triple 1050!
Nem lehet hogy csak légtömegmérő vagy hasonló szenzor gondod van? Csak onnan gondolom mert írtad, hogy horvátba jó volt... Arrafelé más a légnyomás és azt lehet jól érzékelte. De ezt tuneecuval hamar meglehet lesni az élő adatoknál.
Csak ötletelek, nem tudom eddig mivel próbálkoztál.
Amit neked, gondolt egyet ès 2000ren maradt majd lement 600ig is vagy leállt ahogy èppen kedve tartotta. De a legèrdekesebb az volt hogy Horvátországban semmi ilyesmi nem jelentkezett, nyoma sem volt a hibának. Óramű pontossággal működött. Ahogy visszajöttünk másnap már újra elkezdett szarakodni. Na ezt magyarázza meg nekem valaki! Lehet hogy ezt az országot utálják a Triumphok?
Regenyt,irni nem akarok.
Igy csak annyi hogy kibebaszottkomolyankurvajo vezetni.
Nem egy caak olajcsere es annyi a gep de nrm is egetrengeto,atlagos a dolog,elektromos gond kis szazalekban elofordul,fesszab,generator,és neha vizpumpa szivargas,amúgy nincs problem.
Minnel fiatalabb,elkenorizheto,jo allapotu a gep annal jobb,ide a legtobb nepper az alja arkategoriat hozza szemet kinti tulajoktol.
Worldoftrumph.com,van reszletes alkatreszlista,vin szammal rakereshetsz.
Viszont markakereskedes ar tehat rohadt draga,ebay.co.uk idle speed stepper motor vagy hasonloval rakeresve nem lesz draga mert az inyektor alkatrészek annyira nem keresettek,streethez legalabbis.
Sziasztok
1050esbe tudja vki mennyi az àra az alapjárat szabályzó? Levegöszörö csere után bolondozik az alap járat, néha 2000 néha csak 800 körül. 3meleg fázis már megvolt fogyasztasom is már 7,2 írja 5.8 helyett
Köszi
Még nem biztos, de kénytelen voltam feltenni. Tipikusan az a helyzet, hogy megszorultam, és nem tudtam máshoz nyúlni, hogy pénzzé tegyem, remélem megoldódik hamar ez a mizéria
Keresem egy Triumph Legend gazdáját, mivel ez a topik él gondoltam ide írom hátha valaki ismeri :)
Róla lenne szó, az elmúlt napokban még szerepelt a hahun is:
http://totalbike.hu/tesztek/triumph_lege/
Kezd tele lenni a zacsim ezzel az èvvel. Semmi sem alakul úgy hogy jó legyen Lehet hogy nem jön össze a hètvègi csapatás mert bonyodalmak lèptek fel a vassal. Nem is èrdekelne ha nem pont most szívnánk vele de így szèt basz az ideg!!!! De öröm az ürömben hogy három hónap után kèsz lett a Chrysler!!!!!! Holnap megyek èrte.
Sziasztok!
Street Triple tulajok!
Aki írna pár szót a tapasztalatairól kérem keressen meg privátban!
Egy Yamaha FZ6N és egy Ducati Monster 1000 S2R után váltanék, 4 henger, 2 henger, most jöhet a 3!
Nagyon köszönöm a segítséget!
Ma délután jőttem-mentem kicst a városban, és rájöttem milyen kényelmes a szövetkabát. A bőr után ma teljesen kényelmesen, szellősen, és hüvösen csapattam a várost.
Nem lehet hogy csak légtömegmérő vagy hasonló szenzor gondod van? Csak onnan gondolom mert írtad, hogy horvátba jó volt... Arrafelé más a légnyomás és azt lehet jól érzékelte. De ezt tuneecuval hamar meglehet lesni az élő adatoknál.
Csak ötletelek, nem tudom eddig mivel próbálkoztál.