Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze mert vagy nem mész fel, vagy nem mész le a padkan mert előre tudod hogy a dagadt testedet nem tudja megtartani az a picike rugó amit beleszereltek a motorodba 🤷🏼‍♂️
Soha a budos eletbe nem akadtam fel padkan.
Nézd meg élőben. Nekem is tetszik, annak van egy igazán rally kinézete, lehetne vele járni a világot tökön banon. De aztán kezded nézni és már önmagában ez a blokk sem az igazi, lehetne sokkal kompaktakk, kisebb, könnyebb de olyan mintha a yamaha tervezgette volna és sorra jöttek a dolgok hogy baszki ez is kell bele.
A motor meg… 43mm-es első teló ilyen hosszú rugóúttal egy ilyen nehéz motorba 🤷🏼‍♂️ Az enyémben is már 48-as volt, sőt 2003-tól már 48 🤷🏼‍♂️
Kondi? Három fázisú.
Nem, en használhatóvá tenném. A minél nagyobb szabadhasmagasság fontos. Egy kurva padkára nem lehet fel vagy lemenni velük mert azonnal koppan a kipufogó és nincs mindig hely kisgázzal lefolyatni.
A mindenében állítható futóművet nem kell részletezni hogy miért fontos és a brembo féket sem.
a kondi hozzávaló? após betonkeverője olyan volt hogy bármerre elindult azon ha jól emlékszem kondit cseréltek
Na. 3f motor deltaban hasznalva jol indul, de ha megakad (furesz) visszafele indul el.
Mi leht ez?
Nekem a 675ös blokkal kéne csak igazán.
Tehát egy aszafaltorientált emelt kinézetű kezdő motorból csinálnál egy könnyű terepes endurot.
Szoval nem ezt a motort.
big like. 😂
én ha új motort vennék akkor a 700as ténéré lenne a jelölt
nem tudom mi szállta meg a yamaha fejlesztőket hogy ezt össze tudták hozni.......
Ez tényleg pofás motor és ha az emberek nem hülyék, sikeres is lesz!
Én a kipufogót úgy vezettem volna el hogy a hasmagaságot ne zavarja vagy csak minimálisan, kellene egy alu haspáncél rá. Mindenében állítható futómű és egy brembo fék, na akkor tényleg csúcs kis gép lehetne 😃
Neked nem is lenne jó, nem érne le róla a lábad 🤷🏼‍♂️😂
Ez begyere. 😊
Jobban,de meg mindig nem tetszik.
Pedig ezzel a rally fejidommal kibaszott jól néz ki.
az a 790 nekem se jön be formailag olyan otromba a tank meg a körülötte lévő rész
Ja,es ezt siman elviselnem ha karacsonyi ajandekkent megkapnam,csak azt a rusnya ketkerekut loknem le rola.
Erdekes a tarto.Jo nagyot söpörhet hatul. 😆

http://youtu.be/A9FjPpWWnhU
Max kidobom meg a minimompresszort,az tuti nemkell. 😆
Ok, megértettem a szempontjaidat.
Gps kell,telefon a kommunikacio miatt.
A tab meg azert mert egy nagyobb kijelzon konnyebben tervezem meg az utvonalat.
Es jobb a mediafogyasztasra.
Most egy 11" pont a 8 meg a 12,5" kozt van,pont mindkettot kivaltja.
Mondtam,ritkan hasznalnam billentyuzettel,de akkor tenyleg jo,es a gyari ehhez tervezett mindig a legjobb.
Lehet a gps is android akkor meg konnyebb lesz atteni a letervezett utvonalat.
Ezekre meg szallasfoglalasra meg fenykepezesre kulon cucc ertelmetlen.
Boven jo a mostani 11 lite 5g.
Ami jo lett volna az az LTE,de a buzik europaba nem hozzak a pro-t.
Egyébként meg komolyra fordítva: egyszerűen nem szeretem az okostelefonokat. Tabletnek kicsi, telefonnak már szinte túl nagy, GPS-nek túl sérülékeny és nappal nem látszik rendesen a motoron, de főleg hogy fotózásra én nem találom elégségesnek az eddig kezemben járt egyik telefont sem. Fényképezőgéppel készült nyers (RAW) képek feldolgozására meg az oprendszerük (a windows hiánya) miatt alkalmatlanok. Így cipelem a sok kacatot...
Mindenki másképp hülye: én így, a Pipi amúgy, te meg egészen. 😍
Pont azert,helyszűke,nem viszem magammal az egesz szobat.
De miért? Telefon, tablet, külön GPS, rendes fényképezőgép.... 😁
Ritkahulye a rajongasaid targyai.
Foleg hogy motorra annyi parhuzamos hasznalatra tobb kacatot es lomot viszel. 😂