Persze mert vagy nem mész fel, vagy nem mész le a padkan mert előre tudod hogy a dagadt testedet nem tudja megtartani az a picike rugó amit beleszereltek a motorodba 🤷🏼♂️
Nézd meg élőben. Nekem is tetszik, annak van egy igazán rally kinézete, lehetne vele járni a világot tökön banon. De aztán kezded nézni és már önmagában ez a blokk sem az igazi, lehetne sokkal kompaktakk, kisebb, könnyebb de olyan mintha a yamaha tervezgette volna és sorra jöttek a dolgok hogy baszki ez is kell bele.
A motor meg… 43mm-es első teló ilyen hosszú rugóúttal egy ilyen nehéz motorba 🤷🏼♂️ Az enyémben is már 48-as volt, sőt 2003-tól már 48 🤷🏼♂️
Nem, en használhatóvá tenném. A minél nagyobb szabadhasmagasság fontos. Egy kurva padkára nem lehet fel vagy lemenni velük mert azonnal koppan a kipufogó és nincs mindig hely kisgázzal lefolyatni.
A mindenében állítható futóművet nem kell részletezni hogy miért fontos és a brembo féket sem.
Ez tényleg pofás motor és ha az emberek nem hülyék, sikeres is lesz!
Én a kipufogót úgy vezettem volna el hogy a hasmagaságot ne zavarja vagy csak minimálisan, kellene egy alu haspáncél rá. Mindenében állítható futómű és egy brembo fék, na akkor tényleg csúcs kis gép lehetne 😃
Ja,es ezt siman elviselnem ha karacsonyi ajandekkent megkapnam,csak azt a rusnya ketkerekut loknem le rola.
Erdekes a tarto.Jo nagyot söpörhet hatul. 😆
Gps kell,telefon a kommunikacio miatt.
A tab meg azert mert egy nagyobb kijelzon konnyebben tervezem meg az utvonalat.
Es jobb a mediafogyasztasra.
Most egy 11" pont a 8 meg a 12,5" kozt van,pont mindkettot kivaltja.
Mondtam,ritkan hasznalnam billentyuzettel,de akkor tenyleg jo,es a gyari ehhez tervezett mindig a legjobb.
Lehet a gps is android akkor meg konnyebb lesz atteni a letervezett utvonalat.
Ezekre meg szallasfoglalasra meg fenykepezesre kulon cucc ertelmetlen.
Boven jo a mostani 11 lite 5g.
Ami jo lett volna az az LTE,de a buzik europaba nem hozzak a pro-t.
Egyébként meg komolyra fordítva: egyszerűen nem szeretem az okostelefonokat. Tabletnek kicsi, telefonnak már szinte túl nagy, GPS-nek túl sérülékeny és nappal nem látszik rendesen a motoron, de főleg hogy fotózásra én nem találom elégségesnek az eddig kezemben járt egyik telefont sem. Fényképezőgéppel készült nyers (RAW) képek feldolgozására meg az oprendszerük (a windows hiánya) miatt alkalmatlanok. Így cipelem a sok kacatot...
A motor meg… 43mm-es első teló ilyen hosszú rugóúttal egy ilyen nehéz motorba 🤷🏼♂️ Az enyémben is már 48-as volt, sőt 2003-tól már 48 🤷🏼♂️
A mindenében állítható futóművet nem kell részletezni hogy miért fontos és a brembo féket sem.
Mi leht ez?
Szoval nem ezt a motort.
big like. 😂
nem tudom mi szállta meg a yamaha fejlesztőket hogy ezt össze tudták hozni.......
Én a kipufogót úgy vezettem volna el hogy a hasmagaságot ne zavarja vagy csak minimálisan, kellene egy alu haspáncél rá. Mindenében állítható futómű és egy brembo fék, na akkor tényleg csúcs kis gép lehetne 😃
Erdekes a tarto.Jo nagyot söpörhet hatul. 😆
http://youtu.be/A9FjPpWWnhU
A tab meg azert mert egy nagyobb kijelzon konnyebben tervezem meg az utvonalat.
Es jobb a mediafogyasztasra.
Most egy 11" pont a 8 meg a 12,5" kozt van,pont mindkettot kivaltja.
Mondtam,ritkan hasznalnam billentyuzettel,de akkor tenyleg jo,es a gyari ehhez tervezett mindig a legjobb.
Lehet a gps is android akkor meg konnyebb lesz atteni a letervezett utvonalat.
Ezekre meg szallasfoglalasra meg fenykepezesre kulon cucc ertelmetlen.
Boven jo a mostani 11 lite 5g.
Ami jo lett volna az az LTE,de a buzik europaba nem hozzak a pro-t.
Foleg hogy motorra annyi parhuzamos hasznalatra tobb kacatot es lomot viszel. 😂