebb a svajci oldalrol, de amugy szeretem mindegy mekkora a motor, inkabb a vezetotol fugg. Levente a 300 kg-s GTS-sel játszi könnyedséggel teljesítette. Én szenvedtem kicsit lefele, de ez az én bénaságom.
Nincs! Pont beszoptam mert mikor találom ki hogy veszek, karácsonykor… remélem januárban lesz megint. Már úgy voltam ha olcsók nincsenek, veszek 512-es 13-at. Nincs. Sehonnan sem tudtam szerezni.
Voltál a Stelvion? Én azon csodálkoztam hogy csak 3motort láttunk az oldalán. Azok a kanyarok nem barátai a nagy nehéz motoroknak de még a kicsit is meg tudja viccelni a körülmények, rengeteg autós motoros, biciklis.
Mostanában ezt dobálja a youtube
Most őszintén: ki izzadna azért 3 órát hogy az asszonynak jó legyen?
Engem az ideg tép ha a fél perces gyors aktus nem jön össze aztán szenvedek hosszú percekig
Ennyire hülye lett az emberiség hogy azért dugunk hogy a nők örüljenek?
Felfelé nincs ilyen mert ha csak egy kicsit is visszacsukja a gázt már tud korrigálni
De lefele midig könnyebb.Bár én felfelé jobban szeretem Trafoitól. 😃
Gyerek megkérdezte a haveri kört és kb 3 perc alatt elkelt
Mi szülinapozunk 🥰
Most őszintén: ki izzadna azért 3 órát hogy az asszonynak jó legyen?
Engem az ideg tép ha a fél perces gyors aktus nem jön össze aztán szenvedek hosszú percekig
Ennyire hülye lett az emberiség hogy azért dugunk hogy a nők örüljenek?