Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ilyen már van, igaz nem 4wd, de van
az egyterű sokkal nagyobb kényelmesebb
Lehajtott hátsó üléssel bőven több mint 2m lesz és eléggé elérhető árban vannak, de hát te tudod.
ettől jobbak a 4 kerekes egyterűek, pl alhambra sharan
ezekben nem férek el jobban mint az opelban, nekem a fekvőhely feltétlen fontos
Gondolod beférne egy munkásszálló parkolójába? 🙄
Ez is egy horgászautó, de ezt inkább Pipinek ajánlanám:
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Ezt mégis hogyan? Ahogyan én tudom, a hatvan napon túli tartozásokat az ÁSZ felé RENDSZERESEN benyújtott beszámolókban fővesztés terhe mellett jelezni kell, és igen komoly következményei vannak...
Mennyi hülye.
LPG-t még szereti is Ini. Bár úgy is jön mindjárt és elmondja miért nem éri meg 😂
😂 "Simson árban"
és tényleg.
Jó a hátsó kerék hajtás, a legélvezetesebb, de nem hülyéknek való. (Miaták is eldobták elég könnyen ugyanezért) Hiába van menetstabi, a hülyék azt hiszik az mindenre megoldás, de ha az eldobja akkor van hűbazmeg, mert ember ott már csak utas lehet 😆 szóval meg kéne tanulni kezelni a gépet ha már vesz valaki ilyet, és akkor nem hiszi azt hogy a kocsi mindent megold.
Első kerék hajtás meg pont azért való a háziasszonyoknak mert jóval biztonságosabb, nehéz vele elkottázni.
Itt volt pár amelyiknél látszott hogy nem is ment túl gyorsan csak rálépett a gázra, azt már vesztette is el a tapadást.
Na azoknál tuti nem volt kipörgés gátló bekapcsolva...pedig kellett volna 😆
Magyar papíros!
Nem is tűnik hülyeségnek: LPG, digitklíma...
És még mennyivel jobb, mint egy szimó 👍️
Simson árban nem is rossz, jó nagy fekhely van benne.
Ini, Subaruban még nem gondolkodtál horgászathoz? Nekem volt régen egy és igen kedveltük, hogy mindenhol elment, akkoriban sokat kirándultunk a családdal és nem nagyon volt olyan erdő, vízpart vagy valami ahová nem mertem vele bemenni és ahogy néztem elérhető éron van azért még ilyesmire használható: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/subaru/legacy/subaru_legacy_2.0_4wd_gl_20th_anniversary-17769550
Fenét, már a 15 évesekben is olyan kifinomult kipörgésgátló van, hogy lehetetlen powerszlájdolni - persze ki lehet kapcsolni, ha valaki driftelni akar... de ilyen Nringen inkább csak segít. Alig mozdul meg a hátulja, az ívbelső máris fékez.
Itt a vidiben van pár (gondolom) nagy motoros öreg BMW, na azok könnyen keresztbe állnak.
Egyébként nyilvánvalóan jobb a háccsó hajtás - mivel a verseny sportban is olyan van... a fronthajtás háziasszonyoknak való 😅
sokszor mondtam már hogy a pénz és az agy nem feltétlen járnak együtt, fasza sport gépekkel úgy közlekednek mint anno anyám a wartburggal............
Hogy legyen nyomokban valami motoros tema,vagy csak olyasmi.
Impulzusvasarlast csinaltam,kellett egy masik sisakba valami olcso füles,rogton a jol bevalt t-conn SC jutott eszrmbe.19 rugoert kinabol gyorsabb mint barmi.Ez az ar mar TAX-al egyutt ennyi.
A vicc hogy a kis kinaiak fejlesztik,a regi ilyen seholseszabvany csatlakozos,a zart sisakhoz valo puha mikrofon kabel kulon penzert volt,most egy plussz csatlakozoval mindketto a dobozban van.
Kerdes hogy elfer e a sisakban ez a csatlakozo.
Na szoval ennyi. 😆
Tudom, ezért kell gyakorolni.
Egy úrvezetőnél még el is fogadom, mert jó esetben simán nem vállalja túl magát, de aki egy Ferkát, vezet annak illene megtanulnia ezeket...vagy legalább is nem a Nürburgringen kéne megtanulni 😁
fékezni nem egyszerű
az agy is tud blokkolni nem csak a kerék
kibaszott murván többször jártam úgy hogy képtelen voltam a féket felengedni aztán mentem az út széli bozótosba pedig fék nélkül lazán bevettem volna a kanyart
Ezt mondom. BMW nem a fakezűeknek való, mert rögtön büntet, mégis minden hülye BMW-t vesz és azt hiszi kezelni már nem kell megtanulni a hátsókerék hajtást.
Mondjuk a legnagyobb hülye az nem BMW-s volt. Mert azért hátsókerék hajtással elég könnyű megpördülni, akkor is ha valaki nem fogalmatlan.
Talán Ferrari lehetett? 0:30nál Álló kerékkel egyenesen csúszott neki a szalagkorlátnak. Fék felenged aztán simán elkormányozhatta volna.
Na meg a tuning golfos is sokat gondolt magáról, 4:18-nál, csak az autóvezetést keverte össze a flipperrel 😂
Ahelyett hogy elmentél volna főkefe vezetőnek,nyaralhatnál a yahtomon amit veszel a pártunk pénzén. 😂
B+, tudod, miért törnek itt össze ennyi BMW-t? Mert senki se Priussal megy fel... 😅
Egyébként télleg sok fakezűt látni - még véletlen se arra tekeri a kormányt, amerre kéne 😁
Rendben, fikázzuk őket! 😍
Ha nincs válasz akkor fikázzuk akkor a BMW-seket 😂
Most ezek a kedvenc videóim. Azért két dolog tűnt fel. Egy hogy többnyire BMW-sek vesztik el az uralmat a kocsi felett, a másik hogy azért itt is egyértelműen elválik a szar a víztől, hogy ki az aki tud is vezetni, meg ki az aki csak megvette a BMW-t.
http://youtu.be/Ao53eRko2No

Közönség díjas az a Nissan Navara, amelyik nem fárasztja magát a kanyar bevételével, simán átmegy a füvön 😆