nekem elviszi a szomszéd menni sem kell, utálok várakozni meg idegen emberekkel találkozni
mondjuk idén januárban vittem a ktm motort műszakira mert volt egy jelentkező aztán augusztusban lejárt a műszaki mert annyit használom hogy észre sem vettem, na ekkor nem vitte el mert azt mondta fázik télen a motoron
amúgy lehet csak 10 ezer a maszek bázison és a futó lesz a 15 ezer
A Közlekedési Felügyeletre kell menni, ott csak 4300,- forint motorra a műszaki.
Én, ha kujtorgáson járna az eszem, akkor sem 125-öst vennék az tuti.
Cucc, nagy test, emelkedő, szembeszél, nem erre való szerintem.
hondában annyi ilyen kacat van hogy még eladni is szoktak, és ha kell ott át is fűzik
amit linkeltem 2021es motor ezerpárszáz km van benne, nem hinném hogy a tanksapkán kívül bármit is kézbe kell fogni....
igaz nem 4 hanem 3 év múlva kell kiadni 15 ezret a műszakira na de ezt talán ki fogja bírni
szervizbe meg egyformán kell vinni mindkét hondát ha a gari fontos szóval ez sem nagy eltérés
itt a sokkal jobb futómű és a dupla ár ami jelent bármit is
én mindenképp a jobb futóműre szavaznék hiszem a gs is azért menne a háztól mert szar ósdi a futóműve
Van. És eladó is van?
Mert az az egy-kettő, amit itt megtalál esetleg, az bukta. Meg szerelni sem fog, hiszen leírta, négy évig csak a tanksapkát akarja kinyitni.
Nem sokat, mert mostanában már alig megyek vele, nincs kedvem előásni hátulról a "fáskamrából". Idén 2700 km jött csak össze, tavaly szűk 3000, de az előző években mindig meg volt a 8-9000 km (előtte a kis 125-ös csopperrel is ennyiket mentem).
Akkor vegyél druszám... faszé vernyogól 😃 addig b@szakolódsz mig ezt is az 01g-re fogod. Még ha ilyen kis sósropit is veszel azért remélem egyszer összegurulunk azt a pofámba fújod a tőttötbagó füstjét. 😂 Majd viszek petes Argust neked!
nem feltétlen barkács a 250esből van gyári supermoto, így lehet kapni 17es ráfokat és csak át kell fűzetni mert az agy ugyanaz
de szerintem már eldöntötte a 125öst csak még nem talált olyat aki nem hülyézte le volna miatta 😁
Csak azon elmélkedtem, hogy végleg le szeretném tenni a nagymotort hamarosan, mert egyre kevésbé "jó" nekem.
Viszont nem akarnék teljesen lemondani - legalább a környékbeli - csavargásokról, csatornapartról, fotózgatásról, akármiről - ehhez kéne valami pehelykönnyű vas. És igen: újonnan a szalonból, legalább 10 évre tervezve vele. A kis Honda CB125F alig egy milla a boltból (ennek felét megkapnám a GS-ért és a tartozékaiért), 4 évig se műszakira, se gumira-láncra-fékre biztosan nem kellene rá költeni. Keveset is zabál, kvázi "nulla" fenntartású lenne évekig.
Ja.
Hát akkor vesz egy CRF-et, átbarkácsolja valami utcai kerékre és gumikra és hajrá.
Ezek szerint már kinézte, csak tőletek várja a megerősítést, hogy megvegye?
nyávog hogy szar a futómű a crf tutómű fasza
nyávog hogy könnyű kell a crf könnyű
nyávog hogy kicsi pénzért kell a crf 2 milla(1 évesen)
nyávog hogy útra is kell a crf oda is jó
de tuti kitalál még valamit hogy egy fos 125ös bármit vegyen, és így szenvedés nélkül a kamion kereke alatt végezze
Maga a vizsga 10 perc, meg utána várni a papírra olyan ugyanannyi.