nem tartok semmitől sem
csak sokan helytelenül számolnak a megtérüléssel
pl elég annyi hogy a vasas cigók elszórnak előtted egy krampácsoló csákányt ami pont az akkun csinál egy ordas nagy hasadékot és máris változik a matek
persze erre igen kevés az esély, de bármi is előfordulhat
hát azért az i3 ért nem dolgoznék egy percet sem
a tesla már jobban bejön, de azért meg túl sok percet kellene dolgozni
inkább elmegyek helyette pecázni
itt a fogyasztásról volt szó.... 😄
anno levezettem a matekot, hogy a végén még ki is veszek belőle gazdagon, tehát pénzt hoz 😂 ÁFA vissza, 1,5M támogatás, 0 regadó, 0 gépjárműadó, 0 parkolás, 0 üzemanyag, 0 szervizktsg.... a napelemrsz pedig ingyen volt egy azóta megszűnt bmw-elmű akció keretében, tehát 0 Ft, ráadásul 1500KW plusz, tehát bevétel...
ugyhogy te abból semennyit nem mész el 😂
azt teszem éppen
csak vicces hogy ha előkerül a "hatékony" közlekedés még mindig nemigen van jobb mint a 25 éves lom astra 😀
pedig kombi is kopott is és a sofőr is dagadt
Ja, a fogyasztást hagyjuk, hogy mennyibe volt a renccer (tudom, ingyen adták, támogatták stb. - de nem menjünk le Pipi szintjére)
Viszont az autó is vagy 3-4 millával több volt újan, mint egy benzines 3-as - abból elmegyek 120-140 ekm-et... és mivel ennyit 4 év alatt se megyek, pont mire megtérülne, eladnám 😂
Szóval az se habos torta, hiába próbáljátok úgy eladni.
Én nem fizetek sose... van nálam egy kis műanyag kártya (valami mastercard vagy mi van ráírva), azt megmutatom a kutasnak, és már tele is a tank... ennél olcsóbbat... 😂
Amúgy meg ekkora táv nekem is 5500-6000 alatt van, benzinből - akkor minek aggódnék ezen?
A sávtartót akkor is utakra tervezték a mérnökök 😂 itt meg az a baj, hogy nem kerülgeti a tökig kátyús, aszfaltot alig tartalmazó utakon a szakadékokat 😂
pár éve nem így volt
akkor a megengedett sebesség + 15 vokt a büntetés mentesség felső határa
a gépek meg 3km/h tűréssel dolgoztak így lett 90+15+3=108
csak sokan helytelenül számolnak a megtérüléssel
pl elég annyi hogy a vasas cigók elszórnak előtted egy krampácsoló csákányt ami pont az akkun csinál egy ordas nagy hasadékot és máris változik a matek
persze erre igen kevés az esély, de bármi is előfordulhat
a tesla már jobban bejön, de azért meg túl sok percet kellene dolgozni
inkább elmegyek helyette pecázni
anno levezettem a matekot, hogy a végén még ki is veszek belőle gazdagon, tehát pénzt hoz 😂 ÁFA vissza, 1,5M támogatás, 0 regadó, 0 gépjárműadó, 0 parkolás, 0 üzemanyag, 0 szervizktsg.... a napelemrsz pedig ingyen volt egy azóta megszűnt bmw-elmű akció keretében, tehát 0 Ft, ráadásul 1500KW plusz, tehát bevétel...
ugyhogy te abból semennyit nem mész el 😂
csak vicces hogy ha előkerül a "hatékony" közlekedés még mindig nemigen van jobb mint a 25 éves lom astra 😀
pedig kombi is kopott is és a sofőr is dagadt
Viszont az autó is vagy 3-4 millával több volt újan, mint egy benzines 3-as - abból elmegyek 120-140 ekm-et... és mivel ennyit 4 év alatt se megyek, pont mire megtérülne, eladnám 😂
Szóval az se habos torta, hiába próbáljátok úgy eladni.
Amúgy meg ekkora táv nekem is 5500-6000 alatt van, benzinből - akkor minek aggódnék ezen?
akkor a megengedett sebesség + 15 vokt a büntetés mentesség felső határa
a gépek meg 3km/h tűréssel dolgoztak így lett 90+15+3=108
https://www.spritmonitor.de/de...