Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan tudod mit szeret egy normális ember?
én mentem ilyen darázzsal, csodálkoztam is hogy 230 at mutat az óra és az idom nélküli szarról még nem fúj le a szél 😅
az pont elég (kezeit széttáró) Bogyónak kell elhinni,hogy annyival megy amennyivel szeretne és minden oké(kezeit széttáró)
melyik 10 maradna lakható?
neked minek kellene egy 1000 es gép? 400-ast nem tudnál közúton kimotorozni 😅
elég ha egy valaki eljut majd ledob egy kötéllétrát(kezeit széttáró)
ha téged itt hagyunk már is spórpltunk 3 db 50 kg-os fiatal lánynak helyet 😆
semmivel nem vagyunk különbek de ezt nem is,mondja senki, hogy különbek vagyunk(kezeit széttáró) Mi vagyunk a föld vírusa(kezeit széttáró) Élősködünk a gazdatesten ha az majd meghal mi is meghalunk. Nem kell erre már sokat várni a fölkd jelen pillanatban 4 mrd éves vagy is középkorú. Kb. még ugyan ennyi aztán egyébként is együvé válunk a nappal(kezeit széttáró)
Azt, hogy nyáron felrakod a hólepte hegycsúcsos képeidet az is igen szar(kezeit széttáró)
Aztán amikor télen is felrakod a szintén szar. Meg kellene már értened normális ember nem szereti a hideget.
Még nézni sem(ujjával nemet mutató)
Tata,K5 1000 ala ne add,mert kivasal az egyre agresszivabb milf kozosseg,minimum rangerover sport gyrektranszzporttal. 😂
Be az asztal alá. 😂
De foleg laposak. 😂
Merjünk kicsik lenni! 😂
Azt a 15 éves dízel sportage megveri 😂
Meg ötezer kátyú, ha csak a nagyokat számoljuk. 😆
Solt Kecskemét Az jó van benne legalább két nagy ívű kanyar
Viszont belefert 6 pille kanape es ket lily sarok.

D2 kategória - Minden olyan jármű, amiben több mint hét személy utazhat, de az össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnás súlyt, azok D2-nek számítanak. Továbbá ide sorolhatjuk a kisteherautókat és a lakóautókat is.
Enyém meg R2
Ez D2.
Motorra értelmetlen az éves. Ha havi matricákat veszel akkor is olcsóbb.
És ugye motorra 3-4 hónapnál több ideig nem kell.
Nahallod,az ut elott telitankoltam a madarasban,23500 ert,november eleje ota mentunk vele vagy 3500-600 km-t. 🤔
Lassan olajcsere a valtoban,motorban.
Te egy krőzus vagy! 😍
Mindegy,22 januar 1 00:01 tol csapathatok barmelyik autopalyan teligazzal,akar 120 al is.Potom 46850.-/év. 😆
Én az M9-esen keresztül motorozgatok rendszeresen - és tudtommal nem fizetős (soha nem fizettem még érte, és bünti sem jött még...)