Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ízlések és pofonok: nekem nem jött be a billentyűzetes tablet. Ha ágyban fekszem akkor a pici méretű, 8"-os a kényelmes, asztalon (pötyögni) meg a 12,5"-os. Nincs fölös pénzem, de számomra a két külön készülék praktikusabb - bőven megfizettem a tanulópénzt. Az OneDrive jóvoltából meg szinkronban vannak a fájljaim az összes kacatomon (a két asztali gépet is bele értve). Amúgyis Windows-rajongó vagyok, az androidot kb. rühellem.
Ott a pont!
Megfelelöt kell venni. Az enyém teljesen jól használható, mint notebook, vagy mint táblagép is.
Nem tudom, nekem a HP Elite X2 billentyűzete nagyon jó...
Most csináltad meg és össze is cseszted a tetejét? 😆
Ágyban fetrengve olvasni legkényelmesebb a 8"-os kis tablet. 10 éves, de fémházas, vastag üvegű, pár leejtést már gond nélkül kibírt.
De több napos motoros túrán is azt hordom magammal a tanktáska alján: mivel windowsos, így ha korlátokkal is, de még fotófeldolgozásra is alkalmas, csak lassú.
Androidra Youtube Vanced a megoldas.
vancedapp.com
na emiatt maradok a laptopnál
a régi nagyon fasza volt mert fentről szívta a levegőt és lehetett ágyban is használni, ez a mostani lentről szív alá kell tenni egy lapot ha fetrengek az ágyban
egyszerűen nem találtam értelmes laptopot ami nem lentről szív
A Miix 320 azért ilyen nehéz, mert a tablethez mágnessel ragadó touch-pados billentyűzetben van egy bazi nagy vaslemez nehezék, hogy az asztalon ne boruljon fel, ha notiként használnád, és a tabletet hátra döntenéd. maga a csupasz tablet 500 gramm körül van, a billentyűje nehezebb. Inkább egy másik akkut rakhattak volna bele vaslemez helyett....
Bazz bogyo,belinkeltem,11" os tokkal 882g.
Nemkell ultrabuuk,nem latom a krpetnyot ha frekszem a kanapen a hasamon az ujtrabuukkal. 😆
Mármint nem nehezebb: mindkettő 1,1 kg.
A yuhuuk nyomja a reklamot,vagy hogy fizess premiumra. 😆
12,5"-os a Dell e7270 ultrabook, egy dekával nem több, mint a 10"-os, mágneses billentyűs tablet kompletten. De mindenre (IS) használható.
Az a hulye store a tabletet se tarcsa,de tuti csak angol van.
látod a reklámokat vagy sem, pl youtube nyomatja-e
már csak azért mert nekem androidon nem tudtam 100%-ban ezt kiküszöbölni, laptopon meg évek óta egy reklámot nem láttam
Naeztutalom,ithonrul kene. 😆
Ha mas nincs marad a banggod vagy gerkbuying spanyol raktaras.
Nem darutervezesre meg kepek jpeg konvertalasra kell.
Netes vackok rendelese,email,goglemaps hasznalat,plex,youtube,forum.Utazasra meg mindente,ezet kell tok,veden,akkormar bluetooth billentyuzet legyen,es gyari tok.
Azert egy snapdragon 860 as 6/128gb cucc nem rossz.Foleg ennyiert.
Valami oka csak van, hogy a store nem tarcsa 😁 lehet, nincs pl. ékezetes betű, akkor meg baxhatod. Rendelj kínából, február végire itt is lesz 😁
Mittomen.Mint egy telefon.
Az enyémeken van: windowsos, teljesen normál PC mindkettő.
Elírtam: a kicsi 8"-os, a nagy meg 10.
tabletten van reklámszűrő?
A nagyobbik Lenovo billentyűzetén még touch-pad is van. Nem lesz tőle "használható" notebook a tabletből, ne is reménykedj benne. Én ezt anno rendesen megszívtam, a nagyobbik (a gyárilag billentyűs, 10"-os) tabletet annyira utálom, hogy nem ment 5 év alatt 10 órát összesen. Pedig bőven 100 ezer forint fölött fizettem érte. Ágyban netezésre, meg motoros túrán használom a picikét (9"-os) billentyű nélkül, ahol meg tényleg kell a billentyűzet - oda vettem egy használt, 3 éves üzleti (mindent tudó, professzionális) ultrabookot, ugyanannyiért, mint az előbbi szart újonnan. Ezon még a Photoshop meg az Autocad is használható sebességgel működik, plusz van benne 4G modem, GPS, meg minden faszom. Mindez magnézium házban.