Ja,plusz penz,meg ido,nekem egy nap volt mire megkaptam volna.De lett helyette antibizgere.
Remelem a papir alapu 3/3 as fajzert elfogadjak ha beadatom.
Mer ha kerik az elozo kettot az gebasz. 😆
Bocsi,nem en alkottam.
akik rendelkeznek két oltásról szóló oltási igazolással, vagy 180 napnál nem régebbi gyógyultsági igazolással ÉS 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel, vagy
rendelkeznek három oltásról szóló oltási igazolással.
2 oltas,180 napnal fiatalabb gyogyultsagi,ÉS negativ PCR.72 oranal nem regebbi.
Ha nem csinaltatsz PCR-t buktad.
Hacsaknem lazaznak a hataron.
De a papir szerinti ez.
A kurva anyjukat, jól megvariálták most a 270nappal, meg a karácsonnyal.
Kíváncsi vagyok tavasszal mi lesz, amint elmúlnak az ünnepek. Szinte mindenki hirtelen beszigorított az ünnepek miatt.
Vagy gyógyultsági igazolás. Unios kártyával mehetsz, tehát pozitiv pcr teszt után 180napig.
Eeszt-ből elvileg le lehet tölteni az uniós, QR kódos papírt, vagy az igazolást.
Ha a motorkód azonos akkor a szám mindegy és tényleg simán átírják vizsgalappal nekem is ilyen a C5, de a lényeg, hogy a motorkódnak ugyanannak kell lennie, de a Zoliénak nem ugyanaz a kódja is itt a gond.
Le kell adni a vasba 😂
Belelendültél viheted az enyémet, első telóban mindent ki kell cserélni, nem azért mert kopott hanem mert megvettem 😂
PowerCommandert kell beszerelni, gyorsváltót, olajat cserèlni, légszűrőt mosni, gumit cserélni.
Ha legalabb nem lathato lenne,de ez meg beutvr szarul is van,allitolag eltevesztettek. 😆
Na mindegy,a nagy kulonbseg hogy az f3 ban a valtoba megy a sebesseg jelado,a hornet blokkban meg nincs csak a felontes,kifuni nem furta ki a hulye japo.
Nameg tapsztaltszerzes,mit ne csinaljak,az is belajatszik hogy mindenhol a polcon blokkalkatreszbe botlok,legalabb egyben lesz egy helyen. 😆
Hááát Zoli, akkor ez szerintem önszopatás volt 😃 nekem szemrebbenés nélkül be van írva hogy motoroazonosítót nem tartalmaz, motorkódja megállapított.
Most ott lehet, hogy nem de itt vidéken simán bejegyezték volna, vizsgaszemle azt szép napot.
Eszemben sincs,kb vizsgablokk lesz,van a vazban egy hornet blokk.
Csak az papír nelkuli,es a mozaik utcai hiszti utan nem toljak at.
Szovan visszateszem minimal osszerakas utan.
Ha 2-3ezret kibir felrobbanas nelkul mar jo.
Alu blokk, alu fej. Itt azért nem jellemző hogy külön vetemednének. Szerintem nem kell egy kicsit sem parázni, lehúzni aztán bejáratni egy indítás utáni 5perces tiltással 🤷🏼♂️
Az enyémnek is a tömítés engedett át.
Egy kicsit ette a fagyállót 😂 van benne Bosnyák hegyipatak vize, a végén már feltöltöttem, elmentem motorozni durván 200km-t és több mint fél liter mehetett rá.
Athena hf tomites van.
A HF en van par szabad szemmel nehezen de lathato apro krater,nem a henger korul.
Azokhoz teszek hajszalni padztat es lehuzom a faszba.
Egyebkent is olyan mint a natha. 😆