Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te a melltartóval lemaradtál egy csoffadt KTM mögött?! 😲 Szégyelld magad! 😁
Egyáltalán nem írtam ilyent.
Az hogy nem jó, meg nem vennék, az két teljesen különböző dolog. Amúgy én egy 0 kilométeres, de 25 éveset sem vennék a gumi- és műanyag alkatrészek miatt, nemhogy egy akármilyen kímélő módban használtat.

Neked furcsa elképzeléseid vannak, hogy mi az egyenlő. Pláne, ha kényszereidet más véleményébe is belelátod.
(Nem 15 éves a motorom.)
Laci itt sincs.
Buszke vagyok rad,lemaradtam.Ohh my good majd szerzek egy adag hamut es megszaggatom a ruhaimat es a fejemre szorom. 😱 😭
Te jöttél mögöttem, te láttad mennyire maradtál le 🤷🏼‍♂️
Leírtam egyszer szépen hogy hogyan basztam földhöz magam, azt sem kell újra.

De most meguntalak, téged is meg a Lacit is. Majd hétfőn folytatjuk.
Mar ha igaz a teny.
Veregetem is.
De mit kell szegyellni a jobb szamokon? 😆
Nagyon ügyes vagy, veregesd meg majd a vállad este.
Nem hiszem hogy kellene számokat írjak.
Az tény hogy kevesebbszer, az is tény hogy lemaradtál. Nem értem mit kellene szépítgetni 🤷🏼‍♂️
Próbálhatod ezt kimagyarázni 🤷🏼‍♂️ Oda le van írva, ez egyenlő azzal hogy az nem jó motor. Ezt is el is fogadhatnánk ha egy jobb motoron ülnél de a te motorod azon kívül hogy nem 25 csak 15 éves, semmivel sem mutat előrébb 🤷🏼‍♂️
Tehát az, hogy egy öreg motor nem kellene, az már a "leszólás"?

Aha.

És HA azt írtam volna, az öreg motorok mind egy szálig szarok, akkor az nálad mi lenne?
11 ev alatt 4x.Ebbol 2x kellett fenyezni.
Neked mennyi a merleg?
Itt, ebben benne van minden.
Ja,es asszem te arokan elindulaskor fekudtel.Az felelmetes tempo volt.
Előtte meg évente 2x 🤷🏼‍♂️ Hát most erre mit mondjak? Minden motorodat összetörted a szürkét leszámítva. Erre vagy büszke ?
Hol szóltam le amúgy?
(Ha már itt tartunk?)
Ja a legutobbi valamikor 2015 ben volt,te mikor?
Tehát akkor most miről is beszélünk ? Leszóltál egy 25éves technikát holott a te motorod lényegében semmiben sem jobb.
Hát Zoltán, csak nevetek rajtad 😂 olyannal vágnál vissza amiben jobb vagy de hát te gyakrabban esel pofára nem mellesleg sétatempóban 😂
bogyó baszki te tényleg fogyatékos vagy? le kellene állni avval a szar sörrel
én ezt linkeltem neked: https://www.motorcyclespecs.co...
Azt mondjuk nem is néztem, de emelgetni szeretnéd?
De fogjuk rá, hogy kb. majdnem mint a hűtőrendszer a levegőshöz képest.
Ebben nem nagyon tudsz velem vitatkozni, ugyanis én elhiszem azt, hogy a Kawánál a tucatnyi mérnök, az évtizedes tapasztalat, a milliónyi példány eladása után visszaérkező jelzések alapján egy tök átlagos - mint pont én - motorosnak pont megfelelőt konstruált.
Nem igazán tudsz tényszerű hibát írni, mert az, hogy gyenge blokk, az kevés.
Néztem: azt TÍZ éves gyerekeknek ajánlják! 😆

https://www.honda.hu/motorcycl...
Hat,legalabb nem fetrengek arokban. 😆
Bar lehet azt tartod mutatvanynak. 😆
a crf a te motorod, csak még képtelen vagy felfogni
Kösz, az 11 kilóval NEHEZEBB mint a GéeSöcá':

https://benellimotor.hu/termek/302-s
Mégis miben komolyabb konstrukció? Egy pálcika futómű, gyenge blokk, puha fék. Ez a komoly technika ? 😂
Nem mondom hogy rosszak, de azért mielőtt nagyon leócsárolod nézd már meg hogy min ülsz 😂