Bogyónak ez kell. Alacsony, mindenhol elmegy, igénytelen szerkezet, és megvan a "majom a köszörűn" feeling is amire Bogyó vágyik 😁 https://szallerbeck.honda.hu/m...
Na jó de akkoris szebb.
Nekem az volt a fontos hogy ne bassza ki hirtelen alólam az elejét,ez pipa és menjen többet 8-10e-nél,mivel valamni 13e után vót némi minta aszondom pipa.
Nekem volt power2ct, pure2ct, road2-3. Mindegyikben benne volt a mászkálós takony érzet, egyik sem volt stabil.
Nekem az az elvárásom hogy kezes legyen, tapadni tapad szinte mindegyik.
Az 5 sem épp egy szépség, mondhatnánk úgy is hogy ronda 😂
A Szotyinak hiszek, azt mondta nincs már az a mászkálós takony érzete mint a régebbinek. Power5-tel mentem egy sv-n, azon korrekt volt. Talán a gp-ből tanultak valamit. Még a végén én a legnagyobb michelin ellenes is azt fogom mondani hogy jó gumi lett az 5 🤷🏼♂️
A road5 el most nagyon betalalt a micsülin,a road 2 tul neha befostam de hatul jo volt,a power is hirtelen vesztett el tapadast,a 3-4 nek meg ronda mintaja volt. 😆Kihagytam oket.
Eljött az a pont amikor a sportgumi olyan drága hogy nem éri meg megvenni 🤷🏼♂️ Az 50ezres szett már 70ezer és nincs is raktáron…
Kénytelen leszek leadni a szintet a road5-tel, az eddig az egyetlen túragumi aminek jó puha a szerkezete. Rajta van az angel, engedem le a nyomást hogy tapadjon de a szerkezete annyira merev hogy nem terül hanem behorpad 🤷🏼♂️
jártam úgy az xr4-essel hogy lerázódottva lábam a lábtartóról és nem tudtam vissza tenni csak ha lassítottam
fogalmam nincs milyen gyorsan mentem mert töksötétben szinte nulla világítással mentem egy román kocsi után
békéscsaba körforgó kecskemét repülőtér kb 50 perc volt
biztos hogy 120 felett mentünk....
itt már nagyon tolt a szél kapaszkodni kellett rendesen
Én viszont az olyan ratyikat nem értettem, akik szélvédelem nélküli motorra nem ülnek... béjemvés topicon mesélgetik a különböző szélvédőket, hogy 160-nál is melegük van, mert nulla huzat... az ilyenek miért nem autóval mennek?
Motoron jobb lenne, megprobalok még keresgélni hátha valahol feltüntetik mint a bridgestone.
De az is lehet hogy mindjárt gyorsan berendelem és nem lesz idő variálni 🤔
Zoli! Szeretnélek megkérni hogy egy szabad percedben mérd meg milyen széles a road5 180/55-ös hátsód. Lehet bevállalok egy szettet csak még nem tudom hogy 190 vagy 180 legyen, a /55 fix 🤔
Úgy emlékszem elég jó félköríves, nem túl lapos és nem is túl hegyes a profilja es most nem tudom eldönteni hogy milyen széles passzolna bele. A szélesebb jobb lenne, hátha nem darálja le hamar a mintát a kigyorsítási szakaszon 🤔
Szerintem nem lenne fárasztó vele a 130-140, biztosan van hozzá plexi és van belőle rally kinézet is.
Neked és nekem jó lenne, de Bogyó mély és az eü állapota is gyatra. Neki magas egy ilyen motor 🤷🏼♂️ Én magamnak ha gyerekem lenne vagy bármi ami miatt vissza kellene fogjam magam, simán megvenném, lehet előbb mint a ktm-et.
avval a 300assal simán el lehet túrázni kínáig is
egyedül amire alkalmatlan az az autópálya, meg a főutakon tépni neki egész nap, mert ide fárasztó lenne a szél miatt
https://szallerbeck.honda.hu/m...