Ízlések és pofonok: nekem nem jött be a billentyűzetes tablet. Ha ágyban fekszem akkor a pici méretű, 8"-os a kényelmes, asztalon (pötyögni) meg a 12,5"-os. Nincs fölös pénzem, de számomra a két külön készülék praktikusabb - bőven megfizettem a tanulópénzt. Az OneDrive jóvoltából meg szinkronban vannak a fájljaim az összes kacatomon (a két asztali gépet is bele értve). Amúgyis Windows-rajongó vagyok, az androidot kb. rühellem.
Ágyban fetrengve olvasni legkényelmesebb a 8"-os kis tablet. 10 éves, de fémházas, vastag üvegű, pár leejtést már gond nélkül kibírt.
De több napos motoros túrán is azt hordom magammal a tanktáska alján: mivel windowsos, így ha korlátokkal is, de még fotófeldolgozásra is alkalmas, csak lassú.
na emiatt maradok a laptopnál
a régi nagyon fasza volt mert fentről szívta a levegőt és lehetett ágyban is használni, ez a mostani lentről szív alá kell tenni egy lapot ha fetrengek az ágyban
egyszerűen nem találtam értelmes laptopot ami nem lentről szív
A Miix 320 azért ilyen nehéz, mert a tablethez mágnessel ragadó touch-pados billentyűzetben van egy bazi nagy vaslemez nehezék, hogy az asztalon ne boruljon fel, ha notiként használnád, és a tabletet hátra döntenéd. maga a csupasz tablet 500 gramm körül van, a billentyűje nehezebb. Inkább egy másik akkut rakhattak volna bele vaslemez helyett....
látod a reklámokat vagy sem, pl youtube nyomatja-e
már csak azért mert nekem androidon nem tudtam 100%-ban ezt kiküszöbölni, laptopon meg évek óta egy reklámot nem láttam
Nem darutervezesre meg kepek jpeg konvertalasra kell.
Netes vackok rendelese,email,goglemaps hasznalat,plex,youtube,forum.Utazasra meg mindente,ezet kell tok,veden,akkormar bluetooth billentyuzet legyen,es gyari tok.
Azert egy snapdragon 860 as 6/128gb cucc nem rossz.Foleg ennyiert.
A nagyobbik Lenovo billentyűzetén még touch-pad is van. Nem lesz tőle "használható" notebook a tabletből, ne is reménykedj benne. Én ezt anno rendesen megszívtam, a nagyobbik (a gyárilag billentyűs, 10"-os) tabletet annyira utálom, hogy nem ment 5 év alatt 10 órát összesen. Pedig bőven 100 ezer forint fölött fizettem érte. Ágyban netezésre, meg motoros túrán használom a picikét (9"-os) billentyű nélkül, ahol meg tényleg kell a billentyűzet - oda vettem egy használt, 3 éves üzleti (mindent tudó, professzionális) ultrabookot, ugyanannyiért, mint az előbbi szart újonnan. Ezon még a Photoshop meg az Autocad is használható sebességgel működik, plusz van benne 4G modem, GPS, meg minden faszom. Mindez magnézium házban.
De több napos motoros túrán is azt hordom magammal a tanktáska alján: mivel windowsos, így ha korlátokkal is, de még fotófeldolgozásra is alkalmas, csak lassú.
vancedapp.com
a régi nagyon fasza volt mert fentről szívta a levegőt és lehetett ágyban is használni, ez a mostani lentről szív alá kell tenni egy lapot ha fetrengek az ágyban
egyszerűen nem találtam értelmes laptopot ami nem lentről szív
már csak azért mert nekem androidon nem tudtam 100%-ban ezt kiküszöbölni, laptopon meg évek óta egy reklámot nem láttam
Ha mas nincs marad a banggod vagy gerkbuying spanyol raktaras.
Netes vackok rendelese,email,goglemaps hasznalat,plex,youtube,forum.Utazasra meg mindente,ezet kell tok,veden,akkormar bluetooth billentyuzet legyen,es gyari tok.
Azert egy snapdragon 860 as 6/128gb cucc nem rossz.Foleg ennyiert.